Žinau, kad Vilniuj, Feminoj Bonoj, galima įgyti Švietimo Ministerijos patvirtintą visažisto specialybę.
QUOTE(Nekieno @ 2012 02 12, 21:27)
Žinau, kad Vilniuj, Feminoj Bonoj, galima įgyti Švietimo Ministerijos patvirtintą visažisto specialybę.
Logiška. Juk Femina Bona ne kažkokia neoficialiai apmokanti vizažistė
Sveikos supermamos, norėčiau paklausti, gal žinote kur galima pasimokyti makiažo paslapčių Kaune? ir gal atsirastų norinčių drauge tokius kursus lankyti?
tai Sauliuose tokiu pramogu nera,kiek skaiciau-neradau...isskyrus netoli rimi
o kur cia salia rimi yra ir kas ten yra
QUOTE(siauliete83 @ 2012 02 17, 14:58)
o kur cia salia rimi yra ir kas ten yra
Cia turbut apie Divali Buvau as asmeninej pamokelej Patiko, graziai padaze , parode kaip dazytis, bet per valanda tikrai neismoksi visu makiazo paslapciu
Gal kas lanket makiazokursai.lt (Makeupsecrets)? idomu isgirsti atsiliepimus
QUOTE(*Mulate* @ 2012 02 28, 20:32)
Gal kas lanket makiazokursai.lt (Makeupsecrets)? idomu isgirsti atsiliepimus
Anskesniuose puslapiuose yra nemažai labai gerų atsiliepimų apie Makeup Secrets kursus.
gal kas ką galit pasakyt apie isapdo organizuojamus visazistu kursus?
Labas, Kaune nemokamai galima pasimokyti makiažo pagrindų ir pabandyti Mary Kay kosmetikos, geriausia, kad pabandei ir ačiū, - nieko mokėti nereikia, pasimokyt tikrai yra ką, susirinkimukai vyksta kiekvieną pirmadienį, o kosmetika neprasta, tik kaip ir visą reik atsirinkti. Ką domins rašykit į a.ž.
QUOTE(dzimbiene @ 2012 03 19, 15:00)
Labas, Kaune nemokamai galima pasimokyti makiažo pagrindų ir pabandyti Mary Kay kosmetikos, geriausia, kad pabandei ir ačiū, - nieko mokėti nereikia, pasimokyt tikrai yra ką, susirinkimukai vyksta kiekvieną pirmadienį, o kosmetika neprasta, tik kaip ir visą reik atsirinkti. Ką domins rašykit į a.ž.
Mokymai makiazo yra mokami,neklaidinkite mergaiciu su MK reklama .Vienas kartas 40lt,bet per ji tikrai nieko nespesite ismokti
Ka reiskia kosmetika nepaprasta ji pilna chemijos ir tikrai nera tokia stebuklinga,kaip jus cia giriate.Pati isbandziau,dabar vargstu jau puse metu,net geriausi kremai nesugeba atstatyti mano veido odos .Pries naudodama,buvau skaiciusi,kad po sitos kosmetikos atsitaikyti kita labai sunku,bet patikejusi konsultanciu stebuklingais pasakojimais pabandziau,rezultatas- sugadinta oda