Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

cikcak, uups thumbup.gif wub.gif

QUOTE(cikcak @ 2007 08 31, 12:03)
Mano dėžutės vidus išklotas veliūru

turi omeny medziaga? kaip tau pavyko ja graziai lygiai priklijuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 08 31, 13:19)
ar gerai supratau- tepei akrilinius dazus -tada antique sadolina ir tada akrilini laka?
tada brangute nusiteik ilgam ir ziauriai nuobodziam sveitimui  doh.gif
nu kiek kartu buvo rasyta, kad sadolinas antique yra vienkomponentis ir reikia naudoti skirtingas spalvas akriliniu dazu, t.y. tamsus akrilas -antique -sviesus akrilas -tada dazai suskilineja ir kai isdziusta yra lakuojama akriliniu laku.
Yra teke matyti ir variantus kai ant antique tepamas buvo tiesiai lakas ir jis sutrukinedavo, bet efektas visai kitoks  schmoll.gif ir tai yra pavyke vos keliems zmogams

na, aš išbandžiau tą variantą ant kartono: tamsus akrilas, sadolin antique - šviesus akrilas ir akrilo lakas....nu visia nekas gavosi. be to, bandžiau be dekupažo, na, grynai susipažinimui su lakais g.gif o tada blin, kada dekupažint? po tamsaus akrilinio pagrindo? g.gif kažkaip aš norėjau tokio sendinimo vos vos, na, kad beveik nežymus būtų, esu mačiusi g.gif todėl tepiau ant antique po 30 min paprastą akrilo laką...gana storu sluoksniu ax.gif iš tikro tai sutrūkinėjo įdomiai ir gana gražiai, bet bėda ta, kad keliose vietose turėjau pakartotinai brūkštelėt teptuku, nes buvo lyg ir per mažai man to viršutinio lako doh.gif tai kai brūkštelėjau, susivėlė guziukais doh.gif šveisti nieko tikrai nesiruošiu ir daryt iš naujo schmoll.gif schmoll.gif pagyvensiu ir rasiu kokią išeitį blush2.gif pasirodysiu, kai tik galėsiu blush2.gif ax.gif galėsit kritikuot tada mirksiukas.gif
Atsakyti
O čia mano dar viena širdis ax.gif Akmuo iš Maljorkos rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2007 08 31, 13:38)
O čia mano dar viena širdis  ax.gif Akmuo iš Maljorkos  rolleyes.gif

thumbup.gif thumbup.gif rėmelis įspūdingas, o akmuo tai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2: 31 rugpjūčio 2007 - 12:41
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 08 31, 12:37)
na, aš išbandžiau tą variantą ant kartono: tamsus akrilas, sadolin antique - šviesus akrilas ir akrilo lakas....nu visia nekas gavosi. be to, bandžiau be dekupažo, na, grynai susipažinimui su lakais g.gif o tada blin, kada dekupažint? po tamsaus akrilinio pagrindo? :

kadangi dazai tik viena spalva -tai taip, reiktu ant tamsaus klijuoti (bet cia tiktu arba decu popierius arba ta vieta kur butu klijuojama servetka reikia nudazyti baltai, nes kitaip nieko nesimatys doh.gif )-tada antiq, tada lakas.
Papildyta:
QUOTE(Nenuorama @ 2007 08 31, 12:38)
O čia mano dar viena širdis  ax.gif Akmuo iš Maljorkos  rolleyes.gif

ech Maljorka wub.gif
labai grazi tavo sirdele ir remelis thumbup.gif , maniske panasi guli balkone-tik be skylutes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 31 rugpjūčio 2007 - 14:14
QUOTE(Nenuorama @ 2007 08 31, 10:20)
Uups. labai gražu  thumbup.gif Išduok paslaptį kur tokių gražių aguonų gavai  ax.gif

pirkau vokietijoj ir dabar kaip tik savo kolekcija ispardavineju, eik i 'serveteliu swap'o tema, arba tiesiai cia ir rinkis/rasyk man AZ ir galesi klijuot ir tu mirksiukas.gif
Sirdis laabai grazi smile.gif
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 08 31, 10:37)
bet bėda ta, kad keliose vietose turėjau pakartotinai brūkštelėt teptuku, nes buvo lyg ir per mažai man to viršutinio lako doh.gif tai kai brūkštelėjau, susivėlė guziukais doh.gif šveisti nieko tikrai nesiruošiu ir daryt iš naujo schmoll.gif  schmoll.gif

nu as tai nusveisciau tuos guziukus labai smulkiu shvitriniu popierium (gerai isdziuvusius) ir palakuociau ant virshaus vel unsure.gif

O tas cikcak veliuras mane irgi labai domina,- cia medziaga, ar toks pukuotas popierius? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 31 rugpjūčio 2007 - 14:14
QUOTE(uups @ 2007 08 31, 15:11)

nu as tai nusveisciau tuos guziukus labai smulkiu shvitriniu popierium (gerai isdziuvusius) ir palakuociau ant virshaus vel  unsure.gif

va va, aš taip ir galvoju pamėginti g.gif na žo, pasirodysiu pirmadienį ax.gif turbūt cool.gif
gero savaitgalio auksarankėms mirksiukas.gif
Papildyta:
uups, dar noriu paklausti..ten pas tave tarp servetkų mačiau tokią apvalią, su smulkiom gėlytėm (86. japon.) - o kaip tokią iškirpt dekupažui? tai ką, tas smulkenybes kiekvieną žieduką? ar visą blyną galima dekupažint? bet jei tamsus pagrindas tai nekas gautųsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2: 31 rugpjūčio 2007 - 14:34
Sveikos, gal pasikartosiu blush2.gif bet sakykite, kaunietės, kur jus perkate Kaune reikmenis dekupažui Kaune, be Puse plus Kaunas. Mat jų laikas man nepatogus. kai aš būnu laisva, jie būna užsidarę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 08 31, 12:34)
uups, dar noriu paklausti..ten pas tave tarp servetkų mačiau tokią apvalią, su smulkiom gėlytėm (86. japon.) - o kaip tokią iškirpt dekupažui? tai ką, tas smulkenybes kiekvieną žieduką? ar visą blyną galima dekupažint? bet jei tamsus pagrindas tai nekas gautųsi?

jei pagrindas tamsus, tai tada tektu paprakaituot karpant (kaip ir kiekviena servetele),- lengviau buna pasidet ant paprsato popieriaus lapo kai tokias smulkybes kerpi. O gal galima bandyt tiesiog visa servetele klijuot, bet tada pashvieses pagrindas...eksperimentuot reiktu g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ir man nuotaika tokia pagyrūniška lotuliukas.gif Vienas iš paskutinių darbelių:

user posted image

Mano SM tema

user posted image MANO DEKORUOTAS PASAULIS user posted image
Atsakyti
Juste,- labai labai grazu thumbup.gif
tik nesuprantu kas per materijolas lens.gif
kiba tu cia kartoninen dezhuten ta laikrodi uzhdarei? g.gif
Atsakyti
justess22, gerai padirbėjai! ir skaičius karoliukais apsiuvinėtas gera mintis thumbup.gif , čia tikriausiai laikrodis kur būna su plastmasiniu rėmeliu? ar klystu rolleyes.gif
kikuti, kad kitur Kaune nėra, užsisakyk iš Senasnaujas, atsiimsi iš pašto ar atneš į namus( tik pašto išlaidos papildomai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 31 rugpjūčio 2007 - 16:03