Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 09 19, 12:10)
aciu  aciuks.gif
as irgi vis gundausi irmulios trafaretais bet nesugalvoju kur panaudoti,
tavo sprendimas laaabai ciki ir sendinimas labai gerai gavosi
o kokius purskiamus dazus naudojai, kur ju buna pirkti?

Seniai pirkau Ermitaže ar tai Senukuose. Tiksliai nepamenu doh.gif Vadinas Dupli-color Coldeffect. Kaip suprantu jais galima ant stiklo purkšt rolleyes.gif O aš juos pirkau, kad dukrytei ant sienor irgi trafareto pagalba gėles padaryčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2007 09 19, 10:42)
O čia mano ilgai darytas darbelis. Spintos reinkarnacija biggrin.gif (buvo baisios medinės durys)

negirsiu, nes jau kitur pagyriau smile.gif

QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 09 19, 10:55)
idedu ir as pasirodyt savo veidrody nupuosta  smile.gif

thumbup.gif , o servetėles karpei, ar ištisai klijavai ax.gif ? Sunku iškarpyt būtų unsure.gif
Atsakyti
aš tik pasižiūriu į tuos psakiškus darbelisu ir gailiuosi, kad neturiu pati tam laiko
Atsakyti
Labai grazus darbeliai Pakeliautoja ir Nenuorama

o cia mano savaitgalio rezultatai -lekste ir dezute. Drugelis ir dezutes roze 3D. Dar bandziau gele papuosti su 3D klijais, bet verysad.gif bronzine folija absoliuciai nelipo -tai nesigavo taip kaip norejau, o nulupti ir neiseina, nes lieka negrazios zymes verysad.gif
Planavau ja dovanoti, bet dabar liks pas mane unsure.gif
o su prancuzisku kraku -tai visvien kalbos bendros nerandam doh.gif. tiek lekste, tiek dezute dariau taip pat, bet ant dezutes sutrukinejimai man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 19, 12:14)
  thumbup.gif , o servetėles karpei, ar ištisai klijavai  ax.gif ? Sunku iškarpyt būtų  unsure.gif

serveteles kirpau tik pusiau, labai jau daug darbo butu kiekviena stiebeli iskirpti, laiko tiek nebutu ir tai darbuojuos tik kai maze uzmiega nakciai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 19, 12:18)

Planavau ja dovanoti, bet dabar liks pas mane  unsure.gif

man tai labai grazu, manau tas kam skirta dovanele irgi butu labai patenkintas smile.gif
Atsakyti
Čia mano mažasis dekupažas (sagės) mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
justess thumbup.gif
Atsakyti
Na auksarankes as suzaveta,jau uzsidegiau ir as savo veidrodi nupuost.

justess22,o sages sendintos su dvikomponenciu?ir paveiksleliai?cia serveteles ar kas? ax.gif nu labai labai grazu.......ir as noriu............. blush2.gif
Atsakyti
O čia dėžutė, kurioje dekupažo šiek tiek yra:

user posted image

SM tema "Mano Dekoruotas Pasaulis"
MANO DEKORUOTAS PASAULIS
Papildyta:
QUOTE(mamuleAistule @ 2007 09 19, 13:52)
justess22,o sages sendintos su dvikomponenciu?ir paveiksleliai?cia serveteles ar kas? ax.gif nu labai labai grazu.......ir as noriu............. blush2.gif

Ačiū 4u.gif tikrai taip, sendinta su dvikomponenčiu...čia ne servetėlės, o spausdinta su lazeriniu printeriu.
Atsakyti
justess22, dėžutė labai graži matosi , kad daug darbo įdėta, tik dekupažo nelabai matau?
Atsakyti
Ech, o-pa-pa tai ir buvo mano ta nelaiminga virtuvė daryta prieš kokius 4 metus. Aš tada ir spintą buvau perdažius; pusė ryškiai geltonos pusę violetinės ir visa tai stovėjo šviesei žalioje rūbinėje biggrin.gif g.gif biggrin.gif . Dabar jau norisi surimtėti, reiks keisti (dar gerai kad finansai leidžia, nes su ryškiom spalvom reikia atsargiai) Na bet šią temą tai jau tikrai baigiu biggrin.gif ax.gif

Nenuorama, Pakeliautoja darbai super, veidrodis labai dera interjere thumbup.gif

Justes22 fantastika, kaip gerai kad atrandi vis kitokius sprendimus, man tie mėlynos spalvos intarpai kaip patikooooo thumbup.gif . Sagės labai gražios (nešk į Art house sesutės, ten panašios sagės (tavo gražesnės) 110 Lt kainuoja thumbup.gif )

O čia mano vienintelis kolkas dekupažintas baldas(gal daugiau ir nebeužsiimsiu)- sūnui spintelę perdariau. Bet vat turiu durną bruožą, kol darau, patinka, padarau jau nelabai doh.gif doh.gif . Žiūriu ir galvoju kam aš ją perdarinėjau, gal geriau kaip buvo, medinė g.gif gal čia jau visko per daug....
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramaskyte @ 2007 09 18, 14:58)
bet, kaip suprantu, vyras tai nelabai jaucias puikiai... (?)  unsure.gif

dėl spalvos jis jaučiasi puikiai, jam tik sofkės trūksta, kad turėtų kur drybsoti blush2.gif bet kadangi jis daugiau reisuose negu namie, tai leidžiu sau truputį daugiau valdyti šią erdvę blush2.gif na taip, egoistė aš doh.gif bet gi tuoj pasiūsiu sėdmaišius ir bus ok. o dėl to, kad galiukas sienos liko nedažyta, tai ir ten dar turiu neišpidytų dekoro idėjų, tik viskam reik laiko, o dabar nepėju doh.gif dar pasirodysiu, mijaka, ir su palangėm gal kada lotuliukas.gif ups, dirbu, moterys, darbe, neturiu kada fotkes kilnoti...blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(cikcak @ 2007 09 19, 13:50)
O čia mano vienintelis kolkas dekupažintas baldas(gal daugiau ir nebeužsiimsiu)- sūnui spintelę perdariau. Bet vat turiu durną bruožą, kol darau, patinka, padarau jau nelabai  doh.gif  doh.gif . Žiūriu ir galvoju kam aš ją perdarinėjau, gal geriau kaip buvo, medinė  g.gif gal čia jau visko per daug....

mano sūnus nualptų pamatęs wub.gif doh.gif ir aš dar turiu 3 baisias lentymas, kurias reiks tvarkyti vaikams... doh.gif tik nžn kada verysad.gif nieko nebespėju šitam gyvenime, o labiausiai nemėgstu skubėti blush2.gif ai, palauks tie darbai rolleyes.gif
o man tavo spintelė thumbup.gif lb graži, ir tie herojai..iš kur man gaut tokių mašinų? g.gif neturiu spalvoto printerio unsure.gif servetkų irgi nemačius su mašinom schmoll.gif niekada bernams mašinų nebūna per daug schmoll.gif lb gražu, tikrai, visai neįkyru. juk vaikų kambarys doh.gif o ten ar taip ar taip vaikiškas chaosas mirksiukas.gif man atrodo, tinka
Papildyta:
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 18, 17:59)
nu vat as to paties klausiau cikcako, as nezinau ar  yra tokiu spalvu kuriomis zmones siais laikais bijotu dazyti sienas? turbut nera, tai ir nezinau kokia cia spalva pavadinti netradicine,tode ir prikibau prie cikcako blush2.gif ragana as biggrin.gif

kai aš sakiau apie netradicinius sprendimus, tai turėjau galvoje ne spalvas smile.gif bet jau čia tikrai ne dekupažo tema, tai geriau patylėsiu doh.gif
Atsakyti