Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

QUOTE(mijaka @ 2007 09 24, 21:30)
tai tikriausiai ne Kaune pirkai  rolleyes.gif o gal jie jau susiprotėjo ir pagaliau į visas dėžutes dės tą vertimą  unsure.gif

pirkau Vilniuje pries metus, naivu tiketis, kad des i vidu, nes maniske buvo supakuota i celofana ax.gif -reikia reikalauti-tik tada susiprotes, jei nieko nesakysite -tai ir toliau taupydami savo pinigelius nieko jums neduos doh.gif -t.y. pats akivaizdziausias vartotoju teisiu pazeidimas
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 09 24, 20:36)
nori pasakyt, kad tau davė vertimą g.gif ar tik žodžiais paaiškino ? man tik papasakojo pardavėja kaip su  juo elgtis reikia, o jokio lt vertimo viduje nebuvo  schmoll.gif

na štai įdedu savo pirmąją dėžutę doh.gif dovana broliui vestuvių metinių proga...viršuje jis su žmona, o viduje jų dukrytės nuotrauka  ax.gif  norėjau ryškaus kontrasto tarp išorės ir vidaus....na bet vistiek nepatenkinta esu doh.gif  pirmas blynas....

user posted image
user posted image

tiesiog nuostabu thumbup.gif thumbup.gif Aš tai labai laiminga būčiau tokią dėžutę gavusi wub.gif Net labai laiminga biggrin.gif
Papildyta:
Nu ir dar žiūriu ir atsigrožėt negaliu wub.gif Mijaka, tikra šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 24, 22:46)
t.y. pats akivaizdziausias vartotoju teisiu pazeidimas

bash.gif o iš tikrųjų gi mažai kur rasi dabar daiktą be vertimo g.gif
QUOTE(darata @ 2007 09 24, 23:00)
tiesiog nuostabu  thumbup.gif  thumbup.gif Aš tai labai laiminga būčiau tokią dėžutę gavusi  wub.gif Net labai laiminga biggrin.gif
Papildyta:
Nu ir dar žiūriu ir atsigrožėt negaliu  wub.gif Mijaka, tikra šaunuolė  thumbup.gif

user posted image user posted image
ačiū blush2.gif
Atsakyti
mijaka ,puiki dėžutė, labai graži thumbup.gif . Numanau kas tave trikdo, turbūt tas spalvų ir stilistinio sprendimo kontrastas. Man irgi kai pamačiau neatverstą, tai pirma reakcija buvo---vau thumbup.gif , o pamačius vidų aha g.gif . Bet paskaičius paaiškinimą, kam dėžutė skirta ir kokia mintis, manau kad visai gerai. Apie nedovanojimą net negalvok (prie dėžutės jau tu kabinėjies iš kūrėjos pusės, man irgi retai kada viskas tinka ką padarau). Tavo artimieji tikrai apsidžiaugs, na kas geriau begali būti už tokią šiltą su meile ir rūpesčiu padarytą dovaną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 09 24, 21:36)
na štai įdedu savo pirmąją dėžutę :

Labai Labai wub.gif wub.gif

o kokius žodžius rašei ax.gif , gal turi kompe ir galėtum čia blush2.gif įmesti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 25 rugsėjo 2007 - 08:43
QUOTE(cikcak @ 2007 09 25, 09:32)
Numanau kas tave trikdo, turbūt tas spalvų ir stilistinio sprendimo kontrastas

na taip, kažkas panašaus, tikėjausi, kad ta "vau" reakcija bus atidarius dėžutę....toks buvo sumanymas blush2.gif o dabar atvirkščiai gaunasi hihihi.gif ir dar vidų norėjau padaryt tokį ryškų vaikišką, rožinį, bet nelabai man gavosi doh.gif irgi perdarinėjau daug doh.gif išorė mane tenkina, o vidus ... mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(diora @ 2007 09 25, 09:43)
o kokius žodžius rašei  ax.gif , gal turi kompe ir galėtum čia  blush2.gif įmesti..

va šitie wub.gif

Tu-mano medžio šaknys, Mokančios atsigaivinti žemės vandenio čiurkšle.
Tu- mano medžio šaknys, o mama- sula.
Tu- mano paukščio snapas, Galintis iš laimės susikrauti lizdą po žydra žvaigžde.
Tu- mano paukščio snapas, o giesmė- mama.

Tu- mano vilko iltys, Ginančios nuo priešo, sėlinančio su mintim pikta.
Tu- mano vilko iltys, letena- mama.
Tu- mano kelio kraštas, Guodžiantis iš tolo, kai slenku likimo apkulta.
Tu -vienas kelio kraštas, kitas- mama.

Aš- kūrinys iš jausmo nulipdytas,
Nežinomų pasauliui skulptorių ranka,
Esu be galo laikina.

Ir tirpsta mano dienos laiko saujoj, O aš vis vien laiminga, nes yra
Šešėlis medžio, Paukštis laisvas,
Vilko kauksmas, Kelio dulkės,
Kuriuos lyg kraitį man sukrovė tėtis įr mama

Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 09 25, 09:53)
va šitie  wub.gif

Tu- mano medžio šaknys, o mama- sula...............

Labai Gražūs žodžiai.. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mijaka, ačiū kad nepatingėjai nufotografuoti lako, dabar jau žinau - šito neturiu biggrin.gif , o jei labai esi nepatenkinta dėžutės vidumi, bet kada gali pataisyti išklijuodama vidų medžiaga rolleyes.gif . ( tik kad taisydama visai negadintum jos g.gif ). O šiaip, tai tokios dovanos reik paieškoti tavo artimieji turėtų būti laimingi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 09 25, 10:25)
Mijaka, ačiū kad nepatingėjai nufotografuoti lako, dabar jau žinau - šito neturiu biggrin.gif , o jei labai esi nepatenkinta dėžutės vidumi, bet kada gali pataisyti išklijuodama vidų medžiaga rolleyes.gif . ( tik kad taisydama visai negadintum jos g.gif ). O šiaip, tai tokios dovanos reik paieškoti  tavo artimieji turėtų būti laimingi. smile.gif

aš kaip tik rošiuos kitą dežutę medžiaga išklijuot bigsmile.gif gal yra kokių gudrybių ? ax.gif o kokiais klijais klijuot ? bijau sugadint

o šitos jau neliesiu....irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 09 24, 19:36)
na štai įdedu savo pirmąją dėžutę doh.gif dovana broliui vestuvių metinių proga...viršuje jis su žmona, o viduje jų dukrytės nuotrauka  ax.gif 

QUOTE(mijaka @ 2007 09 25, 07:53)
va šitie  wub.gif
Tu- mano medžio šaknys, o mama- sula.
Tu- mano paukščio snapas, Galintis iš laimės susikrauti lizdą po žydra žvaigžde.
Tu- mano paukščio snapas, o giesmė- mama.

Dezutė wub.gif Zodziai wub.gif Ir is viso wub.gif wub.gif wub.gif Tokia (ar panasia) dovanu gavus turbut apsibliauciau is laimes ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Kas dėl išklijavimo, nelabai ką galiu patart, nes mažai dar taip pati dariau( gal kas kitas jau pasidarbavo šitam fronte biggrin.gif ), tik tiek, kad klijavau su klijais tekstilei galiu pasakyti, laikosi tvirtai.
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 09 25, 10:52)
Dezutė  wub.gif  Zodziai  wub.gif  Ir is viso  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Tokia (ar panasia) dovanu gavus turbut apsibliauciau is laimes  ax.gif  blush2.gif

ačiū blush2.gif na, gana merginos, ir taip jau išsišiepus sėdžiu nuo vakar blush2.gif wub.gif hihihi.gif

pavonija, man įdomu ar klijai nepersigeria per medžiagą ? g.gif
Atsakyti