QUOTE(populi @ 2015 05 29, 13:31)
Ji dirba tik trecias sezonas... dazo neblogai bet kaip mokytoja tikrai nekazkas...
Kaina nenormali.
Buvote visiškai teisi. Pati kaip meistrė patiko, akių vokų niekad anksčiau nesidažiau, o po kursų pradėjau. Bet... už tokią kainą tikėjausi išmokti ir veido kontūravimo, ir antakių dažymo, ir lūpų, ir apskritai išgirsti individualių patarimų, kas liečia man tinkamas spalvas, bruožų išryškinimą ir t.t. Už 100 eu išmokyti pasidažyti viena akių dažymosi technika, pasirodė mažų mažiausia apgailėtina. Buvom dviese su moterim, kuri visiškai kitokiais bruožais nei aš, o patarimai abiem buvo tie patys
Na, belieka pagirti už verslumo gyslelę, nes tiesą sakant aš nesuvokiu iš kur ten pas ją gali būti tokios eilės už tokią kainą ir tokį menką mokymą.
Draugės lankėsi kursuose Sau pas meistrę MakeUp by Rūta, tai liko labai patenkintos ir buvo pamokytos visų makiažo subtilybių nuo..iki mokant 50 eu žmogui (kursai maksimum dviese)
Kai išgirdau kiek jos sužinojo, pati po kursų pas E.M. (Eglė Mikulevičienė) pasijaučiau kaip apvogta