o kodėl ne čia apie dekorą kalbėt, jei tas dekotas susijęs su dekupažu
vat aš svajoju verandėlėje sienas dekoruoti dekupažo technika, nes ten darysiu dirbtuvėles savo, sienos apkaltos panašiom medinės lentelėm kaip ir pas ziogelį ir nulakuotos, tik idėjos visiškai jokios neturiu žinau tik kad nenoriu visko dažyt, noriu kiek įmanoma daugiau medžio palikt
cikcak, o spalvytė
o-pa-pa na, kad ryškiai raudona spalva virtuvėje yra tradicinė nepasakyčiau nors nelabai ką ir nusimanau tose tradicijose tik sprendžiu pagal savo pažįstamų namus
QUOTE(mijaka @ 2007 09 18, 17:51)
o kodėl ne čia apie dekorą kalbėt, jei tas dekotas susijęs su dekupažu
vat aš svajoju verandėlėje sienas dekoruoti dekupažo technika, nes ten darysiu dirbtuvėles savo, sienos apkaltos panašiom medinės lentelėm kaip ir pas ziogelį ir nulakuotos, tik idėjos visiškai jokios neturiu žinau tik kad nenoriu visko dažyt, noriu kiek įmanoma daugiau medžio palikt
cikcak, o spalvytė
o-pa-pa na, kad ryškiai raudona spalva virtuvėje yra tradicinė nepasakyčiau nors nelabai ką ir nusimanau tose tradicijose tik sprendžiu pagal savo pažįstamų namus
cikcak, o spalvytė
ko gero dviracio neisrasim,betgi gali daryti panasiai kaip ziogelis,dazyti dalimis,o va dazus gali pasirinkti idomesnius,pvz.kurie issaugo medzio faktura,ir spalvyte turi ir medzio grozis "nepasislepia".Taip pat gali naudoti fakturinius dazus,dirbant su skirtingais irankiais (glaistykle,voleliu,siurkscia kempine) gausi skirtinga faktura.
o kas liecia raudona ir kitas panasias ,neva, netradicines spalvas,tai jos netradicines buvo pries kokius penkis gal siek tiek maziau metu,o dabar tai nera kazkokia naujie ar "wau!".Tiesiog ryskias spalvas renkasi tie zmones kurie gali sau leisti po metu ar dvieju perdazyti kambarius.Nes paprastai ryskios spalvos ilgainiui pradeda svelniai tariant erzinti.
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 18, 17:11)
*va dazus gali pasirinkti idomesnius
**o kas liecia raudona ir kitas panasias ,neva, netradicines spalvas
**o kas liecia raudona ir kitas panasias ,neva, netradicines spalvas
*tai dar reikia tokias spalvas parinkt, kad servetėlę priklijavus matytusi piešinukas jokio vaizdo dar neturiu galvoj susikūrus
**o kokios spalvos tada skaitomos netradicinėmis ?
QUOTE(mijaka @ 2007 09 18, 18:19)
*tai dar reikia tokias spalvas parinkt, kad servetėlę priklijavus matytusi piešinukas jokio vaizdo dar neturiu galvoj susikūrus
nu vat as to paties klausiau cikcako, as nezinau ar yra tokiu spalvu kuriomis zmones siais laikais bijotu dazyti sienas? turbut nera, tai ir nezinau kokia cia spalva pavadinti netradicine,tode ir prikibau prie cikcako ragana as
Broske, gera įdėja, tik man trūksta šešėlių arba kokių spalvų perejimų, kad mažiau baltos matytusi o kaip tu nuotraukas klijavai ?
QUOTE(mijaka @ 2007 09 18, 19:25)
Broske, gera įdėja, tik man trūksta šešėlių arba kokių spalvų perejimų, kad mažiau baltos matytusi o kaip tu nuotraukas klijavai ?
Nedraugauju as su tais seseliais ,nezinau kaip juos seseliuot Nedarau as tokiu darbu ,tik pabandziau .
O nuotraukas atprintino ir priklijavau su mediumu.
Sveikos
O čia mano ilgai darytas darbelis. Spintos reinkarnacija (buvo baisios medinės durys)
Panaudoti irmulia daromi trafaretai Labai super daiktas
O čia mano ilgai darytas darbelis. Spintos reinkarnacija (buvo baisios medinės durys)
Panaudoti irmulia daromi trafaretai Labai super daiktas
Nenuorama super
sakykit o kaip isgaunat auksine ar sidabrine spalvas???
idedu ir as pasirodyt savo veidrody nupuosta
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 09 19, 11:55)
Nenuorama super
OOOOO, jėga Labai fainas veidrodis, matosi kad dera prie interjero
O tą auksinę, tai aš su purškiamais dažais padariau
aciu
as irgi vis gundausi irmulios trafaretais bet nesugalvoju kur panaudoti,
tavo sprendimas laaabai ciki ir sendinimas labai gerai gavosi
o kokius purskiamus dazus naudojai, kur ju buna pirkti?
as irgi vis gundausi irmulios trafaretais bet nesugalvoju kur panaudoti,
tavo sprendimas laaabai ciki ir sendinimas labai gerai gavosi
o kokius purskiamus dazus naudojai, kur ju buna pirkti?
Pakeliautoja, labai gražus veidrodis