Įkraunama...
Įkraunama...

Ingutes Medute

Labai fainuole mergyte augini thumbup.gif ,man labai patiko ta nuotrauka kur Medute zavisi jura biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lija @ 2005 01 07, 00:30)
OHO ohmy.gif  Arciausiai sedim, veliausiai pamatom. O ji jau su kasytem.  biggrin.gif  Diiidele  biggrin.gif Grazi  biggrin.gif Stumsim Gusta sonan  biggrin.gif

Beje, Lija, jei pastebejai mes kasytes susirise Tauro dovanotom gumytem wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SANTA @ 2005 01 07, 13:05)
Labai fainuole mergyte augini thumbup.gif ,man labai patiko ta nuotrauka kur Medute zavisi jura biggrin.gif  thumbup.gif

Dekui Santa uz komplimentus. Perziurejau ir tavo mergyciu nuotraukytes, fainuoles labai :wub O jau vyresneles plaukuciai :wub thumbup.gif
Atsakyti
Ingute,labai tavo medute simpatiška su tom dviem kasytėm,tikrai labai tinka thumbup.gif

aš tau įkyrėsiu visuose skyreliuose,blyn,jei nesupranti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingute @ 2005 01 07, 11:11)
Beje, Lija, jei pastebejai mes kasytes susirise Tauro dovanotom gumytem  wub.gif

blink.gif ziuriu reiks Gustui dazniau Medutei paskambinet, o tai tikrai Tauriukas nukabins megalol.gif panele....
Atsakyti
Ohohooo kokio scia peripetijos vyksta doh.gif biggrin.gif ,net jau nebesisiulysiu i uosvienes sitai panelei rolleyes.gif biggrin.gif ,labai grazi Ingute tavo dukryte wub.gif ,greiciau maniske tokia butu,taip norisi papint kasytes,sagute isegt doh.gif blush-anim-cl.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tauras net gyvenimo rezima del Medutes pakeite biggrin.gif Keliasi 10, o pietu eina 15-16 val. Taip kad orui pagerejus eisim pasivaiksciot sau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lija @ 2005 01 07, 21:35)
Tauras net gyvenimo rezima del Medutes pakeite  biggrin.gif  Keliasi 10, o pietu eina 15-16 val. Taip kad orui pagerejus eisim pasivaiksciot sau  biggrin.gif

as susinervinau schmoll.gif ..., bet Gustui sito nesakysiu, lai turi vilties, vaikinas wub.gif
Atsakyti
Neinervink smile.gif Susitiksim prie stikliuko arbatos ir viska graziai aptarsim smile.gif As jau baigiu sesija, nedaug beliko.
Atsakyti
user posted image

Labai daili mergytė wub.gif.
Atsakyti

Kokia panelytė biggrin.gif ,o jau kasytės thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
oho kaip uzaugus jau panelyte thumbup.gif
o mamyte - ko i chata nebeuzsuka?
Atsakyti