Įkraunama...
Įkraunama...

Ingutes Medute

Niu vis gražėjat ir gražėjat thumbup.gif Ievutė tai man tavo kopija, tėtuko mažai turi ax.gif
Atsakyti
Sesės smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gelmytė @ 2006 02 01, 13:51)

QUOTE(undine @ 2006 02 01, 13:59)
nu bet grazuolytes tavo  wub.gif ir kokios jos man abi panasios  thumbup.gif

QUOTE(VaidaI @ 2006 02 06, 20:46)
Grazuolyte  thumbup.gif

QUOTE(Shirshe @ 2006 02 07, 12:08)
wub.gif  Labai grazhios panelytes  thumbup.gif 

Dėkui visoms wub.gif
QUOTE(TauRe @ 2006 02 05, 09:04)
Ir mažutė tokia pati riestanosytė kaip ir Medutė, labai panašios sesutės  wub.gif 
Klausyk, koks jausmas buvo paėmus leliuką į rankas ? Aš jau kartais pavydžiu kitoms kas naujas lelka spasigimdo, gal net pati norėčiau truputuką  blush2.gif  Bet va nėštumas mane baido, labai nenoriu būti nėščia
Dar norėjau paprašyti schemučių tų nuostabių kepuryčių kur tu neri  Parodžiau kaimynei tavo kepurytes, ji tą pačią dieną nulėkė siūlų pirkti  Labai labai norim schemučių 

Žinok jau šitą tau jau žymiai drąsiau ėmiau į rankas nei pirmagimę smile.gif Nepakartojamas jausmas wub.gif
Taure, tai pirmyn mirksiukas.gif

Oj, neturiu aš tų schemučių schmoll.gif Čia draugė man mezgė, o ji tai iš galvos mezga kiek žinau unsure.gif
QUOTE(Aga @ 2006 03 02, 16:13)
Niu vis gražėjat ir gražėjat  thumbup.gif  Ievutė tai man tavo kopija, tėtuko mažai turi  ax.gif

Dėkui dėkui 4u.gif
Sakai Ievutė į mane neša? O daug kas sako, kad daugiau į tėtuką panaši g.gif
Atsakyti
[quote=Ingute,2006 03 02, 15:53]
Sesės smile.gif
jau sita kokia wub.gif wub.gif wub.gif laabai seses grazios wub.gif
Atsakyti
smile.gif
Papildyta:
mirksiukas.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
Ei, kur čia buvot- Grūto parke ???? Man pirma Meduskos nuotrauka kokia graži wub.gif ...Ievutė jau kokia didelė pana blink.gif , ot mažiai ir auga..... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2006 09 02, 10:14)
Ei, kur čia buvot- Grūto parke ???? Man pirma Meduskos nuotrauka kokia graži  wub.gif ...Ievutė jau kokia didelė pana  blink.gif , ot mažiai ir auga..... thumbup.gif

Aga, Grūto parke biggrin.gif
Kaip jūs gyvenat? bigsmile.gif
Atsakyti
labai grazios nuotraukytes wub.gif kaip greitai auga vaiaki atrodo, dar tik ka tik gimusios mazosios nuotraukytes rodei, o jau tokia didute, apie vyresnele is vis nekalbu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vaje kokios jūs jau didelės thumbup.gif thumbup.gif Tikros gražuolės 4u.gif
Atsakyti
Ingute, gražuolės tavo panelytės wub.gif

na bet ir panašios, mes abu su Taduku žiūrėjom, tai kur Medutė mažesnė, Tadukas man sakė "Ieva Ieva" lotuliukas.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
labai grazios visos trys merginos, dukrytes ir mamyte!

o mamyte man panasi pasirode i Brie is nusivylusiu namu seimininkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai grazios nuotraukytes 4u.gif
Medute wub.gif
Atsakyti