aciu mergaites labai ale kaip malonu kaip kas pagiria
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 08 29, 19:13)
mano pirmas blynas su deku popierium
bent jau man labiau uz serveteles patiko neplysta nesiraksleja tik gal lakas sunkaiu pasidengineja
bent jau man labiau uz serveteles patiko neplysta nesiraksleja tik gal lakas sunkaiu pasidengineja
Super atrodo Labai dera
tikrai labai gražu
Papildyta:
QUOTE(linada @ 2007 08 29, 11:43)
nors apie sendinima atrodo siek tiek issiaiskinau man visi tie sadolinai antique ir ne vistiek mistika, nors rodos ir sekiau, ir skaiciau ir visa kita.
todėl kad reikia teoriją sujungt su praktika ir taip mokytis vien skaitydama nesuprasi...bandyk daryt ir viskas po truputėlį aiškės
nu tikrai labai gražu, ir idėja lb gera gal reiks ir man pabandyt to popieriaus įsigyti? jaučiu, kad bręstu tam
Pakeliautoja,labai gražiai veidrodis atrodo
Moterytė
Labai patiko ir dera puikiai prie aplinkos
Na tikiuosi as cia jums neisikyresiu su savo nuorodom, bet cia tiek daug serveteliu vienoje vietoje, kad negalejau neideti, desineje esanciame stulpelyje galima pasirinkti su kokiais motyvais serveteles norit paziureti
http://www.windowcolor.synonym.dk/
http://www.windowcolor.synonym.dk/
nu tikrai yra i ka paziureti
ypac afrikos motyvais man patiko...gaila kad pas mus tokiu nera pirkt
ypac afrikos motyvais man patiko...gaila kad pas mus tokiu nera pirkt
Labai gražios, ypač su Afrikos motyvais.
auksarankės, gelbėkit vakar sendinau savo radijuko viršų, viskas lyg ir pavyko, bet blem, pabaigoj brūkštelėjau teptuku per daug ir susivėlė visas lakas guzais ne tragiškai atrodo, bet gana baisiai, na, matosi, kad brokas ką dabar daryt? jau išdžiūvo..galvoju, gal pašveisti švelniai atsargiai ir toj vietoj iš naujo patepti? bet ar nenusišveis dažų sluoksnis iš po lako? o šiaip tai ant akrilinio dažo lakavau sadolin antique ir tada paprastu akriliniu gal kažką ne taip padariau?