Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo kursai - pamokėlės

QUOTE(Zana @ 2014 04 02, 02:03)
Kas mokesi cia http://www.grimoakademija.lt/ ? Grimo akademijoje? Kokie atsiliepimai g.gif

Stipri gera mokykla 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, pati ilgai ieskojau atsiliepinu apie make up kursus. Nesuradus, pasirinkau MakeUp2go, atlankiau 40 a.k.v. 1 lygis profas esu smile.gif Kursus vede destytoja Agne. Is tikruju labai patiko, is pradziu buvau skeptishkai nusiteikusi, bet palankius tikrai pramokau daug ko, ir apie priemones papasakojo ir mokino nuosirdziai, t.y negailejo patarimu, pakomentavo rinkos kosmetikos veikejus, na ir seip dag demesio skyre mums, kai mes dazydavome modelius.
Vienintelis nepatogumas modelius reikejo tureti savus, tai nelabai patogu, nes ne visada gali susirasti drauge, kuri gali ateiti po darbu ir cia dar atsedeti pora valandu. Bet jeigu norite ziniu ir pramokti pasidaryti makiaza, siulai rinktis butent situos kursus
Atsakyti
QUOTE(Alionka_ @ 2015 07 30, 22:02)
Sveikos, pati ilgai ieskojau atsiliepinu apie make up kursus. Nesuradus, pasirinkau MakeUp2go, atlankiau 40 a.k.v. 1 lygis profas esu smile.gif Kursus vede destytoja Agne. Is tikruju labai patiko, is pradziu buvau skeptishkai nusiteikusi, bet palankius tikrai pramokau daug ko, ir apie priemones papasakojo ir mokino nuosirdziai, t.y negailejo patarimu, pakomentavo rinkos kosmetikos veikejus, na ir seip dag demesio skyre mums, kai mes dazydavome modelius.
Vienintelis nepatogumas modelius reikejo tureti savus, tai nelabai patogu, nes ne visada gali susirasti drauge, kuri gali ateiti po darbu ir cia dar atsedeti pora valandu. Bet jeigu norite ziniu ir pramokti pasidaryti makiaza, siulai rinktis butent situos kursus

O jūs kuriame mieste lankėte kursus?
Atsakyti
QUOTE(aratinga @ 2015 07 31, 13:47)
O jūs kuriame mieste lankėte kursus?

As pati lankiau Vilniuje, bet kiek zinau jie turi savo mokyklele ir Kaune, pasigooglinkite makeup2go.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alionka_: 08 rugpjūčio 2015 - 18:05
Gal kas buvote Erdesos 1 val ar 3 val kursuose? Ar ką nors naudingo pasako? MAn naudonga būtų šešėlių padengimas, antakių nupiešimas ir kontūravimas, skaistalų užtepimas smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, butu smagu jei pasidalintumete patirtimi ir ispudziais apie prof vizazo kursus Carolina make up, Smilga beauty lab, Make up secrets. Gal kas moketes ten? 4u.gif
Atsakyti
Merginos as noreciau palankyti kazkokius kursus kuo pigesnius,kad ismokciau tik pati pasidazyti tinkamai smile.gif Tikrai nedazysiu kitu ir man popieriuku jokiu nereikia,tik reikia kazkokiu pagrindu blush2.gif Ka galetumete pasiulyti? 4u.gif
O gal kas tiesiog individualiai galetu pamokinti kas gerai moka?
Vilnius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 29 rugsėjo 2015 - 12:18
QUOTE(Vajuza @ 2015 09 29, 12:13)
Merginos as noreciau palankyti kazkokius kursus kuo pigesnius,kad ismokciau tik pati pasidazyti tinkamai smile.gif Tikrai nedazysiu kitu ir man popieriuku jokiu nereikia,tik reikia kazkokiu pagrindu  blush2.gif  Ka galetumete pasiulyti?  4u.gif 
O gal kas tiesiog individualiai galetu pamokinti kas gerai moka?
Vilnius.

Ar radote? As irgi ieskau. ax.gif
Atsakyti
Vienos dienos mokslai, makiazo sau

https://www.facebook...67619180172648/

Atsakyti
Ivedus " SLA akademija atsiliepimai " i google nelabai galima surasti siu dienu t.y 2015 m. artejant 2016 m. atsiliepimus apie ju siulomas programas. Tai va, papasakosiu savo realia patirti SLA akademijoje
Noriu rimtai dirbti visazistes darba, paskaiciau atsiliepimus apie juos, lyg ir nieko, bet pries mokant 1000 eur kaina (modulis Visagism) galvojau reikia padaryti investigation. Pasirinkau moduli "SELFIE", ir ka jus manote....Per savo 31 gyvenimo metus pirma karta savo kailiu pajutau toki ignora is desytojos Grites, kad dar nei karto kazko panasau nesu net is toli maciusi. Jos poziuris paprastas, jeigu tu nedevi "prados", neturi savo verslo, nedirbi ministerijoje tai nera ka su tavim ir terliotis, ir toliau mokykis pats/pati. Teorine dali (kuria realiai gali ir internete rasti) ishdesto visoms vienodai, o praktika tai kaip pats sugalvojai taip ir daryk. Per 4 praktines dienas konkreciai prie manes priejo 2 kartus po pora min, nieko nepatare, nieko nepadejo...ale daryk kaip pati sugalvojai ir viskas "tipo" labai gerai,
Kitos is ministerijos ir pan. susilauke tokio demesio, shlykstu buvo ziureti. Ji juos gloste/uoste/tepliojo/patarinejo (lindo i subine be muilo), ji nuo tu zmoniu per visa praktios laikotarpi neatlipo. Galiu pasakyti viena, jeigu jus galvojate po tarkim "Visagism" SLA akademijos kursu baigimo eiti realiai dirbti tai jus busite vienoje is situaciju:
1) Jus nemokesite praktiniu dalyku, nors teorija visa ir supratote
2) Jums pasiseke, jus esate is tu mazumu prie kuriu ji "prilips" ir greiciausiai kazko galbut ishmokins

As manau destytoja Grite (kuri yra SLA akademijos vadove) yra labai neprofesionali.

Merginoms kuriuos vertina ne istaigos varda o praktiniu mokslu kokybe tikrai nesiulau rinktis mokslus SLA Akademija.

Si karta mano 150 euru (SELFIE modulio kaina) yra nuleisti i klozeta. Ziurekite ka renkates!!!
Atsakyti
Gal kas zinot kas organizuoja makiazo pamokas gimtadienio metu Kaune? ieskojau info, bet labai mazai kia radau;)
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2015 05 29, 13:31)
Ji dirba tik trecias sezonas... dazo neblogai bet kaip mokytoja tikrai nekazkas...
Kaina nenormali.

Buvote visiškai teisi. Pati kaip meistrė patiko, akių vokų niekad anksčiau nesidažiau, o po kursų pradėjau. Bet... už tokią kainą tikėjausi išmokti ir veido kontūravimo, ir antakių dažymo, ir lūpų, ir apskritai išgirsti individualių patarimų, kas liečia man tinkamas spalvas, bruožų išryškinimą ir t.t. Už 100 eu išmokyti pasidažyti viena akių dažymosi technika, pasirodė mažų mažiausia apgailėtina. Buvom dviese su moterim, kuri visiškai kitokiais bruožais nei aš, o patarimai abiem buvo tie patys biggrin.gif Na, belieka pagirti už verslumo gyslelę, nes tiesą sakant aš nesuvokiu iš kur ten pas ją gali būti tokios eilės už tokią kainą ir tokį menką mokymą.

Draugės lankėsi kursuose Sau pas meistrę MakeUp by Rūta, tai liko labai patenkintos ir buvo pamokytos visų makiažo subtilybių nuo..iki mokant 50 eu žmogui (kursai maksimum dviese) 4u.gif Kai išgirdau kiek jos sužinojo, pati po kursų pas E.M. (Eglė Mikulevičienė) pasijaučiau kaip apvogta biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 14 gruodžio 2015 - 23:41