Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

QUOTE(Mėlyna @ 2007 09 22, 21:52)
Ant paprasto popieriaus atspausdintas paveiksliukas klijuojant "isskysta", net ir atspausdinus lazeriniu spausdintuvu (asmenine patirtis  blush2.gif

as esu klijavusi ant paprasto popieriaus lazeriniu spausdintuvu spausdinta paveiksliuka, t.y. ant dezutes uztepiau neskiesto lipalo, ant virsaus paveiksliuka dejau ir gerai prispaudziau. tada viska uzlakavau laku-jokiu problemu schmoll.gif
Atsakyti
man atrodo visom skirtingai būna su tais spausdinimais irnesakyk.gif aš kie būdų išbandžius (tiesa, tik su rašaliniu) man vistiek plaukia spalvytės ax.gif vieną kartą daugiau, kitą mažiau. Nors iš kitų mamyčių išgirstu, kad daro lygiai taip pat, ir niekas jom neplaukia rolleyes.gif

o man toks durnas klausimas apie lakus iškilo, gal ir nelabai į temą, bet kadangi noriu lakuoti dekupažintą daiktą, tai paklausiu čia....yra tokie tonuojami lakai, o klausimas būtų : ko į juos pilt, kad spalvą priduoti ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 22, 21:00)
as esu klijavusi ant paprasto popieriaus lazeriniu spausdintuvu spausdinta paveiksliuka, t.y. ant dezutes uztepiau neskiesto lipalo, ant virsaus paveiksliuka dejau ir gerai prispaudziau. tada viska uzlakavau laku-jokiu problemu  schmoll.gif

Tiesa sakant, man issiliejo paveiksliukas tik lakuojant, ta karta priklijavau sekmingai, nors ir is virsaus skiestu lipalu tepiau. Gal del to kad lakas buvo ne akrilinis, o nitro g.gif
QUOTE(mijaka @ 2007 09 22, 22:04)
o man toks durnas klausimas apie lakus iškilo, gal ir nelabai į temą, bet kadangi noriu lakuoti dekupažintą daiktą, tai paklausiu čia....yra tokie tonuojami lakai, o klausimas būtų : ko į juos pilt, kad spalvą priduoti ?  unsure.gif

Kazkur sitoj temoj maciau, kad galima lakus tonuot idedant siek tiek pigmento ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 09 23, 00:48)
galima lakus tonuot idedant siek tiek pigmento  ax.gif

o jeigu lakas ne vandeninis g.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 09 23, 10:04)
o jeigu lakas ne vandeninis  g.gif

Man rodos būna ir nevandeninių tonuojamų, bet nesu tikra, mat kai parduotuvėje rinkausi lakus tų aprašymų tiek prisiskaičiau doh.gif doh.gif . Man rodos reik eiti į kokius Senukus ir žiūtėti viską iš eilės. O kam tau tą laką tonuoti g.gif
Atsakyti
akrilinis lakas tai man labai graziai tonuojasi imaishius akriliniu dazhu.
O ne vandeniniam principe irgi turi tikt pigmentas. reik paeksperimentuot mazais kiekiais...
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 09 23, 10:35)
Man rodos būna ir nevandeninių tonuojamų, bet nesu tikra, mat kai parduotuvėje rinkausi lakus tų aprašymų tiek prisiskaičiau  doh.gif  doh.gif . Man rodos reik eiti į kokius Senukus ir žiūtėti viską iš eilės. O kam tau tą laką tonuoti  g.gif

aš jau turiu sadolino tonuojamą laką, bet kvaiša, nulupau lipduką kur LT vertimas parašytas, nes užlipdytas buvo pats dangtelis, neįmanoma atidaryt. Bet kiek prisimenu tai ant jo nebuvo parašyta kuo tonuot verysad.gif
o padariau stalviršį ir esu baisiai nepatenkinta doh.gif noriu kažkaip suvienodint spalvas nors minimaliai, o kai kur prigesint perryškias spalvas.... tai pagalvojau, kad laku spalvotu padengt g.gif
Atsakyti
Šiek tiek idėjų:

user posted image

http://picasaweb.goo...coupageAnoIIN18

user posted image

http://picasaweb.goo...EspecialDeNatal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 23 rugsėjo 2007 - 11:51
QUOTE(cikcak @ 2007 09 23, 08:35)
Man rodos būna ir nevandeninių tonuojamų

QUOTE(uups @ 2007 09 23, 08:46)
akrilinis lakas tai man labai graziai tonuojasi imaishius akriliniu dazhu.
O ne vandeniniam principe irgi turi tikt pigmentas. reik paeksperimentuot mazais kiekiais...

Ko gero reiketu maza kieki lako sumaisyti su dar mazesniu kiekiu pigmento, nulakuot kokia lentute pabandymui i ziuret kas gausis ax.gif Jei bus spalva ir nebus pigmento burbiuliuku lake, tai turbut eksperimentas butu pavykes lotuliukas.gif Parasyk kaip seksis, jei darysi ax.gif
Atsakyti
user posted image

sos...visai jau susinervinau....ismeciau nemazai pinigu ir nezinau ka nusipirkau blush2.gif blush2.gif blush2.gif doh.gif

gal kuri zinosit kas cia per lakai?ant etikeciu ne zodzio lietuviskai blink.gif

ant vieno buteliuko raso taip VERNIS CRAQUELEUR CRACKING VARNISH
ir paveikslelis pavaizduotas sutrukinejes,o ant kito VERNIS A VIEILLIR AGEING VARNISH.o firma kiek supratau LEFRANC&BOURGEOIS

BUSIU DEKINGA UZ INFORMACIJA... 4u.gif
Atsakyti
mamuleAistule, apie šitą laką tai čia jau tiek kalbėta.. Čia gi tas prancūziškasis kuris sunkiai įvaldomas, jei pasiseks tau su juo dirbti tai skaityk, kad esi tarp laimingųjų. biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif PAPUOLIAU blink.gif dabar visa tema skaitysiu,gal ka rasiu,ko prisraset.o man dar vienas klausimas iskilo,tai jis dvikomponentis??? ax.gif
Atsakyti