Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo kursai - pamokėlės

QUOTE(Female @ 2014 03 18, 08:55)
Gal Vilniuje kas nors rekomenduotų makiažo sau kursus?  4u.gif

MakeUp 2 Go arba Beauty Make Up Studio
Atsakyti
o man ta Beauty Make Up Studio tai no no no. As trbt i Carolina eiciau.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 03 18, 11:30)

O gal galėtum pakomentuoti, kas nepatiko? Įdomu - svarsčiau ten eiti po kurio laiko...
Atsakyti
Gal Panevėžyje kas nors organizuoja makiažo kursus?
Atsakyti
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2014 03 18, 10:49)
O gal galėtum pakomentuoti, kas nepatiko? Įdomu - svarsčiau ten eiti po kurio laiko...

Mano pazystama lanke tai pamacius jos ft kazkaip nusivyliau. Na nebent jus visai nemokate dazytis nes tokie elementarus dalykai mokomi kad nooo. Makiazu klausime nesu profas, bet pagrindus turiu, tai man noretusi kazko daugiau ismokt nei kaip strielke lygiai nusipiest ir lupas raudonai pasidazyt smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas bandete Kaune makiazo pamokeles Biokosmetikos akademijoje? Idomu butu suzinoti nuomone. Planuoju kadanors ten apsilankyti..

Aciu
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 03 18, 12:26)
Mano pazystama lanke tai pamacius jos ft kazkaip nusivyliau. Na nebent jus visai nemokate dazytis nes tokie elementarus dalykai mokomi kad nooo. Makiazu klausime nesu profas, bet pagrindus turiu, tai man noretusi kazko daugiau ismokt nei kaip strielke lygiai nusipiest ir lupas raudonai pasidazyt smile.gif

Na va, o aš lankiau kitur, man būtent to ir pritrūko. Nes nei strielkės brėžt nemoku, nei žinau, kaip šešėlius tept biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2014 03 18, 12:55)
Na va, o aš lankiau kitur, man būtent to ir pritrūko. Nes nei strielkės brėžt nemoku, nei žinau, kaip šešėlius tept biggrin.gif

igudziu cia reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 03 18, 12:30)

bet ir kainos pas juos (Carolinoj) doh.gif
Papildyta:
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2014 03 18, 14:55)

o kur jus lankete?
Papildyta:
QUOTE(guodzik @ 2014 03 18, 13:26)

o kas nuvyle/nepatiko?

mano visos zinios - youtube tutorial smile.gif nesu is tu besidazanciu (pagrinde pudra + tusas = visas mano makiazas biggrin.gif ), tai igudziu nelabai turiu. nenoriu labai mandru kursu, bet nereikia ir tokiu kur visai nuo ABC pradetu..
Atsakyti
Ech, aš irgi norėčiau nueiti į tokius kursus.. Mano dažymosi pagrindai irgi iš youtube, o ir tie patys, tokie jau menki, kad siaubas...
Gyvenimui makiažo kursai labai praverstų..
Tik va, kuriuos pasirinkti, tai klausimas..
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2014 03 18, 15:36)
bet ir kainos pas juos (Carolinoj)  doh.gif
Papildyta:

o kur jus lankete?
Papildyta:

o kas nuvyle/nepatiko?

mano visos zinios - youtube tutorial smile.gif nesu is tu besidazanciu (pagrinde pudra + tusas = visas mano makiazas biggrin.gif ), tai igudziu nelabai turiu. nenoriu labai mandru kursu, bet nereikia ir tokiu kur visai nuo ABC pradetu..

Lankiau pas Smilgą. Šiaip pagrindai geri, tereikia įgūdžius lavint smile.gif
Atsakyti
Didelis minusas Makeup2go Kaunui doh.gif Ką domina info AŽ. Nepatariu.
Atsakyti