Pasiskolinau is Gustionko vezimuka
Papildyta @ [mergetime]1091084880[/mergetime]
Va cia spausk, ir bus "Pyyyyyyyyyyyp"
Papildyta @ [mergetime]1091085842[/mergetime]
Supu supu is Kapsuko
Papildyta @ [mergetime]1091085956[/mergetime]
Su Mamike pliazinames
QUOTE (Sfinxute @ 2004 07 29, 09:39) |
jetau, kokia ji fainute gaila, kad neisejo susitikti Sventojoje ziuriu i tave ir galvoju ar tik nebuvai pirmajame meete, buvo Vilniuje, kai supermamai maikute su padovanojom? |
Aciu aciu uz grazius zodeliu
Nea, as nebuvau tam grandioziniam meete
Nu mums irgi labai gaila, kad neisejo mums susitikt, na nieko, as manau, kada tikrai susitiksim
Papildyta @ [mergetime]1091087052[/mergetime]
Supu supu ant arkliuku
Papildyta @ [mergetime]1091087170[/mergetime]
Va, kaip as moku, kaip strutis beveik
Papildyta @ [mergetime]1091087318[/mergetime]
Po sunkios darbo dienos reik ir pailset
Ten kur kaip strutis daro tai labai gera ....Mano Gabe irgi taip moka- daznai net einant gatve jai uzplaukia taip padaryt...
toki posta buvau parasius ir nuluzo
na va susiradau jus,nepabegsit ,savo skyreli is jusu uzsiprasiau pyrago,tai pabegai
kokia didziule meduska,ir laabai cia grazi ,isidek i avatara ,musu medutes apdovanotos graziais plaukuciais ,jusu labai faini
na va susiradau jus,nepabegsit ,savo skyreli is jusu uzsiprasiau pyrago,tai pabegai
kokia didziule meduska,ir laabai cia grazi ,isidek i avatara ,musu medutes apdovanotos graziais plaukuciais ,jusu labai faini
aha, as irgi laukiu kada Ingute pasikeis avatara ....
Meduskai linkejimai nuo Gustionkos- dabar ziuri nuotraukas ir ciupineja monitoriu- caca savo meilei daro ...ot pana susuko galva mano bernaiciui- gaila man savo vaiko - juk kankinasi
Meduskai linkejimai nuo Gustionkos- dabar ziuri nuotraukas ir ciupineja monitoriu- caca savo meilei daro ...ot pana susuko galva mano bernaiciui- gaila man savo vaiko - juk kankinasi
Niu va jusu prasymu, jusu pageidavimu pasikeiciau avatara
Dar karta aciu kad apsilankote pas mus
Dar karta aciu kad apsilankote pas mus