Labas mielosios mamytes, ar kazkas is Jusu bande vaikscioti i makiazo kursus? Susigundziau vienu pasiulymu , norejau paklausyti Jusu nuomoniu
QUOTE(Irinka32 @ 2011 12 30, 15:40)
Labas mielosios mamytes, ar kazkas is Jusu bande vaikscioti i makiazo kursus? Susigundziau vienu pasiulymu , norejau paklausyti Jusu nuomoniu
Buvau tokiuose: http://www.stimulus....akiazo-pamokos/
Man patiko, nes visažistė buvo be galo mielas ir nuoširdus žmogus, labai smagi atmosfera ir bendravimas. Ramiai, gražiai viską aiškino, kiekvienai patarė kas tinka, pasakė kaip pabrėžti privalumus, paslėpti trūkumus, paaiškino ką verta pirkti, o kur galima pataupyti..
Mokinausi pasidažyti taip, kaip tinka man (pusę veido padažydavo visažistė, o kitą pusę jau bandžiau identiškai padažyti pati). tas pamokas prisimenu kasdien ir visai esu patenkinta, kad pasimokinau . Nebuvau visiškai 'žalia', bet visgi ir sužinojau kažką naujo sau.
QUOTE(Rasma @ 2011 12 30, 20:13)
Buvau tokiuose: http://www.stimulus....akiazo-pamokos/
Man patiko, nes visažistė buvo be galo mielas ir nuoširdus žmogus, labai smagi atmosfera ir bendravimas. Ramiai, gražiai viską aiškino, kiekvienai patarė kas tinka, pasakė kaip pabrėžti privalumus, paslėpti trūkumus, paaiškino ką verta pirkti, o kur galima pataupyti..
Mokinausi pasidažyti taip, kaip tinka man (pusę veido padažydavo visažistė, o kitą pusę jau bandžiau identiškai padažyti pati). tas pamokas prisimenu kasdien ir visai esu patenkinta, kad pasimokinau . Nebuvau visiškai 'žalia', bet visgi ir sužinojau kažką naujo sau.
Vau aciu uz komentara:), nes man cia drauge siuloartu eiti, sako bus smagus vakarai, nes visas kursas trunka menesi ir dar sako sertifikata gausiu! Atsibodo namie sedeti nors su tikslu laika praleisiu:)
QUOTE(Irinka32 @ 2011 12 30, 20:20)
Vau aciu uz komentara:), nes man cia drauge siuloartu eiti, sako bus smagus vakarai, nes visas kursas trunka menesi ir dar sako sertifikata gausiu! Atsibodo namie sedeti nors su tikslu laika praleisiu:)
Tikrai eičiau, juolab kai dar kartu su drauge
O į kokius jums siūlo eiti? nebandėt ieškot atsiliepimų internete?
Man siulo eiti i Zygimantu grozio namus Vilniaus senamiestyje, ten naujai organizuojami (atsiliepimu manau dar nerasiu:)) bet drauge pasake, kad kursus ves labai gera vizaziste, daug projektu dalyvavusi. Ir programa paziurejau laaabai turininga ir kaina man pasiule superine 495 Lt uz visa menesi
Kurso programa:
Makiažo produktai ir įrankiai. Makiažų rūšys. Dieninis makiažas: natūralus ir stilizuotas.
Makiažo atlikimo eiliškumas. Veido paruošimas makiažui. Dalykinis makiažas.
Veido tipologija, morfologija, modeliavimas bei korekcijos. Juodai-baltų akių makiažas.
Akių modeliavimo technika. Horizontalus, vertikalus šešėliavimas. Dūminis makiažas.
Koloristikos pagrindai. Spalvų derinimas ir harmonija. Spalvotas makiažas.
Skystas akių apvedimas. Retro makiažas.
Vakarinis, klubinis makiažai. Blakstienų klijavimo technika.
Fotosesijos makiažas bei fotosesija, sertifikato įteikimas.
Kurso programa:
Makiažo produktai ir įrankiai. Makiažų rūšys. Dieninis makiažas: natūralus ir stilizuotas.
Makiažo atlikimo eiliškumas. Veido paruošimas makiažui. Dalykinis makiažas.
Veido tipologija, morfologija, modeliavimas bei korekcijos. Juodai-baltų akių makiažas.
Akių modeliavimo technika. Horizontalus, vertikalus šešėliavimas. Dūminis makiažas.
Koloristikos pagrindai. Spalvų derinimas ir harmonija. Spalvotas makiažas.
Skystas akių apvedimas. Retro makiažas.
Vakarinis, klubinis makiažai. Blakstienų klijavimo technika.
Fotosesijos makiažas bei fotosesija, sertifikato įteikimas.
Gal kas zinot kokiu nebrangiu pamokeliu vilniuje?
QUOTE(Esemesas @ 2012 01 03, 00:30)
Kaip fain
Issirinkau vistik, kad uzteks PRO Laukiu nesulaukiu
tikrai labai faina, as ir i tokius kursus labai noreciau, tik kad tuomet turi nedirbti, nes pamokos vyksta kasdien kaip maciau nuo ryto iki vakaro...
as su sla akademija susikontaktavau del tobulinimosi kursu, kurie vyksta viena savaite. tai atrase man , kad vyks viena kart i savaite penktadieniais. taimanau labai patogu, tik daugiau nieko neatrase nuo kada pradzia, gal dar grupe renka... manau nelb jie tikrina pasta del to nesulaukiu ats... jei sia savaite neatrasys reiks paskambinti... nes dbr kaina manau lb gera apie 900lt o anksciau buvo 2000lt.
dar susisiekiau su IMC tai jie planuoja nuo kovo menesio kursus, tik irgi nesulaukiu ats su daugiau info
maciau ju psl idejo dvieju savaiciu kursu kaina, tai gal organizuos dvieju savaiciu kursus... manau taip pat nebloga kaina 1500lt 2 sav.
10 savaiciu kursai saunus, bet irgi tuomet turi tik tam ir pasisvesti... nes vyksta dienos metu... gaila kad ne antroj dienos pusej...
kai ka daugiau suzinosiu brukstelsiu, gal kam bus naudinga info
o gal jau kuri is jusu daugiau zinot, butu smagu suzinoti
as su sla akademija susikontaktavau del tobulinimosi kursu, kurie vyksta viena savaite. tai atrase man , kad vyks viena kart i savaite penktadieniais. taimanau labai patogu, tik daugiau nieko neatrase nuo kada pradzia, gal dar grupe renka... manau nelb jie tikrina pasta del to nesulaukiu ats... jei sia savaite neatrasys reiks paskambinti... nes dbr kaina manau lb gera apie 900lt o anksciau buvo 2000lt.
dar susisiekiau su IMC tai jie planuoja nuo kovo menesio kursus, tik irgi nesulaukiu ats su daugiau info
maciau ju psl idejo dvieju savaiciu kursu kaina, tai gal organizuos dvieju savaiciu kursus... manau taip pat nebloga kaina 1500lt 2 sav.
10 savaiciu kursai saunus, bet irgi tuomet turi tik tam ir pasisvesti... nes vyksta dienos metu... gaila kad ne antroj dienos pusej...
kai ka daugiau suzinosiu brukstelsiu, gal kam bus naudinga info
o gal jau kuri is jusu daugiau zinot, butu smagu suzinoti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 03, 15:11)
Issirinkau vistik, kad uzteks PRO Laukiu nesulaukiu
Kuo skiriasi PRO nuo EXPERt Noreciau ir as tik mano mieste nera jokiu kursu, reiktu i kauna mynti ...
As irgi labai noriu kazkokiu makiazo kursu del saves arba keliu pamoku Kaune Kol kas renku info, gal kazka galit rekomenduot?
QUOTE(dit @ 2011 12 11, 16:42)
Gal kas daugiau žinote ar esat baigę Ispado akademijoje profesionalaus vizažo kursus. Mane jie domina norėčiau daugiau apie juos sužinota ar verta juos baigti
laba diena gal kas lankėte makiažo kursus sau (3dienos feminoj bonoj) ar buvo naudinga? kokia kaina? kiek valandų sudaro mokymai?