Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

QUOTE(justess22 @ 2007 08 29, 10:30)
tokia tvarka viska darant reikia sendinti dvikomponenciu. Dazai pavirsiu, klijuoji servetele, tada tepi ant virsaus Antik I, tada tepi Antik II, itrini patina ir tada dar viska nulakuoji akriliniu ar kitokiu laku.
O sendinant vienkomponenciu eile tokia: dazai pavirsiu pvz. tamsiai, tada tepi vienkomponenti ir ant virsaus butinai kontrastine spalva apatinei. Tada ant virsaus klijuoji servetele ir viska nulakuoji akriliniu laku.

aciuks.gifo tai ANTIK - čia pavadinimas lako? ar firma gamintoja? g.gif ir ar būna kokiuose senukuose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2: 29 rugpjūčio 2007 - 09:36
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 08 29, 11:34)
aciuks.gifo tai ANTIK - čia pavadinimas lako? ar firma gamintoja? g.gif ir ar būna kokiuose senukuose?

As naudoju dvikomponenti va toki is artmanijos. Ju buna ivairiu firmu, galima nusipirkti dailininku prekiu parduotuvese. O Sadolin Antique galima ir senukuose isigyti arba firminese Sadolin parduotuvese.
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 08 28, 22:06)
na taip, bet aš jo neprisikiriu spec priemonėm...labai vilioja jo kaina ir kiekis, bet vėliau tenka nusivilt schmoll.gif nors kas gali žinot, gal kitom pavyks ir patiks mirksiukas.gif

is vienkomponenciu turiu tik sadolina ir neturiu jokiu jam priekaistu schmoll.gif

QUOTE(mijaka @ 2007 08 28, 22:06)
akriliniais dažais iš tiubelių.. Teptuku arba kempinėle. Gali nupirkt dar priemonės lėtinančios dažų džiuvimą, meno mūzoj apie 13 lt bonkute, su ja patogiau, galima neskubėt

turiu tokia seseliavimui, bet man tai nesigauna padaryti tu seseliu -tik kazkoks ismurzinimas. Dariau ant lekstes su angelais as ta seseliavima -tai nulakavus pirma sluoksni sadolino lako-visi tie seseliai isnyko blink.gif

Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2007 08 29, 09:30)
O sendinant vienkomponenciu eile tokia: dazai pavirsiu pvz. tamsiai, tada tepi vienkomponenti ir ant virsaus butinai kontrastine spalva apatinei. Tada ant virsaus klijuoji servetele ir viska nulakuoji akriliniu laku.

mazas pastebejimas ax.gif
sviesius dazus reikia tepti priesinga kryptimi nei buvo teptas kraklius
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 08 29, 11:51)
mazas pastebejimas  ax.gif

tikrai taip...as cia tik bendrais bruozais parasiau mirksiukas.gif be to, zinau, kad Sadolin tai tikrai reikia tepti tom priesingom kryptim, bet del kitu nebuvau garantuota, todel nieko apie tai neuzsiminiau blush2.gif man kartais atrodo, kad nusiperka nauja dalykeli kas nors prisiskaites cia patarimu, tai net i naudojimo instrukcija patingi paziureti g.gif o paskiau sako, kad nieko nesigavo... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 29 rugpjūčio 2007 - 09:56
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 08 29, 10:51)
mazas pastebejimas  ax.gif

pirkau spec laką is senasnaujas. net nezinojau ir tepiau įprastai - viskas gavosi be problemu.
o šiaip ir paparstas ne spec lakas, tas minetas sadolin irgi suskaldys dazus (kazkodel buvau giliai isitikinusi, kad tokius stebuklus daro tik spec priemones)? nu jau girdziu kaip visos tvoja man per galvą rolleyes.gif ai nieko, atlaikysiu biggrin.gif

QUOTE(justess22 @ 2007 08 29, 10:55)
tai net i naudojimo instrukcija patingi paziureti g.gif o paskiau sako, kad nieko nesigavo... lotuliukas.gif

kai tik pradedi, tai viskas taip nezmoniskai maisosi doh.gif visi tie pavadinimai naudojimai, kartais nors ir akivaizdziai matai parasyta vistiek nesupranti cool.gif nors apie sendinima atrodo siek tiek issiaiskinau man visi tie sadolinai antique ir ne vistiek mistika, nors rodos ir sekiau, ir skaiciau ir visa kita. ai nieko, einu dar pasieiskosiu ir i senukus nuleksiu instrukciju pasiskaityti, gal ir nusipirkti. kazkaip su spec priemonemis aiskiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 08 28, 21:59)
originalu wub.gif čia su sadolinu tokie skilinėjimai gražus ? mastau.gif

Paveiksliukas su akmenimis sendintas su Sadolinu, o su angeliukais - su sendinimo laku Caparol, kurį pirkau dailinkų parduotuvėj bigsmile.gif Man asmeniškai gražiau gaunas su Caparol bigsmile.gif

QUOTE(linada @ 2007 08 29, 11:43)

o šiaip ir paparstas ne spec lakas, tas minetas sadolin irgi suskaldys dazus

Sadolin irgi turi spec. laką sendinimui mirksiukas.gif
Atsakyti
cia http://www.decoupage...l/showroom.html puslapiukas akims paganyti, o gal kam kokiu geru ideju kils
Atsakyti
ir dar http://www.bedstes-ting.dk/ http://www.bedstes-ting.dk/
Atsakyti
Siandien lankiausi "Yesk" Kaune ir ten kokiu fainu dalykeliu radau, tik kolkas nepirkau ax.gif . Kas megsta dekoruoti stikliniu daiktus, tai buvo labai fainu stikliniu padekliuku po 1.69lt (apvalus ir keturkampiai), keletas neblogu motyvu serveteliu (su bambukais ir gelytem), ir labai idomus dalykas, pakabinama dezute raktam, ji juoda, dureles bambuko imitacija. Zodziu uzsikabinau, tabar tik derinu klausima su vyro pinigine ir sakiau leksiu lotuliukas.gif !
Atsakyti
mano pirmas blynas su deku popierium ax.gif
bent jau man labiau uz serveteles patiko bigsmile.gif neplysta nesiraksleja tik gal lakas sunkaiu pasidengineja
user posted image
Atsakyti
Puikiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
liuxas - pritaikei puikiai - megstamiausi mano epizodai thumbup.gif:
Atsakyti