Įkraunama...
Įkraunama...

Ingutes Medute

QUOTE (Ingute @ 2004 01 07, 12:10)
Cia irgi 7 menesiai biggrin.gif
--Resize_Images_Alt_Text--

va sita nuotraukyte tai matau!!!kokia fainuliuke,o kaip kepuryte graziai tinka!!!!
Atsakyti
Mes savo "soste" vasara sode wink.gif --Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
šauni mergička thumbup.gif tokia miela miela wub.gif
Atsakyti
Ir adr viena - vasara prie juros. Cia mums 9 menesiai biggrin.gif --Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Nu jau su kepuryte kokia gražuolė thumbup.gif Kas mezgė?
Atsakyti
QUOTE (Ingute @ 2004 01 07, 12:15)
Ir adr viena - vasara prie juros. Cia mums 9 menesiai biggrin.gif --Resize_Images_Alt_Text--

clap.gif va sita tai isvis,nu grazute kokia,storuliuke,dieve kaip man grazu...su puziku nuiogu..linksmute kokia!!!!
Atsakyti
Aciu aciu visoms, kad taip patikome clap.gif clap.gif clap.gif
O kepuriuka tai mums mezge kriksto mama Medutes wink.gif
Atsakyti
thumbup.gif clap.gif Super mergicka clap.gif

O jau kepuriuka tai noresim ir mes megzti.... Jauciu reiks uzmest aki i Medutes kepuriuka wink.gif
Atsakyti
grazuolyte,ir sypsenyte thumbup.gif tookia uzkrecianti. laugh.gif
Atsakyti
Na, tavo krasavica, tai tokia faina, o del to dingimo, jau maziua prie ompo sedziu zinok, maniske diena beveik nemiega, tai va ir sunkiau, be to dar vis sveciai lankosi, o kiap jus laikotes? Galit kada uzsukti i svecius, nes laukutin tai saltoka...
Atsakyti
Labai grazi, kur prie juros biggrin.gif clap.gif kepuryte tokia baltute thumbup.gif
Atsakyti
Linkiu Medutei paveldeti mamytes plaukus wink.gif man jie labai grazus thumbup.gif ...Beje man Medute jau nebeisivaizduojama be buteliuko gerimo biggrin.gif , ir kur jai tiek telpa??? Iki susimatymo chate ir meetuose clap.gif
Atsakyti