Sveikutės
Štai, mano naujas dekupažo darbas
kunigunda78, o kodėl neįkeli čia nuotraukų? net nepastebėjau tavo darbų , o paspaudus ant nuorodos labai ilgai atsidarinėja tas photobucket. Šiaip tai labai įdomiai ta rožė iškili , o tokie gra\ūs stambūs skilimai man niekada nesigavo super.
Pakeliautoja, tavo veidrodis liuks
IngaB, veidrodis tai tvarkoj , bet baldai
Pakeliautoja, tavo veidrodis liuks
IngaB, veidrodis tai tvarkoj , bet baldai
QUOTE(mijaka @ 2007 09 19, 14:47)
tik kitaip o tu čia su ta cpec priemone tepėi ant priklijuoto paveiksliuko ? labai gražiai gavosi, ir skilinėjimai puikiausi
ne, jokios spec. priemones neturiu, o dariau taip-iskirpau rozyte is serveteles, tada klijavau ant modelino mases ir ja islenkiau, t.y suteikiau forma, o paskui su lipalu priklijavau
Kunigunda78 gražu, patiko, labai šauniai padaryta, aš pvz. taves tik dėl to nepagyriau kad per daug jau į tą netradicinių sprendimų diskusiją įsitraukiau
Dėl kėdės, jau nebeatrenku kas ko klausė.........taigi mašinytės iš Artmanijos, tai deku popierius, na ir mano kūrybos šiek tiek.
"Užsakovas" dar ir raukėsi, kad jam tų visų sendinimų nereikia teko aiškinti kad tai asfaltas toks suskeldėjes , nekybos gi tos mašinos žydroje erdvėje. Su tokiais argumentais šiaip taip sutiko
Ps. kol rašiau Inga B kažką labai gražaus įkėlė, reikia apžiūrėti
Apžiūrėjau, eina sau kaip gražu. O baldai...........Ir kažkur taip matytas salonas
Dėl kėdės, jau nebeatrenku kas ko klausė.........taigi mašinytės iš Artmanijos, tai deku popierius, na ir mano kūrybos šiek tiek.
"Užsakovas" dar ir raukėsi, kad jam tų visų sendinimų nereikia teko aiškinti kad tai asfaltas toks suskeldėjes , nekybos gi tos mašinos žydroje erdvėje. Su tokiais argumentais šiaip taip sutiko
Ps. kol rašiau Inga B kažką labai gražaus įkėlė, reikia apžiūrėti
Apžiūrėjau, eina sau kaip gražu. O baldai...........Ir kažkur taip matytas salonas
QUOTE(pavonija @ 2007 09 19, 14:55)
kunigunda78, o kodėl neįkeli čia nuotraukų? net nepastebėjau tavo darbų , o paspaudus ant nuorodos labai ilgai atsidarinėja tas photobucket. Šiaip tai labai įdomiai ta rožė iškili , o tokie gra\ūs stambūs skilimai man niekada nesigavo super.
nededu cia, nes jos labai dideles, o ju mazinti nelabai yra kada
IngaB labai puiku
Pakeliautoja nuostabus veidrodis
Justess22 na tu kaip visada su žavingais ir labai kruopščiais darbais
cikcak kokia graži dėžutė
cikcak kokia graži dėžutė
jau nespėju gaudyti kiek grožyių šiandien čia įkėlėt : IgaB - fantastika
kunigunda, viskas aišku, aš irgi su modelinu dariau tik žinau, kad yra kažkokia priemonė 3D kur tepasi ir ji skaidri ir suteikia iškilumo paveiksliukui, tai įdomu būtų pažiūrėt kaip atrodo
keliu ir aš savo eksperimentą čia vien klaidos buvo ir jų taisymas tiesiog gaila buvo išmest jei jau pradėjau
kunigunda, viskas aišku, aš irgi su modelinu dariau tik žinau, kad yra kažkokia priemonė 3D kur tepasi ir ji skaidri ir suteikia iškilumo paveiksliukui, tai įdomu būtų pažiūrėt kaip atrodo
keliu ir aš savo eksperimentą čia vien klaidos buvo ir jų taisymas tiesiog gaila buvo išmest jei jau pradėjau
QUOTE(mijaka @ 2007 09 19, 15:15)
keliu ir aš savo eksperimentą čia vien klaidos buvo ir jų taisymas
labai
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 19, 16:18)
labai
QUOTE(_agnute_ @ 2007 09 19, 16:22)
tikrai labai jau gražu
gerai, kad patiko, ačiū nes aš tai jau nebesuprantu gražu čia ar ne tiek prisikankinau ir tiek keičiau visko ir lopinau, kad einu prie kiekvieno, rodau ir klausiu kaip atrodo nes pati nuomonės nebeturiu
QUOTE(pavonija @ 2007 09 19, 14:17)
justess22, dėžutė labai graži matosi , kad daug darbo įdėta, tik dekupažo nelabai matau?
Ačiū o dekupažas tai ten, kur mėlyni gėlės lapukai...
QUOTE(cikcak @ 2007 09 19, 14:50)
Justes22 fantastika, kaip gerai kad atrandi vis kitokius sprendimus, man tie mėlynos spalvos intarpai kaip patikooooo . Sagės labai gražios (nešk į Art house sesutės, ten panašios sagės (tavo gražesnės) 110 Lt kainuoja )
Kaip smagu, kad tiek atgarsio sulaukė mano darbukai Ale Art house matyt neatidžiai viską žiūrinėjau, nes sagių tai nemačiau Įdomu, o jie ten "gamyklines" pardavinėja ar rankų darbo? Reiks pažiūrėt
cikcak, bet jau ta spintutė su mašinytėm tiesiog super
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 19, 16:32)
kaip visada tvarkinga, gražu , o man niekaip tokie gražūs skylinėjimai nesigauna ...
Dėkui man irgi ne visada gaunasi...paskutinį kartą nelabai pavyko dažus įtrintus į tarpus nuvalyti, tai gavosi visas paauksuotas paveiksliukas Bet tie skilinėjimai tikrai kaip su burtažodžiais...tai gaunas, tai nelabai...
QUOTE(_agnute_ @ 2007 09 19, 17:10)
Ačiū labai
IngaB - labai gražūs baldai
Tai va, jau aptepliojau ir staliuką, kad tiktų prie kėdučių. Bet pasakykit jūs man, profesionalės: Kai klijuojat paveiksliuką, tai tepat klijus ant jo, ar ant klijuojamo paviršiaus? Ir klijuojat nuo vidurio, ar kaip nors nuo krašto? Man tai vis kažaip susraukšlėja viskas