Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

QUOTE(justess22 @ 2007 09 19, 18:41)
Ačiū 4u.gif o dekupažas tai ten, kur mėlyni gėlės lapukai...

Kaip smagu, kad tiek atgarsio sulaukė mano darbukai ax.gif Ale Art house matyt neatidžiai viską žiūrinėjau, nes sagių tai nemačiau g.gif Įdomu, o jie ten "gamyklines" pardavinėja ar rankų darbo? g.gif Reiks pažiūrėt mirksiukas.gif
cikcak, bet jau ta spintutė su mašinytėm thumbup.gif tiesiog super wub.gif

Dėkui 4u.gif man irgi ne visada gaunasi...paskutinį kartą nelabai pavyko dažus įtrintus į tarpus nuvalyti, tai gavosi visas paauksuotas paveiksliukas lotuliukas.gif Bet tie skilinėjimai tikrai kaip su burtažodžiais...tai gaunas, tai nelabai...

Ačiū labai 4u.gif

IngaB - labai gražūs baldai thumbup.gif

Ačiū labai už pagyrimus visoms 4u.gif Tikrai labai malonu išgirst šiltus žodžius rolleyes.gif blush2.gif

Jūsų darbai - nuostabūs, o ypač man patiko papuošaliukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Jūsų visi darbeliai nuostabūs. mano dėžutė nelabai gavosi, lakas subėgo, dabar geltoni plėmai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(darata @ 2007 09 19, 21:45)
Jūsų visi darbeliai nuostabūs. mano dėžutė nelabai gavosi, lakas subėgo, dabar geltoni plėmai  unsure.gif

kokia įdomi dėžutė bigsmile.gif
Atsakyti
nesijaudink Darata smile.gif dėžutė liuks, o lakas .. padirbėsi ,atsiras įgūdžių ir viskas eis kaip iš pypkės bus ax.gif originali dėžutės forma ir skilinėjimai labai mieli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 09 19, 20:55)
nesijaudink Darata smile.gif dėžutė liuks, o lakas .. padirbėsi ,atsiras įgūdžių ir viskas eis kaip iš pypkės bus ax.gif originali dėžutės forma ir skilinėjimai labai mieli bigsmile.gif

tą dėžutę pirkai Second Hand'e, tai jinai tokia ganėtinai kreiva, nes rankomis daryta, bet smulkmenom susidėti gerai bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 09 19, 20:18)
Tai va, jau aptepliojau ir staliuką, kad tiktų prie kėdučių. Bet pasakykit jūs man, profesionalės: Kai klijuojat paveiksliuką, tai tepat klijus ant jo, ar ant klijuojamo paviršiaus? Ir klijuojat nuo vidurio, ar kaip nors nuo krašto?  Man tai vis kažaip susraukšlėja viskas blush-anim-cl.gif

aš įsigudrinau tepti paviršiaus dalį, kur centras bus dedamas paveiksliuko, tada teptuku iš apačios tepu ant servetkos klijus iš centro į kraštus. po sienų darbų mano įgudžiai labai pagerėjo (klijavimo blush2.gif )..nes su tom lelijom buvo vargo, ypač ant lubų, kai krenta viskas žemyn, kas dar nepriklijuota doh.gif bet iš esmės tai klijuoju lb lb skiestu lipalu ir tepu iš paveiksliuko viršaus, kad persigertų g.gif svarbu, kad gerai viskas priliptų g.gif na, man bent jau taip g.gif ax.gif
Papildyta:
mijaka, o štai mano virtuvės palangė 9nufotkinau tik vieną, nes abi panašios gavosi):
prieš
user posted image
ir po:
user posted image

Atsakyti
darata , dėžutė labai ydomi. Ji pakankamai sudėtingos konstrukcijos todėl nulakuoti tokią neakriliniu laku, kad nubėgimai nesimatytu, pakankamai sunku. Man rodos laką naudojai ne vandens pagrindu g.gif , o tie sintetiniai duoda geltonumą, bet užtat neturi lipnumo rolleyes.gif thumbup.gif

Justes22 , aš pas Sesutes nuėjusi irgi tos sagės nemačiau, aš ją Europos reklaminėje knygelėje aptikau bigsmile.gif . O padėklą tai mačiau, tokį kaip ir reklamoje, kainuoja virš 1000, juodame fone ranka....ir nemanau kad ten būtų tapyba g.gif g.gif biggrin.gif biggrin.gif Vat man jau rankos niežti ką panašaus pasidaryti ir kam nors "tūkstantinę" dovaną padovanoti lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
kokia smagi palange 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 09 20, 13:25)
kokia smagi palange  4u.gif

turbūt dėl pomidorų blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 09 20, 13:30)
turbūt dėl pomidorų blush2.gif  lotuliukas.gif

aga, pomidorus velniskai megstu blush2.gif
Atsakyti
Mano vakarykštis darbas smile.gif