QUOTE(Sunute @ 2009 03 14, 15:38)
Taip, Jie broliukai. Gyvename Lietuvoje dar vis...
Tiesiog paskambino ir paklausė, ar imtumėt du...
Papildyta:
Gal netiksliai išsireiškiau, bet norėjau pasakyti, kad turint motinystės patirt, paėmus vaikelius, tiesiog žinai, kas yra AUGINTI VAIKĄ
Pati pagimdžius moteris pamažu įeina į motinos būseną, auga kaip mama kartu su vaiku.
Aš jaučiausi taip, kad man tarsi per vieną akimirką reikėjo nugyventi tuos jų metus iki mūsų, kol nebuvome kartu...
Nori, atsakysiu, bet paskui neverk, nesiguosk ir niekam nesiskųsk, gerai

.
Tai va, kai žmogui ima atrodyti, kad kažkas vis kalba apie jį, kad galvoja tik apie jį, kad juokiasi iš jo ir t.t., tai jam reikia rimtos pagalbos, kaip psichatro taip ir neurologo, o ir endokrinologas nepakenktų, dėl visa pikta, maž hipofizis atsisakė, ir siunčia visokias klaidingas informacijas.
Paskaityk, ne tik rašyk, ir tada pamatysi , kad kas trečias, kas antras naujokas skyrelyje rašo apie tai, kad savo vaikų neturi ir neturėjo, bet žino, kad jei turėtų tai būtų lengviau kažkas. Niekada nepagalvoji kad tai galėjo būti kiek laisvas pamąstymas laisva tema, tiek kažkoks apibendrinantis klausimas? Į tai kas yra apibendrinta asmeninio atsakymo nereikia, nes neįmanoma atsakyti į bendro pobūdžio klausimus asmeniškai- jie tam neskirti?
Ar tiksliai išsireiškei, ką aš žinau, gal tiksliai, gal netiksliai. Bet kad neteisingai tai tikrai.
O jei taip nori kaip tu beformuluosi, tikslinsi, bandysi paaiškinti, va kad ir tu kaip gali pasakyt, kad tu žinai tai, ko nepatyrei. Niekas nežino nieko tol, kol nepatiria to ar ano. Ar tu žinai kas yra va alpinistui kalnai, jūrininkui jūra, klajokliui jo laisvas gyvenimas, kas yra laužas stepėse, kas yra musulmonui mulos rytinė malda, ką reiškia jam tie garsai, ar žinai kas yra pelkės ir ką patiria žmogus skaičiuodamas gervių klyksnius, ar tu žinai?
Nežinai? O kaip tu gali žinoti kas yra nėštumas, kai tu jo nepatyrei, kas yra vaiko laukimas, jei tu jo nelaukei, nesilaukei? Jaučia- ką jauča ta moteris kuri laukiasi. Nieko ji nežino ir nemoka tol, kol vaikas negimsta, tada jai toks pats atradimas kaip ir visi kiti. Nėštumas ir motinystė yra visiškai skirtingi dalykai.
Pasakymas paskambino ir pasakė ar imsit du- nu į ką jis telpa. Kas paskambino, iš telefonų stoties, iš banko iš kur. Jėga tuos vaikučius tau įgrūdo

Apie ką kalba? Žmogaus prretenduojančio į suaugusius, taip sakant.
Kas ta motinystė pačioj pradžioj- skaudanti tarpvietė, gerai jei neplyšus, kaistančios krūtys, miego beprotiška stoka, stengimasis suvalgyti tai ko reikia, pilvo pūtimai, šlapimo nelaikymai, neretai, infekcijos, ligos ir visa kita, dygstantys dantys ir taip toliau ir be paigos. Nors ne pabaiga yra ta kad visos tos kančios, nemalonumai už tai , kad pas tave auga žmogus, lygiai toks pat kaip visi iti , be jokių skirtumų nuo kitų. Įdomu, pagal kokus tu požymius atskirtum pamestinuką nuo nepamestinuko ligoninėj? Kokie kriterijai, atmetus tuos, kad slaugytoja parodė.
Ir kuo tai padėtų globai- net neįtariu

. Tai skirtingos sąvokos, ar tu manai kad žmonės tiesiog klysta tai skirtingai pavadinę, nes tu žinai geriau.
Nes tu žinai geriau, nei visi likę, kad žmones galima, vaikus galima niveliuoti ir jei jau vieną auginai, ar penkiolika tai reškia daug turi patirties. Negaliu nekliūti ir nesistebėti, augini du ir niekaip nematai kad jie skirtingi ne tik amžium? Kad tai kas tinka vienam, visškai netinka kitam? Kad su kiekvienu vaiku patirtis kaip jį auginti prideda tik vienas žinais- mokslą kaip auginti šitą atskirą individą ir nieko daugiau.
Bendroji priežiūra, nu tai ji bendroji ir tiek, anokia čia patirtis, tai įgyjama ir irgi ne visur pritaikoma.
Man yra svetimas tavo gyvenimo suvokimas ir tavo mąstymas, kaip žmogui, supranti? Mano kitos vertybės ir kiti gyvenimo tikslai. Aš tavęs nnei suprantu, nei galiu priimti, nesu tam ir įpareigota ir poreikio tam nejaučiu. Išgirsk gi tu galų gale kas tau yra sakoma.
IR dar yra labai toks didelis noras, įsijunk ignoravimą jei praleisti negali, nebepamenu kelintą kartą prašau.