Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

dar kartelį norėjau kauniečių paklausti. Gal dar žinote taškų, kur nebrangių dėžučių yra. Buvau šiandien kur rašė kažkas, kad už Vitebsko. Tai tų dėžučių neturi ir net nežino kada turės verysad.gif Bazėje irgi nerandu niekur. O taip norėčiau draugei gimtadienio proga dėžutę padaryti
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif Fantastika!!! Visu atskirai, jau tikrai neis pagirt - visa psl. uzimciau... doh.gif Tokiu fantastiniu groziu si syki visos pridare, kad as jau savo "meno" neisdrisiu rodyt... doh.gif Nors jau beveik susikaupus buvau lotuliukas.gif

Ziogeli2, palange labai faina 4u.gif Fainesne uz sienas ax.gif

Atsakyti
Gal kas gali parasyti smulkiau kaip ant medziagos padaryti dekopaza? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darata @ 2007 09 20, 17:46)
dar kartelį norėjau kauniečių paklausti. Gal dar žinote taškų, kur nebrangių dėžučių yra. Buvau šiandien kur rašė kažkas, kad už Vitebsko. Tai tų dėžučių neturi ir net nežino kada turės  verysad.gif Bazėje irgi nerandu niekur. O taip norėčiau  draugei gimtadienio proga dėžutę padaryti

Maciau bazej, naujam sandeli raudonam pasaze, ten paprasta dezute 11 lt kainavo mirksiukas.gif ten tarp dzinsu parduotuviu ji yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 09 20, 19:40)
Maciau bazej, naujam sandeli raudonam pasaze, ten paprasta dezute 11 lt kainavo  mirksiukas.gif  ten tarp dzinsu parduotuviu ji yra  ax.gif

labai dėkui bandysiu dar ryt ieškoti mirksiukas.gif

Mėlyna, labai įdomu parodyk savo darbelius. ne pas vysus vykę darbeliai gaunasi, bet mes bendrom jėgom mokomės
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 09 20, 13:51)
Mano vakarykštis darbas smile.gif
user posted image
user posted image

Grazu thumbup.gif
Atsakyti
Demesio !!! siandien buvau bazej ir 12 ar 13 sandely raudonam pasaze yra skyrius kur prekiauja floristikos prekem (desnej pusej tik iejus i sandeli). Ten maciau dezuciu - vidutines, keliu formu, kaina nuo 5 lt. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke_v @ 2007 09 20, 20:34)
Demesio !!! siandien buvau bazej ir 12 ar 13 sandely raudonam pasaze yra skyrius kur prekiauja floristikos prekem (desnej pusej tik iejus i sandeli). Ten maciau dezuciu - vidutines, keliu formu, kaina nuo 5 lt.  thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū tai labai, ryt varysiu biggrin.gif Šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 09 20, 11:37)
štai mano virtuvės palangė 9nufotkinau tik vieną, nes abi panašios gavosi):

puikios palangės thumbup.gif ir kaip jum vyrai leidžia tokius eksperimetus daryt ..... rolleyes.gif maniškis nors ir susitaikė su mano pomėgiu...ale namų "darkyt" (jo žožiai) hihihi.gif neleidžia..... blush2.gif
QUOTE(darata @ 2007 09 20, 21:55)
ačiū tai labai, ryt varysiu  biggrin.gif Šaunuolė thumbup.gif  thumbup.gif

darata, jei nieko nerasi tai pranešk, aš šeštadienį busiu Kaune nuo 8 ryto iki kokių 12, tai galiu tai atvežt dėžučių porą iš Elektrėnų....kaip tik turiu nusispirkus ir nežinau ką su jom dar daryt hihihi.gif viena 7 lt, kita 8 lt kainavo, aš tai bet kada čia Elektrėnuose galiu sau nusipirkt jei reiks....jos tokios...fanerinės, nelakuotos...na paprastos dėžutės rolleyes.gif galėsiu rytoj nufotkint, jei nori ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 20 rugsėjo 2007 - 21:57
QUOTE(mijaka @ 2007 09 20, 21:54)
puikios palangės  thumbup.gif  ir kaip jum vyrai leidžia tokius eksperimetus daryt ..... rolleyes.gif  maniškis nors ir susitaikė su mano pomėgiu...ale namų "darkyt" (jo žožiai) hihihi.gif neleidžia.....  blush2.gif

darata, jei nieko nerasi tai pranešk, aš šeštadienį busiu Kaune nuo 8 ryto iki kokių 12, tai galiu tai atvežt dėžučių porą iš Elektrėnų....kaip tik turiu nusispirkus ir nežinau ką su jom dar daryt hihihi.gif viena 7 lt, kita 8 lt kainavo, aš tai bet kada čia Elektrėnuose galiu sau nusipirkt jei reiks....jos tokios...fanerinės, nelakuotos...na paprastos dėžutės  rolleyes.gif galėsiu rytoj nufotkint, jei nori  ax.gif

labai dėkui tau, jei rytoj nerasiu tai parašysiu tau į AŽ. Tai gal telefonus susirašysim ir tada susisieksim. rolleyes.gif Aš rytoj tau apie kokią penktą valandą manau parašysiu g.gif. Galvoju apie tokį laiką jau būsiu grįžusi. biggrin.gif Į bazę vistiek reikia važiuoti tai tuo pačiu pasižvalgysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darata: 20 rugsėjo 2007 - 22:24
Kur čia Elektrėnuose galima rasti pigių dėžučių? Dažnai važinėju į Vilnių, galėčiau užsukti. Būtų neblogai pamatyti kaip jos atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sniege26: 20 rugsėjo 2007 - 22:41
QUOTE(darata @ 2007 09 20, 23:22)
Aš rytoj tau apie kokią penktą valandą manau parašysiu

drinks_cheers.gif
QUOTE(Sniege26 @ 2007 09 20, 23:40)
Kur čia Elektrėnuose galima rasti pigių dėžučių? Dažnai važinėju į Vilnių, galėčiau užsukti. Būtų neblogai pamatyti kaip jos atrodo smile.gif

atrodo jos štai taip
user posted image

ta, kuri atidaryta kainavo 8 LT o kitos po 7 Lt ax.gif didžio daugmaž vienodo 15x10 cm ir apie 7-8cm aukščio. O parduotuvė ta yra, jei pažįstat Elektrėnus tai prie turgaus garažuose tokia mažyyyyyyytė parduotuvėlė su dau daug visokių smulkmenų. Vadinasi "Arzida" ax.gif
Atsakyti