Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 22, 08:15)
kad ten boružėlės, o ne bitutės lotuliukas.gif

QUOTE(_agnute_ @ 2007 09 22, 08:21)
a ir galvoju, kur ji ten bites gi mato  lotuliukas.gif

sekanciam remelyj bitutes mirksiukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif matai, koks išpindėjimas, žiūriu tik nuorodą ir nieko daugiau, jokių next nespaudžiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnute_: 22 rugsėjo 2007 - 11:39
QUOTE(dute_a @ 2007 09 21, 20:28)
nu gi labai  thumbup.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif blush2.gif
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 21, 21:22)
is kur tokios afigienos bitutes  wub.gif

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 22, 09:15)
kad ten boružėlės, o ne bitutės lotuliukas.gif

QUOTE(_agnute_ @ 2007 09 22, 09:21)
a ir galvoju, kur ji ten bites gi mato  lotuliukas.gif

QUOTE(uups @ 2007 09 22, 10:20)
sekanciam remelyj bitutes mirksiukas.gif

Yra ir bituciu ir boruzeliu, tik biski i prieki paeiti reikia paspaudus sia nuoroda ir pamacius zalia remeli smile.gif
http://agnevos.multi...otos/photo/4/11
Boruzeles is serveteliu (kazkas jau irgi dare remeli su jomis irgi zalia lotuliukas.gif anksciau rodesi, bet as irgi jau buvau padarius doh.gif ), o "afigienos" bitutes spausdintos wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlyna: 22 rugsėjo 2007 - 12:01
QUOTE(Mėlyna @ 2007 09 22, 12:59)
Aciu  4u.gif  blush2.gif
Yra ir bituciu ir boruzeliu, tik biski i prieki paeiti reikia paspaudus sia nuoroda ir pamacius zalia remeli smile.gif

doh.gif

nagi tikrai gražios bitutės. rolleyes.gif
Atsakyti
ai kaip cia grazu

a dar klausimas
bandau dekupazinti blush2.gif jei piesinukas ant paprasto popieriaus atspasudintas, a galima ji tiesiog imti ir klijuoti ar reik pamirkyti vandeni? blush2.gif
Atsakyti
As pvz kaip ant paprasto dariau tai man tas paveiksliukas susiliejo kai tepiau klijais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 09 22, 16:15)
As pvz kaip ant paprasto dariau tai man tas paveiksliukas susiliejo kai tepiau klijais  unsure.gif

g.gif
nu bandysiu ziuresiu kaip gausis
adug kas sako kad spausdina ir klijuoja ir viskas ciki buna bigsmile.gif
Atsakyti
Tai jie spauzdina ant tokio kitokio popieriaus, o as ant paprasto bandziau tongue.gif tas sausaininis ar kepimo popierius kazkoks yra g.gif cia kazkur yra rase mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 09 22, 12:41)
ai kaip cia grazu

a dar klausimas
bandau dekupazinti  blush2.gif jei piesinukas ant paprasto popieriaus atspasudintas, a galima ji tiesiog imti ir klijuoti ar reik pamirkyti vandeni? blush2.gif

QUOTE(Koxamte @ 2007 09 22, 13:15)
As pvz kaip ant paprasto dariau tai man tas paveiksliukas susiliejo kai tepiau klijais  unsure.gif

as tai zinokit, nesuprantu tokiu zmoniu unsure.gif ... nu ar jums per sunku paskaityt? desimtis kartu klausinejat ta pati,- kodel jums dabar vel is naujo kazkas turi gaisht laika ir rasyt,- kaip daryt, kuo purkst atspausdinta paveiksliuka/kur nusipirkt wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 09 22, 16:20)
g.gif
nu bandysiu ziuresiu kaip gausis
adug kas sako kad spausdina ir klijuoja ir viskas ciki buna bigsmile.gif

Taip spausdina ir klijuoja -ir čiki būna tada (ir tai ne visada), kai žino kaip tai daroma...
Ir tikrai nederėtų žmogui patarinėt jei apie tai nenusimanai/nė karto nebandei...
Pasiskaitinėkit, tikrai apie tai daug kalbėta.
4u.gif
P.S. taip pat gi galima to kas žino pasiklaust asmeniškai, per AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 22 rugsėjo 2007 - 17:43
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 09 22, 13:41)
ai kaip cia grazu
a dar klausimas
bandau dekupazinti  blush2.gif jei piesinukas ant paprasto popieriaus atspasudintas, a galima ji tiesiog imti ir klijuoti ar reik pamirkyti vandeni? blush2.gif

Ant paprasto popieriaus atspausdintas paveiksliukas klijuojant "isskysta", net ir atspausdinus lazeriniu spausdintuvu (asmenine patirtis blush2.gif ), taciau atspausdintas ant sumustiniu popieriaus ir supurkstas fiksazu arba paprasciausiu laku ir isziovintas, klijuojant issilaiko puikiai thumbup.gif Labai aciu toms mamytems, kurios kazkada parase, kad galimas toks budas 4u.gif Nueit kazko spec. nusipirkt man kazkaip neiseina... blush2.gif net ir tai, ko galima maximoj rast blush2.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 22, 11:56)
nagi tikrai gražios bitutės. rolleyes.gif

QUOTE(kitty*** @ 2007 09 22, 12:01)
joooo tos bitės rimtai afigienos
user posted image

Man paciai tos bitutes fainos, tokios leliui tikrai nekastu biggrin.gif o bituciu butinai reikejo/norejosi, nes mazulkos vardas Austeja 4u.gif tai teko atknist ka nors lotuliukas.gif
Atsakyti