Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

Sveikutės smile.gif

Štai, mano naujas dekupažo darbas 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
kunigunda78, o kodėl neįkeli čia nuotraukų? smile.gif net nepastebėjau tavo darbų , o paspaudus ant nuorodos labai ilgai atsidarinėja tas photobucket. Šiaip tai labai įdomiai ta rožė iškili thumbup.gif , o tokie gra\ūs stambūs skilimai man niekada nesigavo super.
Pakeliautoja, tavo veidrodis liuks smile.gif
IngaB, veidrodis tai tvarkoj ax.gif , bet baldai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 19 rugsėjo 2007 - 14:59
QUOTE(mijaka @ 2007 09 19, 14:47)
tik kitaip g.gif o tu čia su ta cpec priemone tepėi ant priklijuoto paveiksliuko ? labai gražiai gavosi, ir skilinėjimai puikiausi  blink.gif

4u.gif
ne, jokios spec. priemones neturiu, o dariau taip-iskirpau rozyte is serveteles, tada klijavau ant modelino mases ir ja islenkiau, t.y suteikiau forma, o paskui su lipalu priklijavau ax.gif
Atsakyti
Kunigunda78 gražu, patiko, console.gif labai šauniai padaryta, aš pvz. taves tik dėl to nepagyriau kad per daug jau į tą netradicinių sprendimų diskusiją įsitraukiau blush2.gif

Dėl kėdės, jau nebeatrenku kas ko klausė.........taigi mašinytės iš Artmanijos, tai deku popierius, na ir mano kūrybos šiek tiek.
"Užsakovas" dar ir raukėsi, kad jam tų visų sendinimų nereikia doh.gif doh.gif teko aiškinti kad tai asfaltas toks suskeldėjes , nekybos gi tos mašinos žydroje erdvėje. Su tokiais argumentais šiaip taip sutiko biggrin.gif lotuliukas.gif

Ps. kol rašiau Inga B kažką labai gražaus įkėlė, reikia apžiūrėti bigsmile.gif bigsmile.gif

Apžiūrėjau, eina sau kaip gražu. O baldai...........Ir kažkur taip matytas salonas g.gif g.gif g.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikcak: 19 rugsėjo 2007 - 15:07
QUOTE(pavonija @ 2007 09 19, 14:55)
kunigunda78, o kodėl neįkeli čia nuotraukų? smile.gif  net nepastebėjau tavo darbų , o paspaudus ant nuorodos labai ilgai atsidarinėja tas photobucket. Šiaip tai labai įdomiai ta rožė iškili thumbup.gif , o tokie gra\ūs stambūs skilimai man niekada nesigavo super.

4u.gif
nededu cia, nes jos labai dideles, o ju mazinti nelabai yra kada blush2.gif

IngaB labai puiku
Atsakyti
Pakeliautoja nuostabus veidrodis wub.gif
Justess22 na tu kaip visada su žavingais ir labai kruopščiais darbais wub.gif
cikcak kokia graži dėžutė drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnute_: 19 rugsėjo 2007 - 15:11
swoon.gif jau nespėju gaudyti kiek grožyių šiandien čia įkėlėt thumbup.gif: IgaB - fantastika wub.gif

kunigunda, viskas aišku, aš irgi su modelinu dariau ax.gif tik žinau, kad yra kažkokia priemonė 3D kur tepasi ir ji skaidri ir suteikia iškilumo paveiksliukui, tai įdomu būtų pažiūrėt kaip atrodo rolleyes.gif

keliu ir aš savo eksperimentą blush2.gif čia vien klaidos buvo ir jų taisymas doh.gif tiesiog gaila buvo išmest jei jau pradėjau doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 09 19, 15:15)
keliu ir aš savo eksperimentą  blush2.gif  čia vien klaidos buvo ir jų taisymas doh.gif

labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 19, 16:18)

tikrai labai jau gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 19, 16:18)

QUOTE(_agnute_ @ 2007 09 19, 16:22)
tikrai labai jau gražu  thumbup.gif

karsta.gif gerai, kad patiko, ačiū 4u.gif nes aš tai jau nebesuprantu gražu čia ar ne doh.gif tiek prisikankinau ir tiek keičiau visko ir lopinau, kad einu prie kiekvieno, rodau ir klausiu kaip atrodo hihihi.gif nes pati nuomonės nebeturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 09 19, 14:17)
justess22, dėžutė labai graži matosi , kad daug darbo įdėta, tik dekupažo nelabai matau?

Ačiū 4u.gif o dekupažas tai ten, kur mėlyni gėlės lapukai...
QUOTE(cikcak @ 2007 09 19, 14:50)
Justes22  fantastika, kaip gerai kad atrandi vis kitokius sprendimus, man tie mėlynos spalvos intarpai kaip patikooooo  thumbup.gif . Sagės labai gražios (nešk į Art house sesutės, ten panašios sagės (tavo gražesnės) 110 Lt kainuoja  thumbup.gif )

Kaip smagu, kad tiek atgarsio sulaukė mano darbukai ax.gif Ale Art house matyt neatidžiai viską žiūrinėjau, nes sagių tai nemačiau g.gif Įdomu, o jie ten "gamyklines" pardavinėja ar rankų darbo? g.gif Reiks pažiūrėt mirksiukas.gif
cikcak, bet jau ta spintutė su mašinytėm thumbup.gif tiesiog super wub.gif
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 19, 16:32)
kaip visada tvarkinga, gražu  drinks_cheers.gif , o man niekaip tokie gražūs skylinėjimai nesigauna  verysad.gif  verysad.gif ...

Dėkui 4u.gif man irgi ne visada gaunasi...paskutinį kartą nelabai pavyko dažus įtrintus į tarpus nuvalyti, tai gavosi visas paauksuotas paveiksliukas lotuliukas.gif Bet tie skilinėjimai tikrai kaip su burtažodžiais...tai gaunas, tai nelabai...
QUOTE(_agnute_ @ 2007 09 19, 17:10)
Justess22 na tu kaip visada su žavingais ir labai kruopščiais darbais wub.gif

Ačiū labai 4u.gif

IngaB - labai gražūs baldai thumbup.gif
Atsakyti
Tai va, jau aptepliojau ir staliuką, kad tiktų prie kėdučių. Bet pasakykit jūs man, profesionalės: Kai klijuojat paveiksliuką, tai tepat klijus ant jo, ar ant klijuojamo paviršiaus? Ir klijuojat nuo vidurio, ar kaip nors nuo krašto? Man tai vis kažaip susraukšlėja viskas blush-anim-cl.gif
Atsakyti