Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo kursai - pamokėlės

QUOTE(Moonlight @ 2011 11 03, 20:45)
Sveika,
O kokiame mieste vyks kursai?

kursai vyks Vilniuje. www.makiazokursai.lt
Atsakyti
QUOTE(Moonlight @ 2011 11 03, 20:45)
Sveika,
O kokiame mieste vyks kursai?

ar teko kam lankyti femina bona vakarinius kursus Klaipedoje?ar buvo naudos?
Atsakyti
QUOTE(waldusia @ 2011 11 03, 17:08)
Sveikos,

as uzsirasiau i makeup secrets  kursus , kita savaite turi prasideti.

is pradziu kaina mane biski baide , bet ai galvoju buvo nebuvo smile.gif kada nors butinai noriu lankyti sla akademijoj ... bet kainos lb jau kandziojasi ir reik daug laisvo laiko tureti...

pazadu placiau papasakoti po pirmu pamoku smile.gif ufff tikiuosi bus faini kursai smile.gif

Tai kaip kursai? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

kaip ir zadejau truputi info smile.gif

na galiu pasakyti man tikrai lb daug nauju ziniu dave ir ziniu ka dariau blogai besidazydama smile.gif

vien jau ka reiskia dbr veido padengimas pudra ir veido modeliavimas smile.gif veidas atrodo tobulai smile.gif

seniau maniau kad tikrai moku pasidazyti ir gan neblogai, bet dbr galiu pasakyti tikrai moku pasidazyti biggrin.gif aisku tobulejimui nera ribu:)

pamoko vyksta tokiu principu: pirma valanda isdestoma teorija ir mokytoja dazo viena is merginu.o poto jau visos dazomes. kas patika kad mokytoja tikrai geranoriska ir padeda ir atsako i visus tave neraminnacius kls. parodo kaip pataisyti jei kazkas isejo ne taip smile.gif

na zinant teorija ir macius praktine puse ir isbandzius viska ant saves belieka tik bandyti ant saves, kuo toliau tuo geriau gausis smile.gif

as tikrai sakau kad sie kursai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(waldusia @ 2011 11 29, 10:38)
Sveikos,

na galiu pasakyti man tikrai lb daug nauju ziniu dave ir ziniu ka dariau blogai besidazydama smile.gif

vien jau ka reiskia dbr veido padengimas pudra ir veido modeliavimas smile.gif veidas atrodo tobulai smile.gif

seniau maniau kad tikrai moku pasidazyti ir gan neblogai, bet dbr galiu pasakyti tikrai moku pasidazyti biggrin.gif aisku tobulejimui nera ribu:)

pamoko vyksta tokiu principu: pirma valanda isdestoma teorija ir mokytoja dazo viena is merginu.o poto jau visos dazomes. kas patika kad mokytoja tikrai geranoriska ir padeda ir atsako i visus tave neraminnacius kls. parodo kaip pataisyti jei kazkas isejo ne taip smile.gif

na zinant teorija ir macius praktine puse ir isbandzius viska ant saves belieka tik bandyti ant saves, kuo toliau tuo geriau gausis smile.gif

as tikrai sakau kad sie kursai  thumbup.gif

O kiek laiko truko?

Atsakyti
QUOTE(Driade @ 2011 11 29, 15:57)
O kiek laiko truko?

5 sav du kart i savaite
Atsakyti
QUOTE(waldusia @ 2011 11 29, 12:38)
Sveikos,
as tikrai sakau kad sie kursai  thumbup.gif

O dažytis ant saves mokinotės? Ar pati atsivesdavot modeliuką?
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2011 11 30, 21:27)
O dažytis ant saves mokinotės? Ar pati atsivesdavot modeliuką?

ir ant saves ir ant modeliuku. as asmeniskai tai buvau pora kart atsivedus modeliukus... kazkaip man aiskiau tada ant kito zmogaus mokintis nei ant saves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(waldusia @ 2011 12 01, 13:28)
ir ant saves ir ant modeliuku. as asmeniskai tai buvau pora kart atsivedus modeliukus... kazkaip man aiskiau tada ant kito zmogaus mokintis nei ant saves smile.gif

Tai taip, didelis skirtumas ant saves ar kita zmogu.
Atsakyti
Gal kas daugiau žinote ar esat baigę Ispado akademijoje profesionalaus vizažo kursus. Mane jie domina norėčiau daugiau apie jus sužinota ar verta juos baigti
Atsakyti
QUOTE(waldusia @ 2011 11 29, 12:38)
Sveikos,

O kurioje vietoje kursai vyko?(Vilniuje)
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Nusprendziau eiti krimsti vizazo mokslu i SLA akademija. Tik dabar giliuose apmastymuose kuria programa rnktis? Ar uztektu PRO ar eiti i EXPERT? Gal kas moketes ten? Laukiu patarimu ir atsiliepimu ax.gif
Atsakyti