Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

QUOTE(ziogelis2 @ 2007 09 17, 12:49)
blush2.gif rodausi tada čia:
na, užėmiau visą psl doh.gif dar dekoravau dekupažu virtuvės palanges. man labai patiko, aišku, darbo buvo daug, bet, manau, verta, nes puikiai jaučiuos naujam kambary ax.gif

Na tu ir darbstuole, ziogeli2 thumbup.gif Man kantrybes turbut neuztektu... blush2.gif

drinks_cheers.gif Labai pritariu o-pa-pa del kitokios spalvos, sita tokia truputi erzinancio atspalvio, gal jei mazesnis plotas butu, kitaip veiktu... Manau, kad prie medzio labiau butu tike ivairus rudos ar geltonos atspalviai, o zalios, derinamos prie naturalaus medzio, bent jau man, tai noretusi tokios naturalesnes, gamtiskesnes, gal lapu ar zoles spalvos, butu sodru, bet deretu. g.gif ax.gif
Aisku, gerai cia man kritikuot, kai pati nieko nedirbu blush2.gif Dar karta - saunuole! Svarbu, kad autorei patinka ir ji pati gerai jauciasi prie savo kurinio thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 18, 11:21)
uztektu tik spalva pasirinkt kuri "draugautu" su medziu smile.gif

bet parinkus smėlinę ar kakavinę, nebūtų ryškaus akcento, ji "ištirptų" rolleyes.gif

o man gražu taip kaip yra 4u.gif ta žalia spalva tokia gaivi, vasariška, man tokia patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 18, 10:21)
naturalus medis gi taip grazu uztektu tik spalva pasirinkt kuri "draugautu" su medziu smile.gif

realiai tai tas medis dažniausiai būna patamsėjęs nuo lakavimo, ypač tokios lentukės verysad.gif , tai turi arba viską dažyt, arba kontrastą daryt cool.gif , ir pas žiogelį matosi, kaip prieš remontus siena plėmuota, kur baldai stovėjo šviesiau, kitur patamsėję ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 18, 13:10)
realiai tai tas medis dažniausiai būna patamsėjęs nuo lakavimo, ypač tokios lentukės  verysad.gif , tai turi arba viską dažyt, arba kontrastą daryt  cool.gif , ir pas žiogelį matosi, kaip prieš remontus siena plėmuota, kur baldai stovėjo šviesiau, kitur patamsėję ir t.t.

padarius kontrasta plemuotos sienos niekur nedingsta ax.gif
1.dazai visas sienas
2.dazai viena siena kaip nori (kontrastingai arba derini prie medzio) ir tvarkai likusias sienas.Nusveiti ir nulakuoji(jei butina) mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mijaka @ 2007 09 18, 13:08)
bet parinkus smėlinę ar kakavinę, nebūtų ryškaus akcento, ji "ištirptų"  rolleyes.gif

o man gražu taip kaip yra  4u.gif  ta žalia spalva tokia gaivi, vasariška, man tokia patinka  wub.gif

atspalviu yra laaaabai daug,gali pasirink tokia kuri deretu bet tikrai "neistirptu" bet ir neissimustus kaip atskiras motyvas mirksiukas.gif
Atsakyti
kad jau cia uzvire tokios diskusijos tai gal kam pravers,nors ir ne visai i temaMy Webpage
Atsakyti
oho, kaip smagu, kad tokia diskusija dėl mano sienų užvirė smile.gif iš tikro, kiek žmonių, tiek nuomonių. dar kartą išsakysiu savąją, pasistengsiu nuosekliau:
1. visos sienos nedažiau sąmoningai, nes DAUGUMA sienų yra taip dažomos. o aš savo namuose noriu kažko, kas išskirtų juos iš daugumos. turiu galvoje tai, kad mūsų namuose pilna tokių netradicinių sprendimų, kurie galbūt kažkam yra tiesiog neįprasti, nes žmonės taip nedaro. o man pačiai tie sprendimai labai mieli.
2. spalvą rinkomės kartu su MB TOKIĄ - tiek sodrumu, tiek atspalviu ir ryškumu - kokia mums graži. be to, koridoriuje yra lb panašaus atspalvio kilimėliai, takeliai tokie, su geltonais ryškiais kraštais. ir kai įžengi į kambarį iš korid, tie žali atspalviai SUSKAMBA. nžn ar būsiu suprasta tiksliai blush2.gif tieisog gera ant dūšios.
3. 10 metų gyvenome tarp rudos šaliuotės...brrrr kaip ji nusibodo doh.gif nenoriu jokių smėlinių kakavinių atspalvių schmoll.gif jokiais būdais. viršuje, kur miegamieji, vaikų sienos yra žydra+gelsva, miegamasis - rausvas su violet akcentais, močiutės kamb - persikai su žalia. virtuvė - žydra, o svetainės norėjau žalios ir taškas. norėjau pievos, ją ir susikūriau. kaip kažkas jau sakė - gyventojai jaučiasi puikiai, o taip ir turi būti. namus kuriu ne svečiams, o mums mirksiukas.gif
ačiū už išsakytas nuomones, nežiūriu tai kaip į kritiką, nes tikrai kiekvienas renkamės ir pgl būseną, charakterį, net nuotaiką ax.gif toje svetainėje keisiu tik užuolaidas, dar trūksta kai kurių baldų, ir turbūt siūsiu sėdmaišius (tradicinei sofai priešinuosi, nes gaila griozdinti erdvę). tada gal pasirodysiu temoje "namų dekoravimas" ar pan mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2: 18 rugsėjo 2007 - 12:43
o-pa-pa, gera nuoroda bigsmile.gif

ziogeli, sakei dar palangę dekupažinai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 09 18, 15:01)
o-pa-pa, gera nuoroda  bigsmile.gif

ziogeli, sakei dar palangę dekupažinai  ax.gif

labai geras pagalbininkas tiems kas remontuojasi ir nelabai zino ko nori,o gal ir su spalvom nedraugauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 09 18, 13:40)
o svetainės norėjau žalios ir taškas. norėjau pievos, ją ir susikūriau. kaip kažkas jau sakė - gyventojai jaučiasi puikiai, o taip ir turi būti. namus kuriu ne svečiams, o mums mirksiukas.gif

bet, kaip suprantu, vyras tai nelabai jaucias puikiai... (?) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 09 18, 14:40)
oho, kaip smagu, kad tokia diskusija dėl mano sienų užvirė smile.gif iš tikro, kiek žmonių, tiek nuomonių. dar kartą išsakysiu savąją, pasistengsiu nuosekliau:
1. visos sienos nedažiau sąmoningai, nes DAUGUMA sienų yra taip dažomos. o aš savo namuose noriu kažko, kas išskirtų juos iš daugumos. turiu galvoje tai, kad mūsų namuose pilna tokių netradicinių sprendimų, kurie galbūt kažkam yra tiesiog neįprasti, nes žmonės taip nedaro. o man pačiai tie sprendimai labai mieli.
2. spalvą rinkomės kartu su MB TOKIĄ - tiek sodrumu, tiek atspalviu ir ryškumu - kokia mums graži. be to, koridoriuje yra lb panašaus atspalvio kilimėliai, takeliai tokie, su geltonais ryškiais kraštais. ir kai įžengi į kambarį iš korid, tie žali atspalviai SUSKAMBA. nžn ar būsiu suprasta tiksliai blush2.gif tieisog gera ant dūšios.
3. 10 metų gyvenome tarp rudos šaliuotės...brrrr kaip ji nusibodo doh.gif nenoriu jokių smėlinių kakavinių atspalvių schmoll.gif jokiais būdais. viršuje, kur miegamieji, vaikų sienos yra žydra+gelsva, miegamasis - rausvas su violet akcentais, močiutės kamb - persikai su žalia. virtuvė - žydra, o svetainės norėjau žalios ir taškas. norėjau pievos, ją ir susikūriau. kaip kažkas jau sakė - gyventojai jaučiasi puikiai, o taip ir turi būti. namus kuriu ne svečiams, o mums mirksiukas.gif
ačiū už išsakytas nuomones, nežiūriu tai kaip į kritiką, nes tikrai kiekvienas renkamės ir pgl būseną, charakterį, net nuotaiką ax.gif toje svetainėje keisiu tik užuolaidas, dar trūksta kai kurių baldų, ir turbūt siūsiu sėdmaišius (tradicinei sofai priešinuosi, nes gaila griozdinti erdvę). tada gal pasirodysiu temoje "namų dekoravimas" ar pan mirksiukas.gif

as tai puikiai supratau ir pries tai pasakyta tavo nuomone ir tavo norus,tiesiog pakomentavom kiekviena is savo varpines ax.gif o gi svarbiausia kad jums tinka ir patinka(nors vyrui kaip supratau nelabai) o kai gerai jautiesi ko daugiau bereikia, sekmes darbuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Taigi kad taip smagu kitam patarinėti ax.gif bigsmile.gif tongue.gif
O mano namuose visi jau susitaikė (ką jau čia su ta pusiau menininke bekovoti). Vat užsimaniau raudonos virtuvės nors tu ką, pasidariau. Oi ziogeli2 pamatytum kiek aš netradicinių sprendimų namuose privariusi, dauguma net už galvos giebiasi, atseit kaip aš nebijau biggrin.gif biggrin.gif

Va rodau( kiek jau čia matysis g.gif ) savo raudonos virtuvės gabaliuką, o kad nenukrypti nuo temos ir dekupažintą vazą (dabelis pernykštis, buvau į craftladies forumą įdėjusi,o apie namų dekorą reikia ko gero kitoje temoje kalbėtis )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 09 18, 16:52)
Taigi kad taip smagu kitam patarinėti  ax.gif  bigsmile.gif  tongue.gif
O mano namuose visi jau susitaikė (ką jau čia su ta pusiau menininke bekovoti). Vat užsimaniau raudonos virtuvės nors tu ką, pasidariau. Oi ziogeli2 pamatytum kiek aš netradicinių sprendimų namuose privariusi, dauguma net už galvos giebiasi, atseit kaip aš nebijau  biggrin.gif  biggrin.gif

Va rodau( kiek jau čia matysis  g.gif ) savo raudonos virtuvės gabaliuką, o kad nenukrypti nuo temos ir dekupažintą vazą (dabelis pernykštis, buvau į craftladies forumą įdėjusi,o apie namų dekorą reikia ko gero kitoje temoje kalbėtis )
user posted image

nu jo apie namu dekora kitoi temoi reiktu pakalbet, rupi paklaust cikcak o kas yra netradicinis sprendimas? raudonos sienos? vadinasi ir melyna su geltona ir zalia su oranzine netradicines,tai reiskiasi kad kas penktas lietuvis yra pasidares virtuve ar vonia netradiciskai,nes pries metus tokiu spalvu plyteles ir dazus zmones pirko masiskai nes buvo baisiai madinga.Nu bet viskas, daugiau nei zodzio ax.gif bet kad cia jau taip isejo blush2.gif
Papildyta:
o vazonas thumbup.gif
Atsakyti