Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo kursai - pamokėlės

Penktadieni Kaune vyks nemokamas seminaras sai cia thumbup.gif

http://www.proco.lt/?page=3

Atsakyti
Demesio panevezietes 4u.gif
atsidare Panevezy nauja mokykla Baltic beauty school, ten organizuojami makiazo sau kursai. Paskubekit registruotis kursai kaip tik prasideda balandzio 1d. - viso 6 uzsiemimai - po 3 valandas - kaina nereali!!! 300 Lt

www.bbschool.lt
Atsakyti
QUOTE(RS_rasa @ 2011 03 21, 16:26)
Mano drauge uzsirase i makiazo kursus zirmunuose vyskta Makeup secrets, dar dovanele fotosesija gauna, jau buvo pirma pamokele, labai patiko, visa pilna ispudziu grizo, kiek visko suzinojo. net pati uzsimaniau  blush2.gif  nes pradzioj abejojau, bet kai papasakojo tai pati uzsimaniau bigsmile.gif , gal kas girdejot ka nors?

Girdejau ir as labai gerus atsiliepimus apie Makeup SECRETS makiažo kursus. Mano pussesere ten lanko dabar, jau buvo antra pamokele tai super thumbup.gif pasidaziusi grizo ir visa patenkinta nes daug dalyku ismoko, visada galvojo kad moka dazytis, bet tiek dalyku suzinojo, ir tiek gudrybiu . Kiek supratau dabartine grupe turi tik 4 pamokeles (tai siek tiek mazoka), bet naujai grupei bus 8-9 pamokos po 2,5 val, ir kaina 580 Lt wink.gif plius gauna Fotosesija. thumbup.gif tai planuoju siandien uzsiregistruoti:valio , tikiuosi vietu bus, nes sake daug norinciu. Pranesiu kaip sekesi.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 24, 15:05)
Ner teisybes siam pasauli.. kodel vienintelis seminaras vyksta kada as negaliu doh.gif  lotuliukas.gif nu tu joooooooooopsikmat.. pavydziu tom kas eis

neįvyko, todėl nesigraužk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 03 28, 13:28)
neįvyko, todėl nesigraužk smile.gif

O kada ivyks? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2011 03 28, 20:52)
O kada ivyks? ax.gif

na žadėjo mane informuoti, tai jei norite, galėsiu paskelbti ir temoje smile.gif
Atsakyti
Sveikos,ar yra Panevėžy kas pamokytų daryti makiažus? gal kursai yra, nieko nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Swety85 @ 2011 03 28, 12:54)
Girdejau ir as labai gerus atsiliepimus apie Makeup SECRETS makiažo kursus. Mano pussesere ten lanko dabar, jau buvo antra pamokele tai super  thumbup.gif  pasidaziusi grizo ir visa patenkinta nes daug dalyku ismoko, visada galvojo kad moka dazytis, bet tiek dalyku suzinojo, ir tiek gudrybiu . Kiek supratau dabartine grupe turi tik 4 pamokeles (tai siek tiek mazoka), bet naujai grupei bus 8-9 pamokos po 2,5 val, ir kaina 580 Lt wink.gif plius gauna Fotosesija. thumbup.gif  tai planuoju siandien uzsiregistruoti:valio , tikiuosi vietu bus, nes sake daug norinciu. Pranesiu kaip sekesi.

sveikos merginos, norėčiau daugiau atsiliepimų apie šiuos kursus. kas ir kaip smile.gif kas veda mokymus, kaip atmosfera ir patalpos, kuriose vyksta mokymai? ar moko atlikti makiažo eskizus ant popieriaus?
tikrai labai laukčiau atisliepimų iš iš tų, kurios bent jau pusę kurso atlankė.
Atsakyti
Sveikos,

ar kas esat isbande Karolinos makiazo kursus? ar patiko?ar igyjote reikiamu ziniu?
labai butu idomu nuomone..
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajli @ 2011 05 18, 15:44)
Sveikos,

ar kas esat isbande Karolinos makiazo kursus? ar patiko?ar igyjote reikiamu ziniu?
labai butu idomu nuomone..
4u.gif

labas, aš esu lankiusi šiuos kursus. man patiko ir tikrai nemažai naujovių sužinojau. be to, pati Karolina atvira ir maloni asmenybė. įkvepia noro ir užsidegimo tobulėti bei išbandyti naujoves. rekomenduoju smile.gif tik nežinau ar ji pati dabar veda kursus, nes šiuo metu turi subūrusi vizažistų komandą, todėl gal naujokes mokina, kuri viena iš kitų merginų.
Atsakyti
QUOTE(Vilmitele @ 2011 05 19, 11:08)
labas, aš esu lankiusi šiuos kursus. man patiko ir tikrai nemažai naujovių sužinojau. be to, pati Karolina atvira ir maloni asmenybė. įkvepia noro ir užsidegimo tobulėti bei išbandyti naujoves. rekomenduoju smile.gif tik nežinau ar ji pati dabar veda kursus, nes šiuo metu turi subūrusi vizažistų komandą, todėl gal naujokes mokina, kuri viena iš kitų merginų.

labai aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajli @ 2011 05 19, 13:24)
labai aciu uz informacija 4u.gif

kaip tik šiandien yra akcija šiems kursams:
http://www.pagauknuolaida.lt/

(antras skelbimas nuo viršaus)smile.gif
Atsakyti