Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo kursai - pamokėlės

Gal kas galite rekomenduoti kokius makiažo kursus Panevėžyje?
Atsakyti
QUOTE(absonata @ 2012 01 08, 18:07)
Gal kas galite rekomenduoti kokius makiažo kursus Panevėžyje?

Kursai domina sau, kad išmokti ar norėtum dirbti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2012 01 10, 15:03)
Kursai domina sau, kad išmokti ar norėtum dirbti?  ax.gif

Dėl savęs noriu išmokti smile.gif .Gal ir kažkam kitam padaryti blush2.gif .Darbą kol kas turiu kitą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 12 30, 20:13)
Buvau tokiuose: http://www.stimulus....akiazo-pamokos/

Man patiko, nes visažistė buvo be galo mielas ir nuoširdus žmogus, labai smagi atmosfera ir bendravimas. Ramiai, gražiai viską aiškino, kiekvienai patarė kas tinka, pasakė kaip pabrėžti privalumus, paslėpti trūkumus, paaiškino ką verta pirkti, o kur galima pataupyti..
Mokinausi pasidažyti taip, kaip tinka man (pusę veido padažydavo visažistė, o kitą pusę jau bandžiau identiškai padažyti pati). tas pamokas prisimenu kasdien ir visai esu patenkinta, kad pasimokinau smile.gif . Nebuvau visiškai 'žalia', bet visgi ir sužinojau kažką naujo sau.

o kokia kaina cia? ir kiek z mogu susirenka?
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2011 12 21, 15:43)
Sveiki  4u.gif

Nusprendziau eiti krimsti vizazo mokslu i SLA akademija. Tik dabar giliuose apmastymuose kuria programa rnktis? Ar uztektu PRO ar eiti i EXPERT? Gal kas moketes ten? Laukiu patarimu ir atsiliepimu  ax.gif

Kaip tik dabar mokausi tuose kursuose, rinkausi PRO moduli, bet svarstau ar pasilikt ar ne toliau mokytis, man patinka. Manau pradziai gali drasei eiti i PRO o poto jei ka pereisi i Expert:)
Atsakyti
Laba,
kas gali pasiulyti idomius ir naudingus makiazo kursus Kaune? ne tik pradedanciajai, bet, kad butu naudingi, idomus, o ne siaip, kaip "ismokti" issirinkti seselius doh.gif kalbu konkreciai apie makiaza. Aciu uz visas busimas rekomendacijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 02 04, 18:28)
Laba,
kas gali pasiulyti idomius ir naudingus makiazo kursus Kaune? ne tik pradedanciajai, bet, kad butu naudingi, idomus, o ne siaip, kaip "ismokti" issirinkti seselius  doh.gif  kalbu konkreciai apie makiaza. Aciu uz visas busimas rekomendacijas  4u.gif

Rekomenduoju Feminos Bonos siulomus kursus. Bent jau man labai patiko, buvo idomu ir naudinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2012 02 04, 19:04)
Rekomenduoju Feminos Bonos siulomus kursus. Bent jau man labai patiko, buvo idomu ir naudinga  4u.gif

Tikrai pritariu,as taip pat likau laaabai patenkinta.Rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa9 @ 2012 01 30, 18:07)
Kaip tik dabar mokausi tuose kursuose, rinkausi PRO moduli, bet svarstau ar pasilikt ar ne toliau mokytis, man patinka. Manau pradziai gali drasei eiti i PRO o poto jei ka pereisi i Expert:)

maciau sia visaziste vaikstant su buriu merginu po Kristiana,tai paklausius salia tu patarimu,juokas ima,viskas ir taip aisku kaip du kart du,kazkoks pinigu darymas...Kristianoj seniau dirbanti konsultante gali dar ir daugiau pasakyti
Atsakyti
sapetrausk ir aidakurs, kas Jums butent ten taip patiko,kad rekomenduojate? Galite trumpai parasyti ko butent ten moke? Esu buvusi vienuose ala kursuose kaip darytis makiaza, tai juokas eme, ten kaip mazom mergaitem aiskino kaip piestukus rankose laikyti, noreciau tokiu rimtesniu,kad ismokytu sventinio mak. dazytis ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 02 06, 20:37)
sapetrausk ir aidakurs, kas Jums butent ten taip patiko,kad rekomenduojate? Galite trumpai parasyti ko butent ten moke? Esu buvusi vienuose ala kursuose kaip darytis makiaza, tai juokas eme, ten kaip mazom mergaitem aiskino kaip piestukus rankose laikyti, noreciau tokiu rimtesniu,kad ismokytu sventinio mak. dazytis ir pan.

As lankiau vakarinius makiazo kursus. Tai nera kazkokie labai super duper kursai, kuriuos baigus iskart galetum save vadinti visaziste ar pan, taciau, kad naudingi buvo tai tikrai. Be abejo, daug dalyku buvo jau zinoma, taciau daug suzinojau ir nauju dalykeliu, makiazo subtilybiu smile.gif Nzn, bent jau man patiko pati atmosfera, nedidele mergaiciu grupe, smagi destytoja 4u.gif Ten kiekviena pamoka buvo skirta vis kitokiam makiazui: dieniniam, vakariniam, vestuviniam, karnavalinam ar pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 02 06, 19:37)

As buvau makiazo tobulinimosi kursuose, nes jau tuos moklsus baigiau pries 9m. esu zmogus ieskantis naujoviu ir norintis vis tobuleti, todel senai ieskojau ir ziurejau kur eiti.
Dabar kursu arba mokinanciu meistru yra labai daug, bet kaip zinoti kuriam moketi pinigus? isgirdau atsiliepimus ,kad cia yra idomu,nera destymas is tuscio i kiaura, patiko kaina. Labai patiko pati destytoja Vitalija, zmogus kokio senai ieskojau mintimis; nuosirdi ir paprasta, desto issamiai, atsako i visus jusu rupimus klausimus, moko ta kas jus domina, pataria kokios priemones kokiu firmu geros, kokios ne, nes ji nera atstovas kazkokios vienos firmos, ji pati nuolatos tobulinasi. Man patiko laabai, as iki siol su ja bendrauju ir tobulinuosi visais rupimais klausimais savo srityje.... Sekmes jusu ieskojimuose,kiekvienas randam to ko ieskom smile.gif
Atsakyti