na, tai rodausi su tom kėdėm prieš:
ir po:
o šitaip atrodo iš galo: (nes juk kėdė rpei stalo stovėdama irgi turi puošt kambarį )
ir dar dekupažinau kelis baisuokliškus vazončikus. lb norėčiau juos laikyt lauke per vasarą, bet dažiau akriliniu vidaus laku, tai bijau, kad jis lauko klimato neatlaikys. gal galit pasiūlyti, kuo juos dar nulakuot, kad būtų atsparūs laukui? ačiū iš anksto :
šitas stovi vaikų kambary, kėdutes papildo
Tai merginos, ar man pasakys kuri, kas tas beicas, kur jis perkamas?
Brudi, štai čia ir yra beicas, jei moki lenkiškai paskaityk. O nusipirksi jo Puse plius Kaune, Ožeškienės g., jau buvo apie tą parduotuvę rašyta. O kam tau jo prireikė, jei ne paslaptis?
http://decu.pl/sklep...products_id=762
http://decu.pl/sklep...products_id=762
Beicas parduodamas senukuose ir šiaip statybinių medž. parduotuvėse.
O info apie jį pasiieškok internete(na nebūkit tinginės!!!). Net supermamos paieškoje turbūt rasi apie jį...
P.S. Temoje "Pynimas iš laikraščių" buvo kalbėta.
O info apie jį pasiieškok internete(na nebūkit tinginės!!!). Net supermamos paieškoje turbūt rasi apie jį...
P.S. Temoje "Pynimas iš laikraščių" buvo kalbėta.
Aciu, kiek supratau, tas beicas naudojamas sendinimui. O vietoje jo , namu salygom galima sendinti ir kitokiais budais !
Toms, kurios ieško dėželių, tai turiu vieną patarimą į tokias tošines (ar tai šiaip plono medžio) vidutinio dydžio dėžutes dedami Elsa Story sausainiai po 10 Lt. Maximoj prie Vaikų pasaulio Vilniuj tikrai mačiau. Tai už tą sumą ir dėželę lengvai dekupažinamą gaunat, ir dar sausainių pavalgot
Sveikos
O čia mano naujausi darbeliai
Paveiksliukas: Dvi širdys
Paveiksliukas "Namų angelai" pusbroliui įkurtuvių proga
Draugams dukrytės gimimo proga
O čia mano naujausi darbeliai
Paveiksliukas: Dvi širdys
Paveiksliukas "Namų angelai" pusbroliui įkurtuvių proga
Draugams dukrytės gimimo proga
Nenuorama, jau koks remelis grazus tai sakes...
Nenuorama, labai gražu ir originalu. Man ypač patiko paveiksliukas su angelais iš stikliukų.
Sveikos mamos auksarankes
uzsikreciau ir as dekupazo virusu cia beskaitinedama....siandien buvau senukuose apsipirkti ir labai gaila panevezyje a lygio pardej nera sadolin antique lako visko prisipirkau,o va lako ner,o be jo ne pradet mokytis nenoriu....paskui dar noras praeis..........
tai gal yra cia mamyciu is panevezio,kurios patars ir gal zinos,kur galima isigyti sio lako? buciau labai dekinga,nes noriu kuo greiciau pradeti ir prisijungti prie jusu.........
uzsikreciau ir as dekupazo virusu cia beskaitinedama....siandien buvau senukuose apsipirkti ir labai gaila panevezyje a lygio pardej nera sadolin antique lako visko prisipirkau,o va lako ner,o be jo ne pradet mokytis nenoriu....paskui dar noras praeis..........
tai gal yra cia mamyciu is panevezio,kurios patars ir gal zinos,kur galima isigyti sio lako? buciau labai dekinga,nes noriu kuo greiciau pradeti ir prisijungti prie jusu.........
QUOTE(mamuleAistule @ 2007 08 28, 19:06)
as ne is panevezio, bet zinau, kad tikrai ten yra dailes reikmenu parduotuve, kurioje galima gauti ne sadolino, bet kitu firmu vienkomponencio kraklio