Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo kursai - pamokėlės

Na tai papasakosit po visko kaip ten jums sekesi mirksiukas.gif
arteja ilgi tamsus ziemos vakarai, eisiu ir as jauciu i tuos kurselius, vis veikla kazkokia smile.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2011 10 18, 13:52)
Kaip aš noriu lankyti makeup secret kursus, bet turiu veido erkutę  doh.gif  nieko ant veido odos negaliu tepti, jokių kremukų ar pudrų... o kursuose merginos mokosi viena ant kitos.  verysad.gif

Nesimoko viena ant kitos smile.gif Nes paprasčiausiai tada nespėtų visos pabandyti. Daro makiažą kiekviena sau arba kas nori atsiveda modeliuką ax.gif Beje, kosmetiką davė ten (make up forever ir inglot) ir teptukų yra pakankamai visoms, bet dauguma atsineša savo ar tiesiog mokantis pamato kokių reikia ir tada susiperka (erdesos šeptėliai). Ir čia ne reklama, tiesiog buvau kursuose ir mačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 10 21, 15:18)
Na tai papasakosit po visko kaip ten jums sekesi  mirksiukas.gif
arteja ilgi tamsus ziemos vakarai, eisiu ir as jauciu i tuos kurselius, vis veikla kazkokia  smile.gif ..

Na stai pirmadieni buvo jau praktine pamokele makiazo...na ka galiu paskyti...pradzioje dar siek tiek teorijos kaip reikia taisyklingai dazyti akis, kokias sritis labiau paryskinti ir pan... o poto prasidejo didzioji eiga.... nusivaleme veido odele, tonizavome ja, su krmeuku patapsnojome, ir rinkomes skruosto apacioje ties zandikauliu geriausia kremines pudros spalvyte, tepemes kokias 3 ar 4 spalvytes, kad matytusi kokia geriausiai tinka... poto pamaskavome kai kurias vieteles ir ememe akiu piestuka i rankeles...moke kaip reikia taisyklingai pabrezti linija ties balkstienomis akiu voko virsuje ir apacioje...is kurios puses pradeti briezti...piestukas visada turi buti padroztas kad dieniniam makiazui linija nebutu per stora. ir visada reikia truputi paretusuoti ji (man sekese nekaip, vis akies vokas krutejo doh.gif) o poto priejome prie seseliu...tamsiausia spalva dejome ant piestuko linijos nubreztos, vidutine spalvyte paryskinome voko iskilima, kur yra ties voko rauksle, o sviesiausia spalvyte teko visai voko dalei ir prie antakiu. seip viskas vyka gana nrm, bet truko laiko, musu buvo 9... tai vienai tai kiatai vis kokiu patarimu ir asmeniskai mazai lieka laiko sau...as net vos nespejau akis padazyti su tusu, jau krove kosmetika i dezutes, ir seseliu pasirinkimas nedidelis (sake kad daug spalvu isnese i paroda, o kiek tiesos nzn) ir akiu konturo piestuku tik kokie 4, tai reikejo laukti eiles kol piestuka i rankas pasiimti gali...o zinot kai ateini mokintis nei viena neskuba juo teptis, is po leto ir pan...tai ir laiko neuztenka viska altikti nuodugniai....sitas dalykas man labiausiai ir nepatiko....bet visumoj esu patenkinta suzinojau dalykeliu kaip teisingai ir kaip neperkrauti akyciu su makiazu...sendien laukia paskutine paskaitele, bus matyti ko ismoksime, pranesiu... blush2.gif
Atsakyti
Labai dekui uz issamu aprasyma smile.gif

Atsakyti
Sveikutes, visai pamirsau parasyti ir paskutine buvusia treciadieni paskaitele doh.gif ...tai va vel mes mergaites susirinkusios jau be jokios teorijos kibome i darba....galejome kas kaip norejome pasidazyti, parode kiekvienai individualiai kas norejo, kaip reikia pakoreguoti veida su skaistalais...ir kurias vietas uzmaskuoti sviesiau ar tamsiau, kad veidukas atrodytu tobulai....taip pat rode kaip graziai pagrazinti antakius ar lupas su lupu piestuku ir lupdaziu....rekomenduojama visada lupdazi dazyti tik su lupu teptuku o ne kaip mes iprastai darome dazydamos vazelina ax.gif gavome po sertifikata kad isklauseme si kursa ir tiek....kiekviena palinkejome sekmes....papraseme dar ir kontaktu vedanciosios...mielai dave... 4u.gif mirksiukas.gif
beje jei kam idomu tai veido valyma (tonikas, pienelis, akiu valiklis, veido kremas) yra GERMAINE DE CAPUCIINI firmos.... man asmeniskai lb patiko si firma, ketinu pradziai nusipirkti veido krema sausai odai... pienelis su toniku lb susvelnina veido oda ax.gif
Atsakyti
Sveikos! As internete radau info apie Ausros Maslauskienes individualia makiazo pamoka ir labai uzsinorejau, nes ji turi ilgamete patirti, desto si dalyka, grimuoja ''Sok su manimi'' dalyvius (pvz., Jurkute visada tik jos padazyta buna).
Pamoka trunka valanda, vyksta Kaune, ''Blic'' salone. Kaina - 100LT.
Pasidalinsiu ispudziais. Atejau visai be makiazo, tai ji pirmiausia paklause, ka noriu ismokti (domino spalvu derinimas ir ar teisingai naudoju produktus). Tada pradejo daryti man vakarini makiaza, vis ka nors truputi paaiskindama, parodydama spalvas, kurios man tinka. Siaip makiaza grazu padare, tik gal pavargusi ar ne nuotaikoje buvo, tai nesistenge per daug aiskinti. Jei paklausdavau - atsakydavo, bet norejosi kazko truputi gilesnio... Mes uztrukome 1.5val, bet sumokejau tiek pat, 100Lt. Ir dar aplinka tam salone nera pati jaukiausia (kosmetologes, kaip suprantu, kabinetelyje man pamoka vede), kur apsvietimas prastas buvo ir siaip, nejaukus kazkoks.
Is esmes patiko, tik 1.5 val mazokai pasirode, o ir daugiau aiskinamojo pobudzoi pamokos norejosi, o ne tik kad ji pati graziai padazytu.
Beje, kai pagyriau kad Jurkute visada nuostabiai atrodo ir kad jos kuriami makiazai nuostabus, ji prasitare, kad be makiazo Jurgita atrodo nekaip... Tik labai fotogeniska yra, tas ir kuria kerinti grozi ekrane smile.gif
Vis tiek manau, kad dar eisiu kada i kokius tai kursus smile.gif Mazokai man smile.gif
Atsakyti
ooo aciu uz issamu raporta, kaip tik taupiausi pinigus eiti pas tap pacia ausra, bet dabar suabejojau biggrin.gif nes tokiu ale padazymo pamoku ir spalvu derinimo ir as moku, mane domina jau visai kiti niuansai, gilesni, konkretesni, stiliai, spec. tv , fotosesiju makeup....

Visai neseniai buvau bogomolov image seminare, tai vede apie jauninanti makiaza, t.y. kaip brandzia moteri padaryti jaunesne 10 meteliu, patiko tos paslaptys wink.gif bet ir kaina gazi 360 lt. ir plius i Vilniu vaziuoti reikejo...
Atsakyti
QUOTE(Kazanova @ 2011 11 01, 10:56)
Visai neseniai buvau bogomolov image seminare, tai vede apie jauninanti makiaza, t.y. kaip brandzia moteri padaryti jaunesne 10 meteliu, patiko tos paslaptys wink.gif bet ir kaina gazi 360 lt. ir plius i Vilniu vaziuoti reikejo...

pasidalink paslaptimis su mumis! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazanova @ 2011 11 01, 12:56)
ooo aciu uz issamu raporta, kaip tik taupiausi pinigus eiti pas tap pacia ausra, bet dabar suabejojau biggrin.gif nes tokiu ale padazymo pamoku ir spalvu derinimo ir as moku, mane domina jau visai kiti niuansai, gilesni, konkretesni, stiliai, spec. tv , fotosesiju makeup....

tuos labiau spec turbut S.L.A turi, bet labai jau kainos ju dideles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazanova @ 2011 11 01, 12:56)

Zinok, net nezinau, ar verta pas Ausra eiti, jei reikia gilesniu ziniu. Jei man paprasta pamoka apie spalvu derinima tokia vidutine pasirode, tai apie gilesnius niuansus dar kitaip gali buti... Nebent gali pasiskambinti jai telefonu ir aiskiai isdestyti, kokiu ziniu pageidauji gauti, idomu, ka ji sakys? O gal kaip tik jai atsibode tos paprastos makiazo pamokos ir ji su malonumu pasigilins i ''rimtesnius'' dalykus smile.gif Bet 1 val tikrai nepakanka. Sekmes, ir lauksim ziniu! smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

as uzsirasiau i makeup secrets kursus , kita savaite turi prasideti.

is pradziu kaina mane biski baide , bet ai galvoju buvo nebuvo smile.gif kada nors butinai noriu lankyti sla akademijoj ... bet kainos lb jau kandziojasi ir reik daug laisvo laiko tureti...

pazadu placiau papasakoti po pirmu pamoku smile.gif ufff tikiuosi bus faini kursai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(waldusia @ 2011 11 03, 15:08)
Sveikos,

as uzsirasiau i makeup secrets  kursus , kita savaite turi prasideti.

is pradziu kaina mane biski baide , bet ai galvoju buvo nebuvo smile.gif kada nors butinai noriu lankyti sla akademijoj ... bet kainos lb jau kandziojasi ir reik daug laisvo laiko tureti...

pazadu placiau papasakoti po pirmu pamoku smile.gif ufff tikiuosi bus faini kursai smile.gif

Sveika,
O kokiame mieste vyks kursai?
Atsakyti