Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

QUOTE(pavonija @ 2007 09 19, 13:17)
justess22, dėžutė labai graži matosi , kad daug darbo įdėta, tik dekupažo nelabai matau?

gal sparniukas melyni dekupazinti ir ten dar kitokiu spalvu bubuliukai g.gif
Atsakyti
pakeliautoja, veidrodis thumbup.gif o va man mintis kilo g.gif ar įmanoma dekupažinti paties veidrodžio kraštelį? ne rėmą? g.gif
nenuorama, spintelė thumbup.gif na ir kantrybė tamstos doh.gif lb jau kruopščiai atlikta, ir tie rėmeliai ant sienos dera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 09 19, 14:04)
gal sparniukas melyni dekupazinti ir ten dar kitokiu spalvu bubuliukai g.gif

a spintute - superine, mano bernuzelis ir nualptu pamates

a davai pasakyk ir man is kur tokiu fainu masinyciu gavai?

Atsakyti
wow kokia spintutė bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 09 19, 13:50)

O čia mano vienintelis kolkas dekupažintas baldas(gal daugiau ir nebeužsiimsiu)- sūnui spintelę perdariau.

Labai graži spintelė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 09 19, 13:43)
Čia mano mažasis dekupažas (sagės) mirksiukas.gif

user posted image

grazu,ale kad ir katiniukai sitie populiarus biggrin.gif
Atsakyti
o tai mano lekstele ir dezele niekam nepatiko blush2.gif
nieko tokio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 09 19, 13:50)
O čia mano vienintelis kolkas dekupažintas baldas(gal daugiau ir nebeužsiimsiu)- sūnui spintelę perdariau. Bet vat turiu durną bruožą, kol darau, patinka, padarau jau nelabai  doh.gif  doh.gif . Žiūriu ir galvoju kam aš ją perdarinėjau, gal geriau kaip buvo, medinė  g.gif gal čia jau visko per daug....

Man tai gražu ir originalu mirksiukas.gif O tu tuos augalus pati pripiešei ar irgi klijavai g.gif Aš kaip tik ieškau idėjos darželio kėdučių dekupažui, tai tos mšinikės man visai tiktų ax.gif Čia pati spausdinai? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 19, 12:18)
Labai grazus darbeliai Pakeliautoja ir Nenuorama

o cia mano savaitgalio rezultatai -lekste ir dezute. Drugelis ir dezutes roze 3D. Dar bandziau gele papuosti su 3D klijais, bet  verysad.gif  bronzine folija absoliuciai nelipo -tai nesigavo taip kaip norejau, o nulupti ir neiseina, nes lieka negrazios zymes  verysad.gif
Planavau ja dovanoti, bet dabar liks pas mane  unsure.gif
o su prancuzisku kraku -tai visvien kalbos bendros nerandam  doh.gif. tiek lekste, tiek dezute dariau taip pat, bet ant dezutes sutrukinejimai man  schmoll.gif

Labai švelnūs darbeliai thumbup.gif Gal gali parašyt-primint su kuo tokius didelius suskilinėjimus darai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenuorama: 19 rugsėjo 2007 - 13:52
QUOTE(Nenuorama @ 2007 09 19, 13:54)
Gal gali parašyt-primint su kuo tokius didelius suskilinėjimus darai  ax.gif

su situo
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 19, 14:44)
o  tai mano lekstele ir dezele niekam nepatiko  blush2.gif 
nieko tokio  verysad.gif

mirksiukas.gif patiko patiko mirksiukas.gif 4u.gif aš apskritai žaviuosi čia visais darbeliais wub.gif o pačiai rankos nekyla dekupažint dėžučių nei lėkščių schmoll.gif blush2.gif nu neturiu tiek kantrybės doh.gif jau geriau sienas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 19, 11:18)
o cia mano savaitgalio rezultatai -lekste ir dezute. Drugelis ir dezutes roze 3D. Dar bandziau gele papuosti su 3D klijais, bet  verysad.gif  bronzine folija absoliuciai nelipo -tai nesigavo taip kaip norejau, o nulupti ir neiseina, nes lieka negrazios zymes  verysad.gif
Planavau ja dovanoti, bet dabar liks pas mane  unsure.gif

nuotraukoje tai nesimato jokio broko g.gif , nebent gyvai...

QUOTE(justess22 @ 2007 09 19, 11:43)
Čia mano mažasis dekupažas (sagės) mirksiukas.gif

kaip visada tvarkinga, gražu drinks_cheers.gif , o man niekaip tokie gražūs skylinėjimai nesigauna verysad.gif verysad.gif ...

QUOTE(cikcak @ 2007 09 19, 12:50)
O čia mano vienintelis kolkas dekupažintas baldas(gal daugiau ir nebeužsiimsiu)- sūnui spintelę perdariau. Bet vat turiu durną bruožą, kol darau, patinka, padarau jau nelabai  doh.gif  doh.gif . Žiūriu ir galvoju kam aš ją perdarinėjau, gal geriau kaip buvo, medinė  g.gif gal čia jau visko per daug....

svarbiausia, kad vaikui patiktų thumbup.gif , maniškis vis prašo jam padaryt su mašinytėm ir Mike pūkuotuku... Visko turiu, bet neprisiruošiu blush2.gif
Atsakyti
Labai viskas gražu merginos, ir spintelė ir veidrodis ir cikcak mašinytės ir justės sagės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 19, 14:44)
o  tai mano lekstele ir dezele niekam nepatiko  blush2.gif 
nieko tokio  verysad.gif

viskas patiko bigsmile.gif aš irgi savaitgalį 3D dariau lotuliukas.gif tik kitaip g.gif o tu čia su ta cpec priemone tepėi ant priklijuoto paveiksliuko ? labai gražiai gavosi, ir skilinėjimai puikiausi blink.gif
įkelsiu vakare savo bandymus ax.gif
Atsakyti