Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo kursai - pamokėlės

QUOTE(darvina @ 2011 01 01, 15:29)
O gal zinote kur Kaune vyksta  tokios pamokos su ekologiskais grozio produktais ?

kvapu namuose buna vilniuje, atrodo ir kaune yra. Pasidomekit wink.gif
Atsakyti
Nežinau, ar čia rašau šiuo klausimus, bet ar įmanoma baigus kursus gauti visažisto specialybę?

((Nepykit, jei pasirodys, kad klausimas kvailas, bet nu, padėkit šiam dundukui blush2.gif ))
Atsakyti
specialybės negausit baigus kursų. Gausit gal sertifikatą, baigimo pažymėjimą, bet ne specialybę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 28, 21:29)
specialybės negausit baigus kursų. Gausit gal sertifikatą, baigimo pažymėjimą, bet ne specialybę  smile.gif

Aišku, o ką tuotet toks pažymėjimas irgi tik setifikatas? http://www.elizamokymai.lt/
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2011 02 28, 20:53)
Aišku, o ką tuotet toks pažymėjimas irgi tik setifikatas? http://www.elizamokymai.lt/

gautumėt kvalifikacinį pažymėjimą, negausit diplomo, kuriame paprastai rašo, jog specialybė tokia ar anokia

bandykit klaust čia. Kaip tik yra žinutė apie Eliza
arbačia
Atsakyti
Dėkui smile.gif
Atsakyti
Merginos, kas turit patirties Kaune su Ispado ir Femina Bona rengiamais profesionalaus makiažo kursais... noriu pradėti rimtai mokytis šioje srityje, kuriuos geriau rinktis?? Pasiskambinau į Ispado, kaina 2380Lt 14 užsiėmimų po 4h, o Femina Bona kaina 4200Lt g.gif ką rinktis?? g.gif kaip kursų kokybė, ar Feminos tikrai tiek geresni kiek kaina didesnė?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 01 kovo 2011 - 10:03
Femina kursai trunka 5,5mėn kasdien po 5h bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 03 01, 11:32)
Merginos, kas turit patirties Kaune su Ispado ir Femina Bona rengiamais profesionalaus makiažo kursais... noriu pradėti rimtai mokytis šioje srityje, kuriuos geriau rinktis?? Pasiskambinau į Ispado, kaina 2380Lt  14 užsiėmimų po 4h, o Femina Bona kaina 4200Lt g.gif ką rinktis?? g.gif kaip kursų kokybė, ar Feminos tikrai tiek geresni kiek kaina didesnė?? g.gif

šiaip kiek esu girdėjus ir kiek žinau labiau vertinami feminos kursai visur
Atsakyti
GAL KAS ZINO AR PANEVEZYJE ORGANIZUOJAMI TOKIE KURSAI???
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2011 02 28, 20:53)

prieš kelias dienas buvau Elizoje Klaipėdos filiale- dažiausi, tvarkiausi plaukus thumbup.gif Super- ir mokinė puiki, ir mokytoja, labai gražiai nudažė, dažai gerai parinkti- labai džiaugiausi ir kaina juokinga thumbup.gif
už kelių dienų keliausiu išbandyti visažistes, manikiūrininkes ir pedikiūrininkes thumbup.gif

p.s aš ne mokausi, bet buvau jų klientė, bet mane nustebino šilta atmosfera tarp mokinių ir mokytojos, darbo metodikos ir pan.- man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 03 kovo 2011 - 18:35
QUOTE(marinaa @ 2010 12 01, 09:47)
sveikos  smile.gif  kiek as zinau tai tokios pamokeles kur mokina dazyti  tai  Erdesoj vyksta, pazystama buvo  ax.gif

Mano drauge uzsirase i makiazo kursus zirmunuose vyskta Makeup secrets, dar dovanele fotosesija gauna, jau buvo pirma pamokele, labai patiko, visa pilna ispudziu grizo, kiek visko suzinojo. net pati uzsimaniau blush2.gif nes pradzioj abejojau, bet kai papasakojo tai pati uzsimaniau bigsmile.gif , gal kas girdejot ka nors?
Atsakyti