Niu vis gražėjat ir gražėjat Ievutė tai man tavo kopija, tėtuko mažai turi
Sesės
Papildyta:
Papildyta:
Dėkui visoms
Žinok jau šitą tau jau žymiai drąsiau ėmiau į rankas nei pirmagimę Nepakartojamas jausmas
Taure, tai pirmyn
Oj, neturiu aš tų schemučių Čia draugė man mezgė, o ji tai iš galvos mezga kiek žinau
Dėkui dėkui
Sakai Ievutė į mane neša? O daug kas sako, kad daugiau į tėtuką panaši
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(gelmytė @ 2006 02 01, 13:51)
super
QUOTE(undine @ 2006 02 01, 13:59)
nu bet grazuolytes tavo ir kokios jos man abi panasios
QUOTE(VaidaI @ 2006 02 06, 20:46)
Grazuolyte
QUOTE(Shirshe @ 2006 02 07, 12:08)
Labai grazhios panelytes
Dėkui visoms
QUOTE(TauRe @ 2006 02 05, 09:04)
Ir mažutė tokia pati riestanosytė kaip ir Medutė, labai panašios sesutės
Klausyk, koks jausmas buvo paėmus leliuką į rankas ? Aš jau kartais pavydžiu kitoms kas naujas lelka spasigimdo, gal net pati norėčiau truputuką Bet va nėštumas mane baido, labai nenoriu būti nėščia
Dar norėjau paprašyti schemučių tų nuostabių kepuryčių kur tu neri Parodžiau kaimynei tavo kepurytes, ji tą pačią dieną nulėkė siūlų pirkti Labai labai norim schemučių
Klausyk, koks jausmas buvo paėmus leliuką į rankas ? Aš jau kartais pavydžiu kitoms kas naujas lelka spasigimdo, gal net pati norėčiau truputuką Bet va nėštumas mane baido, labai nenoriu būti nėščia
Dar norėjau paprašyti schemučių tų nuostabių kepuryčių kur tu neri Parodžiau kaimynei tavo kepurytes, ji tą pačią dieną nulėkė siūlų pirkti Labai labai norim schemučių
Žinok jau šitą tau jau žymiai drąsiau ėmiau į rankas nei pirmagimę Nepakartojamas jausmas
Taure, tai pirmyn
Oj, neturiu aš tų schemučių Čia draugė man mezgė, o ji tai iš galvos mezga kiek žinau
QUOTE(Aga @ 2006 03 02, 16:13)
Niu vis gražėjat ir gražėjat Ievutė tai man tavo kopija, tėtuko mažai turi
Dėkui dėkui
Sakai Ievutė į mane neša? O daug kas sako, kad daugiau į tėtuką panaši
[quote=Ingute,2006 03 02, 15:53]
Sesės
jau sita kokia laabai seses grazios
Sesės
jau sita kokia laabai seses grazios
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Ei, kur čia buvot- Grūto parke ???? Man pirma Meduskos nuotrauka kokia graži ...Ievutė jau kokia didelė pana , ot mažiai ir auga.....
QUOTE(pusk @ 2006 09 02, 10:14)
Ei, kur čia buvot- Grūto parke ???? Man pirma Meduskos nuotrauka kokia graži ...Ievutė jau kokia didelė pana , ot mažiai ir auga.....
Aga, Grūto parke
Kaip jūs gyvenat?
labai grazios nuotraukytes kaip greitai auga vaiaki atrodo, dar tik ka tik gimusios mazosios nuotraukytes rodei, o jau tokia didute, apie vyresnele is vis nekalbu
Vaje kokios jūs jau didelės Tikros gražuolės
Ingute, gražuolės tavo panelytės
na bet ir panašios, mes abu su Taduku žiūrėjom, tai kur Medutė mažesnė, Tadukas man sakė "Ieva Ieva"
na bet ir panašios, mes abu su Taduku žiūrėjom, tai kur Medutė mažesnė, Tadukas man sakė "Ieva Ieva"
labai grazios visos trys merginos, dukrytes ir mamyte!
o mamyte man panasi pasirode i Brie is nusivylusiu namu seimininkiu
o mamyte man panasi pasirode i Brie is nusivylusiu namu seimininkiu
Labai grazios nuotraukytes
Medute
Medute