Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiėmėme vaikelį iš vaikų namų

QUOTE (mingaude @ 2004 01 29, 12:30)
Silvute, nepyk. Aisku, labai bjauru, kad negali savo vaikui leisti visko, bet manau geriau tegu vaikas auga seimoje, o ne vaiku namuose. Turetu sutvarkyit gimdancias ir pametancias, tada visiems vaikams galetu skirti.
O pasiimti svetima vaika - manau, baisiai sunku, ir girdeti jo kaprizus, vistiek priprasti reikia, ant savo uzreki, nors zinai, kad pati islepinai, o svetimas... juk dazniau kaltinsi genus, vaikyste ar kazka, bet turesi suvaldyti savo pykti. ezinau, bet man tai butu per sunku, tai tik tegu buna zmoniu, kurie gali prisiimti tokia atsakomybe.

supranti, as pati esu susidurusi su tokia situacija. Pussesere negalejo tureti vaiku, todel isivaikino berniuka. Beje, jai pasiseke, jos tete tais laikas buvo didelis sulas, tai jinai ta vaika galejo pasiimti tiesiai is ligonines, keliu paru ir iskart isivaikinti. Vyresni gal prisimena, kad anksciau galimo buvo atsisakyti vaiko iskart po gimdymo ligonineje, o vienisoms mamos ar nepilnametems, tai ten dirbantis personalas spaudima darydavo.
Susitinku su tuo vaiku gan daznai - palepintas, isdykes, bet atsakingas ir labai mylimas
As ne pries tokius zmones, kurie pasiima ir augina. As pries tokius kaip Saulius, kuris dar sako, kad jam valstybe yra skolionga uz tai, kad jisai teikesi pasiimti globoti vaika.
Atsakyti
QUOTE (Saulius @ 2004 01 05, 15:58)
Be to galvojame, kad valstybe siam vaikui ir mums siek tiek skolinga uz tas kancias, kurias patyreme

cia jei jis sugalvotu savo zodzius pakoreguoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvute: 29 sausio 2004 - 16:14
Pritrenkiantis poziuris i ivaikinto vaiko auginima sad.gif . Antrinu Silvutei visuose jos pasisakymuose. Uzuojauta tam vaikeliui.
Atsakyti
QUOTE (Silvute @ 2004 01 29, 16:03)
As ne pries tokius zmones, kurie pasiima ir augina. As pries tokius kaip Saulius, kuris dar sako, kad jam valstybe yra skolionga uz tai, kad jisai teikesi pasiimti globoti vaika.

O man atrodo, kad tu paprasciausia egoiste, matyt , kad mazai pinigu is valstybes gauni. Juo labiau, kad tau aiskina zmogus, kad kol teismas nepripazino, kad jie yra teiseti tevai, jie ir gali tik globoti. Man atrodo kad tavo poziuris yra kaip rusu patarleje,, nei pats suesiu, nei kitam duosiu,, . Ir apskritai pavydi tu boba, fui.. dazniausia zmones nemegsta tokiu kaip tu. O dabar gali pabandyti man ikasti...sekmes biggrin.gif
Saunuoliai jus sauliau clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
ir kodel as tureciau tau kasti?
Tu issakiai savo nuomone, o as savo
Negi butinai visu zmoniu nuomones turi sutapti......... o gal turintys kitokia nuomone jos pareiksti negali

P.S o ir dantys man jau seniai isdyge, neniesti - matyt ir neturiu todel jokio noro kandziotis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvute: 29 sausio 2004 - 16:40
Nu shakes....
Visu pirma Sauliau, vis tik dideli sveikinimai, kad vienas vaikutis tapo laimingas siam pasauly...
Antra, Silvute ir norge - nemanau, kad Saulius yra tas zmogus, kuris gviesiasi kazkokiu pinigu... Manau, jis tikrai pakankamai prisikentejo su zmona, kol gavo ta maza stebukla, todel tie pinigai man pasirode kaip pykcio proverzis....
Nezinau, bet manau ,kad pvz., jie prisikentejo labiau uz tuos, kurie naturaliai ir lengvai "gauna" vaika - lengvai nesioja, lengvai pagimdo... Be to, vyro vaidmuo naturaliu atveju is vis gana nezymus buna...
O trecia - kaip visada, yra zmoniu, kurie isivaikintu, yra tokiu, kurie nei uz ka...

as pati, kai rode tv3 issipildymo akcija - kaskart verkdavau, ziuredama i tuos vaikelius.... Jei tik leistu galimybes, manau, tikrai paimciau viena mazuleli...
Bet va reikia dar savo maziuke pasiauginti:)
Atsakyti
Silvute, praeitum tu visus kelius, kuriuos tenka praeiti norintiems isivaikinti, tikrai nebutum tokia kategoriska.
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 01 29, 16:09)
Pritrenkiantis poziuris i ivaikinto vaiko auginima sad.gif . Antrinu Silvutei visuose jos pasisakymuose. Uzuojauta tam vaikeliui.

Nejaugi reikia vaika uzjausti, kad jis tures mama ir teti blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE (Silvute @ 2004 01 27, 06:49)
QUOTE (Saulius @ 2004 01 05, 15:58)

Be to galvojame, kad valstybe siam vaikui ir mums siek tiek skolinga uz tas kancias, kurias patyreme, nes nors ji dar ir maza,

valstybe tam vaikui nieko neskolinga, nes jinai nemoka mokesciu...
Va tuo man globejai nepatinka...
Nori auginti vaika, tai ir islaikyk ji, o ne galvok, kad visi tau yra skolingi uz tai, kad paemei ji auginti.

Taip galvojant valstybe yra man daug labiau skolinga - as savo vaika auginu ir islaikau pati su vyru. Nereikia nei globejams po 500lt i men moketi, nei daugiau lesu vaiku namams skirti

Silvute, neiskraipyk Sauliaus zodziu. Jis nerase, kad valstybe skolinga uz tai, kad jis paeme auginti vaikuti, jis rase "Be to galvojame, kad valstybe siam vaikui ir mums siek tiek skolinga uz tas kancias, kurias patyreme, nes nors ji dar ir maza". Kalba buvo apie vargus ir kancios kelius praeitus biurokratu koridoriuose ivaikinant vaika, ir atkreipk demesi i zodzius "siam vaikui ir mums".
O tavo pasisakymuose is tolo sviecia elemtarus pavydas del tu niekingu 500 lt. Svetimus pinigus skaiciuodama tikrai nepraturtesi.... Dirbt reikia, stengtis, ir galbut nupirksi savo vaikui arkliuka uz 200 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lota: 29 sausio 2004 - 19:48
gerai, tai gal paaiskink, kodel valstybe yra skolinga, kad kazkas negali tureti vaiku - nzn priezasciu kodel - abortas, persirgtos ligos, igimtos anomalijos... ne tame esme.

Mano poziuris yra toks. Jei jau nori pasiimti vaika i savo seima ( ar todel, akd savu neturi ir negali tureti, ar todel, kad galvoji kad dar vienam gali suteikti seima - nesvarbu kodel tu nori ji pasiimti) tai imk ir augink ji kaip savo. O ne kazko reikalauk.
Dziaukis, kad is viso gali patirti, ka reiskia tureti vaika ir isgirsti ji tave saukiant teciu - o ne galvok, kad tas kazkas dar kazka skolingi.
Nenorejau rupesciu del biurokratu, ar istampytu nervu - nereikejo sitos koses uzvirti. Niekas su sautuvu nestovejo uz nugaros ir neverte.
O dabar va vaidina didvyri

P.S mano nuomone neturi sutapti su kitu nariu nuomone
Atsakyti
Nepastebejau, kad cia kazko butu reikalaujama ar vaidinama divyri.
Na nebent tu pati silvute reikalauji.
Ir kaip kazkas jau rase, tavo nuomonej izvelgiu tik elementaru pavyda.
Atsakyti
QUOTE (ENIGMA @ 2004 01 29, 14:17)
O man atrodo, kad tu paprasciausia egoiste, matyt , kad mazai pinigu is valstybes gauni. Juo labiau, kad tau aiskina zmogus, kad kol teismas nepripazino, kad jie yra teiseti tevai, jie ir gali tik globoti. Man atrodo kad tavo poziuris yra kaip rusu patarleje,, nei pats suesiu, nei kitam duosiu,, . Ir apskritai pavydi tu boba, fui.. dazniausia zmones nemegsta tokiu kaip tu. O dabar gali pabandyti man ikasti...sekmes biggrin.gif
Saunuoliai jus sauliau clap.gif clap.gif clap.gif

As labai atsiprasau, bet taip negalima... Ir man uzkliuvo tie Sauliaus zodziai. Bet ne apie tai as cia. Tiesiog postas slykstus ir izeidziantis. Be komentaru.
Atsakyti