Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo kursai - pamokėlės

QUOTE(Aurita.G @ 2011 10 11, 12:33)
kursai prasides kita treciadieni 19d. tad laukiu su nekantrumu. gal kas ir is cia esanciuju uzsirasete?

O jus kuriam mieste lankysit?
ir kiek mokejot?
Atsakyti
Klaipedoje, pirma imoka 100lt, o poto kitu paskaitu metu 150lt, trys vakarai po 3val, nuo 17.30 - 20.30 val....sendiena pasiskambinau uzsiregistruoti,prase kad atvykciau pasirasyti sutarties ir avansa sumoketi, bet man nebuvo galimybes nuvaziuoti i ju vieta tai atsiunte savo rekvizitus kad pervesciau 100lt avansa (minejo kad supirks kosmetikos).
Atsakyti
Aiskiuks,
as Vilniuj ziurejau, tai jei gerai paziurejau laisvu vietu yra tik lapkricio menesiui..parasykit savo ispudzius po kursu 4u.gif
Atsakyti
Butinai pranesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EDITA* @ 2011 09 27, 18:30)
Lankiau  Femina Bona Vakarinius makiazo kursus Sau. Tikrai likau patenkinta. O po to pas ta pačią dėstytoją (Vitaliją) dar viena valandėlę buvau individualiai.

O gal apie ta valanda individualia daugiau info galima? ax.gif
Atsakyti
as irgi buvau grozio parodoje Klaipedoje,dave pakvietima Femina Bonos, bet net nebuvo kalbos kad jau siuo metu prasides kursai! Net lankstinuke parasyta jog no lapkricio 7 dienos viskas prasides, avansas 200lt. Bet taip ir nebepaskambinau... Nes kosmetika jie supirks ir make up forever, bet sepeteliu rinkini turi pati tureti... Noriu i SLA akademija menesiukui i butent veido makiazo kursus, 1500lt kainuoja, bet ten jau papildomai dvigubai reiketu isleisti smile.gif taigi laukiu kokiu nors make up forever kursu pasiulymu ar kazko panasaus ..
Atsakyti
QUOTE(Esemesas @ 2011 10 14, 21:06)
O gal apie ta valanda individualia daugiau info galima?  ax.gif

jei ne paslaptis kiek uz ta individualia valanda mokejai? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip aš noriu lankyti makeup secret kursus, bet turiu veido erkutę doh.gif nieko ant veido odos negaliu tepti, jokių kremukų ar pudrų... o kursuose merginos mokosi viena ant kitos. verysad.gif
Atsakyti
mergytes, rekomenduokit makiazo kursus Vilniuje ax.gif O tie Make Up For Ever kursai kur vyksta? Kaip i juos pakliuti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 10 11, 16:47)
Aiskiuks,
as Vilniuj ziurejau, tai jei gerai paziurejau laisvu vietu yra tik lapkricio menesiui..parasykit savo ispudzius po kursu  4u.gif

Na stai vakar pabuvojau pirmoje Feminabona klaipedoje paskaiteleje...visai nieko praejo laikas...vedanti kursa moteris labai maloni, visada besisypsanti, su mielu noru i visus klausimus atsako, sake turinti 12metu patirti su makiazu ir 10m patirti vedant kursus. (jauna, virs 30m). paskaita buvo teorinio tipo, dave 16lapu teorijos apie makiaza, ju produktus, antakius, veido tipus ir pan. teko ir kaika uzsirasineti...kitos dvi paskaitos bus praktines....sake jau zaisime su savo veidukais....antra pask bus pagal taisykles grazus makiazas, o kita bus musu improvizacija...klabejomes apie veido tipus, kokia dekoratyvine kosmetika kokiam veido tipui tinka, kokios spalvos saltos ir siltos ir pan....
Atsakyti
QUOTE(Aurita.G @ 2011 10 20, 19:35)
klabejomes apie veido tipus, kokia dekoratyvine kosmetika kokiam veido tipui tinka, kokios spalvos saltos ir siltos ir pan....

O dekoratyv. kosmetika reikia savo atsinesti?
nes man tai kazkaip norisi ismokt gerai 'ivaldyt' savo turima kosmetika smile.gif
kiek laiko vyksta uzsiemimas?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 10 21, 08:53)
O dekoratyv. kosmetika reikia savo atsinesti?
nes man tai kazkaip norisi ismokt gerai 'ivaldyt' savo turima kosmetika  smile.gif
kiek laiko vyksta uzsiemimas?

Ne, dekoratyvine kosmetika duos ten blush2.gif ...kiek teko matyti is pavyzdziu kokius jie turi tai pagrindas buvo make up for ever, make up store, ir dar kazkokia firma g.gif , neteko atkreipti demesio i pavad. kursai trunka po 3val 3kartus mirksiukas.gif . tikiuosi uzteks 2 praktiniu paskaitu, nes laikas bega greitai....o igudziu noretusi igusti g.gif
Atsakyti