Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

o kodėl ne čia apie dekorą kalbėt, jei tas dekotas susijęs su dekupažu rolleyes.gif
vat aš svajoju verandėlėje sienas dekoruoti dekupažo technika, nes ten darysiu dirbtuvėles savo, sienos apkaltos panašiom medinės lentelėm kaip ir pas ziogelį ir nulakuotos, tik idėjos visiškai jokios neturiu verysad.gif žinau tik kad nenoriu visko dažyt, noriu kiek įmanoma daugiau medžio palikt ax.gif

cikcak, o spalvytė thumbup.gif

o-pa-pa na, kad ryškiai raudona spalva virtuvėje yra tradicinė nepasakyčiau ax.gif nors nelabai ką ir nusimanau tose tradicijose hihihi.gif tik sprendžiu pagal savo pažįstamų namus
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 09 18, 17:51)
o kodėl ne čia apie dekorą kalbėt, jei tas dekotas susijęs su dekupažu  rolleyes.gif
vat aš svajoju verandėlėje sienas dekoruoti dekupažo technika, nes ten darysiu dirbtuvėles savo, sienos apkaltos panašiom medinės lentelėm kaip ir pas ziogelį ir nulakuotos, tik idėjos visiškai jokios neturiu  verysad.gif  žinau tik kad nenoriu visko dažyt, noriu kiek įmanoma daugiau medžio palikt  ax.gif

cikcak, o spalvytė  thumbup.gif

o-pa-pa na, kad ryškiai raudona spalva virtuvėje yra tradicinė nepasakyčiau  ax.gif  nors nelabai ką ir nusimanau tose tradicijose hihihi.gif tik sprendžiu pagal savo pažįstamų namus

ko gero dviracio neisrasim,betgi gali daryti panasiai kaip ziogelis,dazyti dalimis,o va dazus gali pasirinkti idomesnius,pvz.kurie issaugo medzio faktura,ir spalvyte turi ir medzio grozis "nepasislepia".Taip pat gali naudoti fakturinius dazus,dirbant su skirtingais irankiais (glaistykle,voleliu,siurkscia kempine) gausi skirtinga faktura.
o kas liecia raudona ir kitas panasias ,neva, netradicines spalvas,tai jos netradicines buvo pries kokius penkis gal siek tiek maziau metu,o dabar tai nera kazkokia naujie ar "wau!".Tiesiog ryskias spalvas renkasi tie zmones kurie gali sau leisti po metu ar dvieju perdazyti kambarius.Nes paprastai ryskios spalvos ilgainiui pradeda svelniai tariant erzinti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 18, 17:11)
*va dazus gali pasirinkti idomesnius

**o kas liecia raudona ir kitas panasias ,neva, netradicines spalvas

*tai dar reikia tokias spalvas parinkt, kad servetėlę priklijavus matytusi piešinukas biggrin.gif jokio vaizdo dar neturiu galvoj susikūrus

**o kokios spalvos tada skaitomos netradicinėmis ? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 09 18, 18:19)
*tai dar reikia tokias spalvas parinkt, kad servetėlę priklijavus matytusi piešinukas biggrin.gif jokio vaizdo dar neturiu galvoj susikūrus

**o kokios spalvos tada skaitomos netradicinėmis ? mastau.gif

nu vat as to paties klausiau cikcako, as nezinau ar yra tokiu spalvu kuriomis zmones siais laikais bijotu dazyti sienas? turbut nera, tai ir nezinau kokia cia spalva pavadinti netradicine,tode ir prikibau prie cikcako blush2.gif ragana as biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Pasirodau :ax:isdekupazintas krikstynu proga paveiksliukas.
Atsakyti
Broske, gera įdėja, tik man trūksta šešėlių ax.gif arba kokių spalvų perejimų, kad mažiau baltos matytusi ax.gif rolleyes.gif o kaip tu nuotraukas klijavai ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 09 18, 19:25)
Broske, gera įdėja, tik man trūksta šešėlių  ax.gif  arba kokių spalvų perejimų, kad mažiau baltos matytusi  ax.gif  rolleyes.gif  o kaip tu nuotraukas klijavai ?  bigsmile.gif

Nedraugauju as su tais seseliais ,nezinau kaip juos seseliuot 4u.gif Nedarau as tokiu darbu ,tik pabandziau . ax.gif
O nuotraukas atprintino ir priklijavau su mediumu. smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
O čia mano ilgai darytas darbelis. Spintos reinkarnacija biggrin.gif (buvo baisios medinės durys)

user posted image

user posted image

user posted image

Panaudoti irmulia daromi trafaretai thumbup.gif Labai super daiktas smile.gif
Atsakyti
Nenuorama super thumbup.gif
sakykit o kaip isgaunat auksine ar sidabrine spalvas???
idedu ir as pasirodyt savo veidrody nupuosta smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 09 19, 11:55)
Nenuorama super  thumbup.gif
sakykit o kaip isgaunat auksine ar sidabrine spalvas???
idedu ir as pasirodyt savo veidrody nupuosta  smile.gif

OOOOO, jėga thumbup.gif Labai fainas veidrodis, matosi kad dera prie interjero thumbup.gif
O tą auksinę, tai aš su purškiamais dažais padariau biggrin.gif
Atsakyti
aciu aciuks.gif
as irgi vis gundausi irmulios trafaretais bet nesugalvoju kur panaudoti,
tavo sprendimas laaabai ciki ir sendinimas labai gerai gavosi
o kokius purskiamus dazus naudojai, kur ju buna pirkti?
Atsakyti
Pakeliautoja, labai gražus veidrodis thumbup.gif
Atsakyti