Nu gražuoliukė lialia
Kokia fainuolytė mažiukė ir pirmojoj nuotraukoje panaši į Medutę Greičiau varduką sugalvokite - tokiai gražiai mergytei reik pačio gražiausio varduko
mažoji gražuolytė
Ačiū dar kartą visoms
Pusk, vardas kaip ir sugalvotas jau
Greičiausiai bus Ieva
Pusk, vardas kaip ir sugalvotas jau
Greičiausiai bus Ieva
QUOTE(Ingute @ 2006 01 11, 18:11)
o tai sveikinu šeimynėlę pagaliau apsisprendus dėl varduko IEVA- labai gražus vardas - kiek pažinojau Ievų, tai visos labai gražios ir ramaus būdo ( tai ne Meduska )
pažiūrėjau į reikšmes, tai Ieva (12.24) hebrajų (sen. žydų): gyvybinga, gyvenimo davėja
super o mamytė kur?
nu bet grazuolytes tavo ir kokios jos man abi panasios
Ir mažutė tokia pati riestanosytė kaip ir Medutė, labai panašios sesutės
Klausyk, koks jausmas buvo paėmus leliuką į rankas ? Aš jau kartais pavydžiu kitoms kas naujas lelka spasigimdo, gal net pati norėčiau truputuką Bet va nėštumas mane baido, labai nenoriu būti nėščia
Dar norėjau paprašyti schemučių tų nuostabių kepuryčių kur tu neri Parodžiau kaimynei tavo kepurytes, ji tą pačią dieną nulėkė siūlų pirkti Labai labai norim schemučių
Klausyk, koks jausmas buvo paėmus leliuką į rankas ? Aš jau kartais pavydžiu kitoms kas naujas lelka spasigimdo, gal net pati norėčiau truputuką Bet va nėštumas mane baido, labai nenoriu būti nėščia
Dar norėjau paprašyti schemučių tų nuostabių kepuryčių kur tu neri Parodžiau kaimynei tavo kepurytes, ji tą pačią dieną nulėkė siūlų pirkti Labai labai norim schemučių
Kadangi jau retokai i si skyreli ilendu, tai sveikinu Ingute tave su maziuke, linkiu sveikateles Jusu graziai seimynai
Grazuolyte
Grazuolyte
Labai grazhios panelytes
Papildyta: