Įkraunama...
Įkraunama...

Ingutes Medute

Ačiū merginos wub.gif
Atsakyti
Labai graži Tavo dukrytė wub.gif
Atsakyti
Šakės kokia didelė Medutė, o plaukučiai kokie gražūs wub.gif wub.gif
Sveikinu pradėjus pilvėt 4u.gif Tikiuosi dabar dažniau forume vaidensies ? Buvau jau pasigedus g.gif
Atsakyti
LABAI GRAZI DUKRYTE!
NUOTRAUKOS TAIP PAT GARZIOS IS PAJURIO
Atsakyti
Dėkui, dėkui merginos wub.gif
Tauryt, aš ir jūsų labai pasiilgau wub.gif Galvojau, kad ir kažkur dingusi g.gif Aš tai kaip ir niekur nedingusi, tik matyt dabar lankomės skirtingose temose, tai ir nesusitinkam doh.gif
Atsakyti
ojeivos nepraziopsojau kokiu graziu fotkiu blink.gif doh.gif thumbup.gif
nu Ingute man tavo Medute nerealaus grozio wub.gif wub.gif wub.gif ,kokios kasos thumbup.gif

beje,ir tau didziausi sveikinimai Ingute thumbup.gif thumbup.gif ,pamaciau sveikindama pusk su gimtadieniu,kad jau mamyte su pilvuku thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Medutės mažoji sesytė smile.gif
Atsakyti
angeliukas wub.gif ale tikrai su sesyte bus panasios wink.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ojetus kokia grazuolyte wub.gif ,ir speju prie eglutes net nusifotkint thumbup.gif
mamytei ir jau pats laikas butu pasirodyt mirksiukas.gif ,nilabai pamiento jau kaip atrodai g.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2006 01 11, 09:41)
angeliukas  wub.gif  ale tikrai su sesyte bus panasios wink.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(undine @ 2006 01 11, 09:57)
ojetus kokia grazuolyte  wub.gif ,ir speju prie eglutes net nusifotkint  thumbup.gif
mamytei ir jau pats laikas butu pasirodyt  mirksiukas.gif ,nilabai pamiento jau kaip atrodai  g.gif  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Ačiū wub.gif
Nu mamytė kažkaip dabar visai nenori kolkas fotkintis. Nes nelabai savim patenkinta po gimdymo schmoll.gif
Atsakyti
Gražutė Ievutė wub.gif Toks mažas mažas spurgiukas wub.gif
Atsakyti
Labai grazi dukryte wub.gif mazas pyragiukas thumbup.gif
Atsakyti