Įkraunama...
Įkraunama...

Ingutes Medute

Nu gražuoliukė lialia thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokia fainuolytė mažiukė thumbup.gif wub.gif ir pirmojoj nuotraukoje panaši į Medutę mirksiukas.gif Greičiau varduką sugalvokite biggrin.gif - tokiai gražiai mergytei reik pačio gražiausio varduko mirksiukas.gif
Atsakyti
mažoji gražuolytė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū dar kartą visoms wub.gif

Pusk, vardas kaip ir sugalvotas jau biggrin.gif
Greičiausiai bus Ieva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingute @ 2006 01 11, 18:11)
Ačiū dar kartą visoms  wub.gif

Pusk, vardas kaip ir sugalvotas jau  biggrin.gif
Greičiausiai bus Ieva  mirksiukas.gif

o tai sveikinu šeimynėlę pagaliau apsisprendus dėl varduko thumbup.gif IEVA- labai gražus vardas - kiek pažinojau Ievų, tai visos labai gražios ir ramaus būdo biggrin.gif ( tai ne Meduska lotuliukas.gif )
pažiūrėjau į reikšmes, tai Ieva (12.24) – hebrajų (sen. žydų): „gyvybinga, gyvenimo davėja“ thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingute: 01 vasario 2006 - 12:54
super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif o mamytė kur? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu bet grazuolytes tavo wub.gif wub.gif ir kokios jos man abi panasios thumbup.gif
Atsakyti
Ir mažutė tokia pati riestanosytė kaip ir Medutė, labai panašios sesutės wub.gif
Klausyk, koks jausmas buvo paėmus leliuką į rankas ? Aš jau kartais pavydžiu kitoms kas naujas lelka spasigimdo, gal net pati norėčiau truputuką blush2.gif Bet va nėštumas mane baido, labai nenoriu būti nėščia sad.gif

Dar norėjau paprašyti schemučių tų nuostabių kepuryčių kur tu neri smile.gif Parodžiau kaimynei tavo kepurytes, ji tą pačią dieną nulėkė siūlų pirkti doh.gif Labai labai norim schemučių blush2.gif
Atsakyti
Kadangi jau retokai i si skyreli ilendu, tai sveikinu Ingute tave su maziuke, linkiu sveikateles Jusu graziai seimynai 4u.gif thumbup.gif

Grazuolyte thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Labai grazhios panelytes thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti