Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

aciu mergaites labai mirksiukas.gif ale kaip malonu kaip kas pagiria blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 08 29, 19:13)
mano pirmas blynas su deku popierium  ax.gif 
bent jau man labiau uz serveteles patiko  bigsmile.gif neplysta nesiraksleja tik gal lakas sunkaiu pasidengineja

Super atrodo thumbup.gif Labai dera thumbup.gif
Atsakyti

tikrai labai gražu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(linada @ 2007 08 29, 11:43)
nors apie sendinima atrodo siek tiek issiaiskinau man visi tie sadolinai antique ir ne vistiek mistika, nors rodos ir sekiau, ir skaiciau ir visa kita.

todėl kad reikia teoriją sujungt su praktika ir taip mokytis ax.gif vien skaitydama nesuprasi...bandyk daryt ir viskas po truputėlį aiškės
Atsakyti
bent jau man labiau uz serveteles patiko  bigsmile.gif neplysta nesiraksleja tik gal lakas sunkaiu pasidengineja

nu thumbup.gif tikrai labai gražu, ir idėja lb gera mirksiukas.gif gal reiks ir man pabandyt to popieriaus įsigyti? g.gif jaučiu, kad bręstu tam lotuliukas.gif
Atsakyti
Pakeliautoja,labai gražiai veidrodis atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Moterytė bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 08 30, 11:06)
Moterytė  bigsmile.gif

mažoka ax.gif
Atsakyti

Labai patiko ir dera puikiai prie aplinkos thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Na tikiuosi as cia jums neisikyresiu su savo nuorodom, bet cia tiek daug serveteliu vienoje vietoje, kad negalejau neideti, desineje esanciame stulpelyje galima pasirinkti su kokiais motyvais serveteles norit paziureti
http://www.windowcolor.synonym.dk/
Atsakyti
nu tikrai yra i ka paziureti bigsmile.gif
ypac afrikos motyvais man patiko...gaila kad pas mus tokiu nera pirkt
Atsakyti
Labai gražios, ypač su Afrikos motyvais. bigsmile.gif
Atsakyti
auksarankės, gelbėkit doh.gif vakar sendinau savo radijuko viršų, viskas lyg ir pavyko, bet blem, pabaigoj brūkštelėjau teptuku per daug ir susivėlė visas lakas guzais verysad.gif ne tragiškai atrodo, bet gana baisiai, na, matosi, kad brokas doh.gif ką dabar daryt? g.gif jau išdžiūvo..galvoju, gal pašveisti švelniai atsargiai ir toj vietoj iš naujo patepti? bet ar nenusišveis dažų sluoksnis iš po lako? g.gif o šiaip tai ant akrilinio dažo lakavau sadolin antique ir tada paprastu akriliniu g.gif gal kažką ne taip padariau? g.gif
Atsakyti