Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

Sveikos mergytes...kiek grozhiu wub.gif Juste,- dezike nereali thumbup.gif
Pavonija,- kap visad...tik zavetis belieka rolleyes.gif

sienos ir palanges man nilabai blush2.gif bet kiekvienas savo stiliu turim...darbelis siaip ar taip grandiozinis buvo blink.gif Smagu, kai zmones namus puoshia wub.gif

QUOTE(atiV @ 2007 09 20, 17:38)
Gal kas gali parasyti smulkiau kaip ant medziagos padaryti dekopaza? 4u.gif  ax.gif

Nusiperki spec priemone (mediumas tekstilei) ir viska darai pagal instrukcija ant pakuotes 4u.gif . Dazniausiai reikia priklijuot, leist isdziut (arba ne) ir prilygint lygintuvu.
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 09 20, 18:33)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  Fantastika!!! Visu atskirai, jau tikrai neis pagirt - visa psl. uzimciau...  doh.gif Tokiu fantastiniu groziu si syki visos pridare, kad as jau savo "meno" neisdrisiu rodyt...  doh.gif  Nors jau beveik susikaupus buvau  lotuliukas.gif

Ziogeli2, palange labai faina  4u.gif  Fainesne uz sienas   ax.gif

drąsiau mirksiukas.gif verta juk g.gif
turbūt todėl, kad mėlyna lotuliukas.gif o sienos tai žalios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 09 20, 18:33)
savo "meno" neisdrisiu rodyt...  doh.gif  Nors jau beveik susikaupus buvau  lotuliukas.gif

Nėra, čia ko nedrįsti, visada būna pradžia, rodyk bigsmile.gif bus stimulas daugiau darbuotis, mano pirmi darbai visai neblizgėjo mirksiukas.gif blush2.gif , bet taip gera buvo sulaukti palaikymo ax.gif

Justess22 ,aš už tave Artmanijoje prabalsavau blush2.gif ax.gif ax.gif . Šį kartą darbeliai bent jau lygeverčiai pristatyti, man visi įdomūs bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikcak: 21 rugsėjo 2007 - 09:41
taigis tataigis smile.gif aš ką tik iš Urmo, yra toj floristikos prekių parduotuvėj dėžučių, kaina 5,80. ale jau tokios skystos, kad nepirkau, nors žinau kad nieko geriau nerasiu rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 09 21, 13:26)
taigis tataigis smile.gif aš ką tik iš Urmo, yra toj floristikos prekių parduotuvėj dėžučių, kaina 5,80. ale jau tokios skystos, kad nepirkau, nors žinau kad nieko geriau nerasiu rolleyes.gif  rolleyes.gif

g.gif tai va kad fanerines,,,..o kad taip medinem palytu vilniuj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 09 21, 12:26)
taigis tataigis smile.gif aš ką tik iš Urmo, yra toj floristikos prekių parduotuvėj dėžučių, kaina 5,80. ale jau tokios skystos, kad nepirkau, nors žinau kad nieko geriau nerasiu rolleyes.gif  rolleyes.gif

aš nusipirkau blush2.gif na skystokos, bet gerai bus. Šiaip tai aš norėjau didesnių, bet gal vėliau rasiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(darata @ 2007 09 20, 18:59)
Mėlyna, labai įdomu parodyk savo darbelius. ne pas vysus vykę darbeliai gaunasi, bet mes bendrom jėgom mokomės

drinks_cheers.gif
QUOTE(mijaka @ 2007 09 21, 07:50)
drinks_cheers.gif

atrodo jos štai taip
ta, kuri atidaryta kainavo 8 LT o kitos po 7 Lt  ax.gif  didžio daugmaž vienodo 15x10 cm ir apie 7-8cm aukščio.

Kokios fainos dezutes thumbup.gif As vasara maciau is darbo eidama vienoj parduotuvej tokiu, bet nepardave, nes dar kazkas ten joms nepadaryta buvo, tai dabar kiek einu, tiek nera verysad.gif
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 09 21, 08:25)
drąsiau mirksiukas.gif verta juk g.gif
turbūt todėl, kad mėlyna lotuliukas.gif  o sienos tai žalios doh.gif

drinks_cheers.gif Gerai tu cia thumbup.gif Patinka man melyna, bet dabar turbut orandzine persivadint reiktu, nes kazkaip ant tos spalvos labai pasinesiau lotuliukas.gif

QUOTE(cikcak @ 2007 09 21, 08:27)
Nėra, čia ko nedrįsti, visada būna pradžia, rodyk  bigsmile.gif bus stimulas daugiau darbuotis, mano pirmi darbai visai neblizgėjo  mirksiukas.gif  blush2.gif , bet taip gera buvo sulaukti palaikymo  ax.gif

Na, kad jau taip drasinat, ai bandau rodytis. Situos remelius dariau draugei, tiksliau jos mazajai smile.gif 4u.gif Ivertinkit ax.gif
http://agnevos.multi...otos/photo/4/11
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 09 21, 18:27)
drinks_cheers.gif

Kokios fainos dezutes  thumbup.gif  As vasara maciau is darbo eidama vienoj parduotuvej tokiu, bet nepardave, nes dar kazkas ten joms nepadaryta buvo, tai dabar kiek einu, tiek nera  verysad.gif

drinks_cheers.gif  Gerai tu cia  thumbup.gif  Patinka man melyna, bet dabar turbut orandzine persivadint reiktu, nes kazkaip ant tos spalvos labai pasinesiau  lotuliukas.gif
Na, kad jau taip drasinat, ai bandau rodytis. Situos remelius dariau draugei, tiksliau jos mazajai  smile.gif  4u.gif Ivertinkit  ax.gif
http://agnevos.multi...otos/photo/4/11

nu gi labai thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
as irgi uz Justess22 prabalsavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 09 21, 23:28)
nu gi labai  thumbup.gif  wub.gif
Papildyta:
as irgi uz Justess22 prabalsavau  ax.gif

jauciuosi pagerbta labai... blush2.gif 4u.gif dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 09 21, 17:27)

is kur tokios afigienos bitutes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 21, 23:22)
is kur tokios afigienos bitutes  wub.gif

kad ten boružėlės, o ne bitutės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 22, 11:15)
kad ten boružėlės, o ne bitutės lotuliukas.gif

a ir galvoju, kur ji ten bites gi mato lotuliukas.gif
Atsakyti