Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

QUOTE(mijaka @ 2007 09 25, 10:58)
ačiū  blush2.gif  na, gana merginos, ir taip jau išsišiepus sėdžiu nuo vakar  blush2.gif  wub.gif hihihi.gif
pavonija, man įdomu ar klijai nepersigeria per medžiagą ? g.gif

Tie tekstiliniai klijai šiaip jokių bjauresnių pėdsakų nepalieka, nebent plonyte balta ar šviesia medžiaga išklijuotum - tada tose vietose, kur buvo klijai, matysis nežymūs patamsėjimai, bet šiaip jei storesnė medžiaga, tekstiliniai klijai thumbup.gif
Atsakyti
mijaka ,klijuok su paprasčiausiu lipalu, aš tai savas dėžutes beveik visas viduje klijuoju ax.gif laikosi labai gerai. Kartą tik krasčiukai nepilnai prilipę buvo, tai su momentu pataisiau. Aš klijuoju storesnę medžiagą, kažkas alia veliūro, tai gerai ir laikosi thumbup.gif niekas nepersigeria schmoll.gif

P.s žodžiai nuostabūs, labai šilti .....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikcak: 25 rugsėjo 2007 - 10:05
aš bandysiu gobelenu išklijuot unsure.gif na, reiks treniruotis, kolkas net neįsivaizduoju kaip viskas turi atrodyt doh.gif

Atsakyti
Klijavau flanelę, nes kitokios po ranka neturėjau, klijai nepersigėrė, bet pirmą kartą tai liapsusą padariau, kampe daugiau klijų buvo ir nepavaliau kai persigėrė, tai išdžiūvo ir liko dėmė, niekuo neišsivalė( tai reikštų vėl iš naujo klijuot visą vidų), tada tik tą kampuką ant viršaus lopinėliu užklijavus paslėpiau ir nebesimato, nes flanelė irgi su pūkeliu.
Atsakyti
Mijaka, labai graži dėžutė wub.gif ir neglai būti jokių: dovanot ar ne... schmoll.gif

QUOTE(mijaka @ 2007 09 25, 10:44)
aš kaip tik rošiuos kitą dežutę medžiaga išklijuot  bigsmile.gif gal yra kokių gudrybių ?  ax.gif  o kokiais klijais klijuot ? bijau sugadint

o šitos jau neliesiu....irnesakyk.gif

Aš gobeleną ant spintos klijavau su lipalu thumbup.gif Tik prie klijuojant išmaišyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 09 21, 18:27)
drinks_cheers.gif

Na, kad jau taip drasinat, ai bandau rodytis. Situos remelius dariau draugei, tiksliau jos mazajai  smile.gif  4u.gif Ivertinkit  ax.gif

čia gi "mano" boružėlės blush2.gif gražu jau vien tai, kad jos gražios mirksiukas.gif o atlikimą dar ištobulinsi, nesijaudink ax.gif žalioj pievoj boružiukės thumbup.gif
Atsakyti
na,. mijaka, dėžutė jau išgirta, bet patikėk - verta girti. tikrai labai gražu smile.gif
o aš dar nė vienos dėželės nedekupažinau. neturiu tokio poreikio kol kas smile.gif bet kitų darbais žaviuosi..beveik visais čia
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 09 19, 12:55)
Nenuorama super  thumbup.gif
sakykit o kaip isgaunat auksine ar sidabrine spalvas???
idedu ir as pasirodyt savo veidrody nupuosta  smile.gif
user posted image

Nu veidrodis tai liuksiskas. Man labai prie dusios toks stilius. Tik dar vis nesuprantu kaip taip ornamentais padengt visa pavirsiu? Ar cia istisa servetele klijuojama jos nekarpant ar koks dekupazinis popierius?
Atsakyti
mijaka wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 09 25, 15:10)
na,. mijaka, dėžutė jau išgirta, bet patikėk - verta girti. tikrai labai gražu smile.gif

QUOTE(dute_a @ 2007 09 25, 18:19)

ačiū ačiū merginos wub.gif aciuks.gif nemaniau, kad taip patiks visiems blush2.gif reikia dažniau dėt čia savo darbelius, nes kartais prarandu visai pasitikėjimą savim, niekas iš darbelių nepatinka blush2.gif o tokie pagirymai taip įkvėpia bigsmile.gif dar kartą ačiū oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 09 25, 12:27)
čia gi "mano" boružėlės blush2.gif gražu jau vien tai, kad jos gražios mirksiukas.gif o atlikimą dar ištobulinsi, nesijaudink ax.gif žalioj pievoj boružiukės thumbup.gif

Tavo ten tos boriuziukes irgi zalioj pievoj buvo? bigsmile.gif Tik su skilinejimais, mano dar be, nebandau tos technikos blush2.gif Zinau, kad technika istobulinsiu, nes man paciai tas pirmas remelis irgi nelabai... Bet prasom ivertinti kita, vardini, veliau gaminta remeli ax.gif (kitos jau atrodo mate)
http://agnevos.multi...otos/photo/4/13
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 09 25, 23:48)
Tavo ten tos boriuziukes irgi zalioj pievoj buvo?  bigsmile.gif Tik su skilinejimais, mano dar be, nebandau tos technikos  blush2.gif  Zinau, kad technika istobulinsiu, nes man paciai tas pirmas remelis irgi nelabai... Bet prasom ivertinti kita, vardini, veliau gaminta remeli  ax.gif  (kitos jau atrodo mate)
http://agnevos.multi...otos/photo/4/13

o gal galėtumėt įkelti bitučių paveikslėlį ax.gif labiau jau simpatiagos thumbup.gif
o Rėmelis tai wub.gif wub.gif
Atsakyti