Įkraunama...
Įkraunama...

Ingutes Medute

Taip mes linksminames biggrin.gif
Atsakyti
Taip mane tetis matina, kartais jam pasiseka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Ingute @ 2004 05 19, 11:03)
Taip mane tetis matina, kartais jam pasiseka biggrin.gif

Vajej kokia paaugus..... ir kokia grazi wub.gif wub.gif wub.gif
Nu kaimynka reik butinai susitikt..... nu ir Medute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif As apakus wub.gif doh.gif panele wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Ingute @ 2004 05 19, 14:00)
Taip mes linksminames  biggrin.gif

--Resize_Images_Alt_Text--

ŠAUNUOLĖS wub.gif wub.gif wub.gif LABAI GRAŽIAI LINKSMINATĖS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif SVEIKINAME 1,5 METUKŲ PROGA
Atsakyti
Dieve, kai pasiziuri nuotraukas tai net keista, kaip greitai tie vaikai auga, pamenu Medute dar visai mazyte, o jau stai kokia isaugo. Mano nuomone nepasikeite- grazesnes mergaites dar nesu maciusi thumbup.gif
Atsakyti
Oi, aciu mamos uz tokius grazius zodelius, skirtus mano dukrytei rolleyes.gif
Pipone, ir mes jusu pasiilgom clap.gif Reiks artimiausiu metu butinai susitikt wink.gif O ir vyno bonkele dar liko neisgerta drinks_cheers.gif
Vidule, dekui uz sveikinimus ir tokia grazia atvirute clap.gif
Eligute, kaip malonu girdet tokius zodelius wub.gif Taip sirdele paglosto rolleyes.gif
Mantvydukas man irgi labai simpatulka, toks tikras vyrukas, rimtuolis, kaip ir maniske biggrin.gif thumbup.gif
Beje, dideliausi linkejimai ir buckis Mantvydukui nuo Medutes wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif lABAI GRAZI MERGYTE clap.gif
Atsakyti
Medute, mano simpatulka wub.gif tokia maza panelyte.Ingute, ar matai kaip ji greitai auga ??? ohmy.gif jeetus, tuoj mes anukus auginsim ohmy.gif
Atsakyti
kokia didele panele rolleyes.gif
Atsakyti
Oooo jau kokia isaugus mergina wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Fainuole, labai graziai atrodo su suknyte ir kasytem thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
jau tooooooooooooookia grazhi mergaite! blink.gif clap_1.gif wub.gif
Atsakyti
O cia tai bent grazumelis- thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
ar duodas kasas rist???? kaip jai tinka- labai labai labai ( kaip is tos dainos... laugh.gif )
Atsakyti