dar kartelį norėjau kauniečių paklausti. Gal dar žinote taškų, kur nebrangių dėžučių yra. Buvau šiandien kur rašė kažkas, kad už Vitebsko. Tai tų dėžučių neturi ir net nežino kada turės Bazėje irgi nerandu niekur. O taip norėčiau draugei gimtadienio proga dėžutę padaryti
Fantastika!!! Visu atskirai, jau tikrai neis pagirt - visa psl. uzimciau... Tokiu fantastiniu groziu si syki visos pridare, kad as jau savo "meno" neisdrisiu rodyt... Nors jau beveik susikaupus buvau
Ziogeli2, palange labai faina Fainesne uz sienas
Ziogeli2, palange labai faina Fainesne uz sienas
QUOTE(darata @ 2007 09 20, 17:46)
dar kartelį norėjau kauniečių paklausti. Gal dar žinote taškų, kur nebrangių dėžučių yra. Buvau šiandien kur rašė kažkas, kad už Vitebsko. Tai tų dėžučių neturi ir net nežino kada turės Bazėje irgi nerandu niekur. O taip norėčiau draugei gimtadienio proga dėžutę padaryti
Maciau bazej, naujam sandeli raudonam pasaze, ten paprasta dezute 11 lt kainavo ten tarp dzinsu parduotuviu ji yra
QUOTE(Koxamte @ 2007 09 20, 19:40)
Maciau bazej, naujam sandeli raudonam pasaze, ten paprasta dezute 11 lt kainavo ten tarp dzinsu parduotuviu ji yra
labai dėkui bandysiu dar ryt ieškoti
Mėlyna, labai įdomu parodyk savo darbelius. ne pas vysus vykę darbeliai gaunasi, bet mes bendrom jėgom mokomės
Demesio !!! siandien buvau bazej ir 12 ar 13 sandely raudonam pasaze yra skyrius kur prekiauja floristikos prekem (desnej pusej tik iejus i sandeli). Ten maciau dezuciu - vidutines, keliu formu, kaina nuo 5 lt.
QUOTE(coliuke_v @ 2007 09 20, 20:34)
Demesio !!! siandien buvau bazej ir 12 ar 13 sandely raudonam pasaze yra skyrius kur prekiauja floristikos prekem (desnej pusej tik iejus i sandeli). Ten maciau dezuciu - vidutines, keliu formu, kaina nuo 5 lt.
ačiū tai labai, ryt varysiu Šaunuolė
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 09 20, 11:37)
štai mano virtuvės palangė 9nufotkinau tik vieną, nes abi panašios gavosi):
puikios palangės ir kaip jum vyrai leidžia tokius eksperimetus daryt ..... maniškis nors ir susitaikė su mano pomėgiu...ale namų "darkyt" (jo žožiai) neleidžia.....
QUOTE(darata @ 2007 09 20, 21:55)
ačiū tai labai, ryt varysiu Šaunuolė
darata, jei nieko nerasi tai pranešk, aš šeštadienį busiu Kaune nuo 8 ryto iki kokių 12, tai galiu tai atvežt dėžučių porą iš Elektrėnų....kaip tik turiu nusispirkus ir nežinau ką su jom dar daryt viena 7 lt, kita 8 lt kainavo, aš tai bet kada čia Elektrėnuose galiu sau nusipirkt jei reiks....jos tokios...fanerinės, nelakuotos...na paprastos dėžutės galėsiu rytoj nufotkint, jei nori
QUOTE(mijaka @ 2007 09 20, 21:54)
puikios palangės ir kaip jum vyrai leidžia tokius eksperimetus daryt ..... maniškis nors ir susitaikė su mano pomėgiu...ale namų "darkyt" (jo žožiai) neleidžia.....
darata, jei nieko nerasi tai pranešk, aš šeštadienį busiu Kaune nuo 8 ryto iki kokių 12, tai galiu tai atvežt dėžučių porą iš Elektrėnų....kaip tik turiu nusispirkus ir nežinau ką su jom dar daryt viena 7 lt, kita 8 lt kainavo, aš tai bet kada čia Elektrėnuose galiu sau nusipirkt jei reiks....jos tokios...fanerinės, nelakuotos...na paprastos dėžutės galėsiu rytoj nufotkint, jei nori
labai dėkui tau, jei rytoj nerasiu tai parašysiu tau į AŽ. Tai gal telefonus susirašysim ir tada susisieksim. Aš rytoj tau apie kokią penktą valandą manau parašysiu . Galvoju apie tokį laiką jau būsiu grįžusi. Į bazę vistiek reikia važiuoti tai tuo pačiu pasižvalgysiu
Kur čia Elektrėnuose galima rasti pigių dėžučių? Dažnai važinėju į Vilnių, galėčiau užsukti. Būtų neblogai pamatyti kaip jos atrodo
QUOTE(darata @ 2007 09 20, 23:22)
Aš rytoj tau apie kokią penktą valandą manau parašysiu
QUOTE(Sniege26 @ 2007 09 20, 23:40)
Kur čia Elektrėnuose galima rasti pigių dėžučių? Dažnai važinėju į Vilnių, galėčiau užsukti. Būtų neblogai pamatyti kaip jos atrodo
atrodo jos štai taip
ta, kuri atidaryta kainavo 8 LT o kitos po 7 Lt didžio daugmaž vienodo 15x10 cm ir apie 7-8cm aukščio. O parduotuvė ta yra, jei pažįstat Elektrėnus tai prie turgaus garažuose tokia mažyyyyyyytė parduotuvėlė su dau daug visokių smulkmenų. Vadinasi "Arzida"