QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 22, 08:15)
kad ten boružėlės, o ne bitutės
QUOTE(_agnute_ @ 2007 09 22, 08:21)
a ir galvoju, kur ji ten bites gi mato
sekanciam remelyj bitutes
matai, koks išpindėjimas, žiūriu tik nuorodą ir nieko daugiau, jokių next nespaudžiu
QUOTE(dute_a @ 2007 09 21, 20:28)
nu gi labai
Aciu
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 21, 21:22)
is kur tokios afigienos bitutes
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 22, 09:15)
kad ten boružėlės, o ne bitutės
QUOTE(_agnute_ @ 2007 09 22, 09:21)
a ir galvoju, kur ji ten bites gi mato
QUOTE(uups @ 2007 09 22, 10:20)
sekanciam remelyj bitutes
Yra ir bituciu ir boruzeliu, tik biski i prieki paeiti reikia paspaudus sia nuoroda ir pamacius zalia remeli
http://agnevos.multi...otos/photo/4/11
Boruzeles is serveteliu (kazkas jau irgi dare remeli su jomis irgi zalia anksciau rodesi, bet as irgi jau buvau padarius ), o "afigienos" bitutes spausdintos
QUOTE(Mėlyna @ 2007 09 22, 12:59)
Aciu
Yra ir bituciu ir boruzeliu, tik biski i prieki paeiti reikia paspaudus sia nuoroda ir pamacius zalia remeli
nagi tikrai gražios bitutės.
ai kaip cia grazu
a dar klausimas
bandau dekupazinti jei piesinukas ant paprasto popieriaus atspasudintas, a galima ji tiesiog imti ir klijuoti ar reik pamirkyti vandeni?
a dar klausimas
bandau dekupazinti jei piesinukas ant paprasto popieriaus atspasudintas, a galima ji tiesiog imti ir klijuoti ar reik pamirkyti vandeni?
As pvz kaip ant paprasto dariau tai man tas paveiksliukas susiliejo kai tepiau klijais
QUOTE(Koxamte @ 2007 09 22, 16:15)
As pvz kaip ant paprasto dariau tai man tas paveiksliukas susiliejo kai tepiau klijais
nu bandysiu ziuresiu kaip gausis
adug kas sako kad spausdina ir klijuoja ir viskas ciki buna
Tai jie spauzdina ant tokio kitokio popieriaus, o as ant paprasto bandziau tas sausaininis ar kepimo popierius kazkoks yra cia kazkur yra rase
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 09 22, 12:41)
ai kaip cia grazu
a dar klausimas
a dar klausimas
QUOTE(Koxamte @ 2007 09 22, 13:15)
as tai zinokit, nesuprantu tokiu zmoniu ... nu ar jums per sunku paskaityt? desimtis kartu klausinejat ta pati,- kodel jums dabar vel is naujo kazkas turi gaisht laika ir rasyt,- kaip daryt, kuo purkst atspausdinta paveiksliuka/kur nusipirkt
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 09 22, 16:20)
nu bandysiu ziuresiu kaip gausis
adug kas sako kad spausdina ir klijuoja ir viskas ciki buna
Taip spausdina ir klijuoja -ir čiki būna tada (ir tai ne visada), kai žino kaip tai daroma...
Ir tikrai nederėtų žmogui patarinėt jei apie tai nenusimanai/nė karto nebandei...
Pasiskaitinėkit, tikrai apie tai daug kalbėta.
P.S. taip pat gi galima to kas žino pasiklaust asmeniškai, per AŽ
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 09 22, 13:41)
ai kaip cia grazu
a dar klausimas
a dar klausimas
Ant paprasto popieriaus atspausdintas paveiksliukas klijuojant "isskysta", net ir atspausdinus lazeriniu spausdintuvu (asmenine patirtis ), taciau atspausdintas ant sumustiniu popieriaus ir supurkstas fiksazu arba paprasciausiu laku ir isziovintas, klijuojant issilaiko puikiai Labai aciu toms mamytems, kurios kazkada parase, kad galimas toks budas Nueit kazko spec. nusipirkt man kazkaip neiseina... net ir tai, ko galima maximoj rast
Papildyta:
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 22, 11:56)
nagi tikrai gražios bitutės.
QUOTE(kitty*** @ 2007 09 22, 12:01)
Man paciai tos bitutes fainos, tokios leliui tikrai nekastu o bituciu butinai reikejo/norejosi, nes mazulkos vardas Austeja tai teko atknist ka nors