QUOTE(mijaka @ 2007 08 28, 22:06)
mijaka, 28 Rug 2007 - 22:06, parašė:
na taip, bet aš jo neprisikiriu spec priemonėm...labai vilioja jo kaina ir kiekis, bet vėliau tenka nusivilt
nors kas gali žinot, gal kitom pavyks ir patiks
na taip, bet aš jo neprisikiriu spec priemonėm...labai vilioja jo kaina ir kiekis, bet vėliau tenka nusivilt

nors kas gali žinot, gal kitom pavyks ir patiks
is vienkomponenciu turiu tik sadolina ir neturiu jokiu jam priekaistu
QUOTE(mijaka @ 2007 08 28, 22:06)
akriliniais dažais iš tiubelių.. Teptuku arba kempinėle. Gali nupirkt dar priemonės lėtinančios dažų džiuvimą, meno mūzoj apie 13 lt bonkute, su ja patogiau, galima neskubėt
akriliniais dažais iš tiubelių.. Teptuku arba kempinėle. Gali nupirkt dar priemonės lėtinančios dažų džiuvimą, meno mūzoj apie 13 lt bonkute, su ja patogiau, galima neskubėt
turiu
tokia seseliavimui, bet man tai nesigauna padaryti tu seseliu -tik kazkoks ismurzinimas. Dariau ant lekstes su angelais as ta seseliavima -tai nulakavus pirma sluoksni sadolino lako-visi tie seseliai isnyko
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2007 08 29, 09:30)
justess22, 29 Rug 2007 - 09:30, parašė:
justess22, 29 Rug 2007 - 09:30, parašė:
O sendinant vienkomponenciu eile tokia: dazai pavirsiu pvz. tamsiai, tada tepi vienkomponenti ir ant virsaus butinai kontrastine spalva apatinei. Tada ant virsaus klijuoji servetele ir viska nulakuoji akriliniu laku.
O sendinant vienkomponenciu eile tokia: dazai pavirsiu pvz. tamsiai, tada tepi vienkomponenti ir ant virsaus butinai kontrastine spalva apatinei. Tada ant virsaus klijuoji servetele ir viska nulakuoji akriliniu laku.
mazas pastebejimas
sviesius dazus reikia tepti priesinga kryptimi nei buvo teptas kraklius