QUOTE(alfija @ 2009 03 16, 15:40)
dukrytė nepakartojama
, nu turi gi žmogus talentų ir ką jai
. O pasakyt, pasakys, ji gudri mergiščia, labai tave myli, bet ji ir nebloga psichologė tokia, mato kur tau skaudu ir bando manipuliuoti. Reiks išmokt nereaguot, nors ir sunku, labai gerai žinau kad sunku.
Bet kokia ji išdykus bebūtų, nu aiškiai tokia su polėkiu, ir nuotaikos, jai aiškiai ilgam nieks sugadint nepajėgus. Jei negalima išdykaut ir išadinėt ką nors vienur, tai ji to ko negalima, susigalvos kitur. Šaunuolė

Bet kokia ji išdykus bebūtų, nu aiškiai tokia su polėkiu, ir nuotaikos, jai aiškiai ilgam nieks sugadint nepajėgus. Jei negalima išdykaut ir išadinėt ką nors vienur, tai ji to ko negalima, susigalvos kitur. Šaunuolė

Taip, ji man nepakartojama, ir dar kai prisidirba, tai iš brolio išmoko, taip antakius pakilot, nu žinot tą veiksmą, taip trukt trukt antakius į viršų, čia tipo -nu nepyk ką, susitaikom. Jau taip kietai atrodo, taip darydama.
Ir psichologė nebloga, ir talentai veržiasi per kraštus, o jau puoštis mėgėja, šukuoti dar ne bet kaip turiu, jei kažkur nelygiai, tuoj klausimas,,ar pastebi ką nors mama,,, tai jau žinok, kad kažkur plaukai nelygiai surišti. Vienu žodžiu. Su ja neliūdna. Svarbiausia, kad nežiūrint visko, man patinka jos charakteris, jis labi panašus į mano