ziogelis netekau amo
ačiū, jei tikrai patiko, tai džiaugiuosi bent jau džiugu dėl to, kad nepuolėt klausinėti, o kodėl nenudažiau VISOS sienos, arba VISŲ sienų iš tiesų idėja buvo - tulpių siena - linksmai nuteikianti, o lelijų - raminanti ir ta sijos jungtis atėjo tik eigoje, pradžioj nė nepamaniau..bet kažko trūko, kai buvo tik sienso, tai va... aišku, krepšys laikraščiams irgi..būtų per nykus, nes tame kampe sienų nedekoravau (ten dar statysim nedidelius baldelius na žo, kas mačiusios mano "barbinį radijuką (senų dauktų atnaujinime), tai jis prei tos žalios gražiai dera o juk ta šaliuotė tokia baisi buvo ai, na žo, jau čia reikėjo eit tiesiai į pagyrų puodą man bet jaučiu, sulauksiu ir kritikos MB dar su tom mano fantazijom nesusigyvena niekaip
žiogeli, nu šauniai padirbėjai , mano tėveliai kaip tik persidažo sienų lentukes, manau, kad gražu būtų paįvairinti taip
peržiūrėjau temelę ar nesupyksit, jei nusikopinsiu idėjų kalėdų dovanoms? čia aš apie šepečius rūbams ir batams bei apie pakabas na, pamaniua, gi nebrangu ir originalu, ir individualu labai...
ziogelis2 kaip gražuuu tai faina pamatyti dekupažą ant sienos... super
Labai gražus žiogelio remontas.
o taip pat ačiū cikcak už gražią dėžutę, man ji labai patiko tikiuosi patiks ir naujai savininkei.
o taip pat ačiū cikcak už gražią dėžutę, man ji labai patiko tikiuosi patiks ir naujai savininkei.
ačiū visoms už gerus žodžius netikėta, nes aplink mane gyvena tokie tradicinio mąstymo atstovai, kurie nlb supranta dekupažintas sienas nieko, teks jiems priprasti svečiuotis tokiose pievose iš tikro klausinėjau vaikų, kai visa tai dariau, ar jiems tai gražu, ar patinka. žinoma, sulaukiau pritarimo, ir nė vienas nepaklausė, kodėl NE VISĄ SIENĄ nudažėme tik MB gaila na, nepatinka jam tiksliau, patinka, bet jis TROKŠTA nudažyti VISĄ sieną o aš priešinuosi nes nebeliks jungiančios sijos idėjos ai, kaip nors, apsipras ir jis
ziogeli, o tu duok savo vyrui čia paskaityt ką prirašėm, gal pamatys, kad visiem patinka ir nurims o visos sienos tikrai nereikia dažyt naturalus medis super atrodo
rizikuoju but uzmetyta akmenim,bet man ziogelio siena nelabai bet ne del to kad ne visa siena dazyta,bet man ta zalia baisiai "issimusa" nu nesilieja i visuma nors tu ka as buciau daziusi smalio,kakavos,balintos kavos,zodziu rudu aspalviu dazais.O jei labai noreciau zalios,buciau ja "prigesinus".Tai cia tokia mano nuomone o siaip tai saunuole ziogelis ideja grazi
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 09 18, 08:42)
jis TROKŠTA nudažyti VISĄ sieną o aš priešinuosi nes nebeliks jungiančios sijos idėjos
tai galima nudažyt kitokia spalva, ir idėja nepasikeis
QUOTE(saldainia @ 2007 09 18, 09:04)
Labai ačiū už gerą žodį
ziogeli2 , o tu žinai gal verta būtų pagalvoti apie pilną sienos nudažymą.....tik ne ta pačia spalva, o kokia nors kita. Bus tada ir kambario zonos atskirtos ir gal dar geriau žiūrėsis. Čia aišku tik mano nuomonė, bet pamąstyti verta, galėsi ir siją palikti ir bus dar spalvingiau. Spalvų bijoti neverta. Man pavyzdžiui taip atsibodo pastelinės sienos, kad aš virtuvės zoną nudažiau sodriai raudona spalva, baldai irgi raudoni ir turiu pasakyti kad atrodo tikrai gerai. Tada užtenka detalių kitos spalvos kad nebūtų per daug pagrindinės. Man tai labai patinka su spalvom pažaisti.
QUOTE(cikcak @ 2007 09 18, 12:09)
Labai ačiū už gerą žodį
ziogeli2 , o tu žinai gal verta būtų pagalvoti apie pilną sienos nudažymą.....tik ne ta pačia spalva, o kokia nors kita. Bus tada ir kambario zonos atskirtos ir gal dar geriau žiūrėsis. Čia aišku tik mano nuomonė, bet pamąstyti verta, galėsi ir siją palikti ir bus dar spalvingiau. Spalvų bijoti neverta. Man pavyzdžiui taip atsibodo pastelinės sienos, kad aš virtuvės zoną nudažiau sodriai raudona spalva, baldai irgi raudoni ir turiu pasakyti kad atrodo tikrai gerai. Tada užtenka detalių kitos spalvos kad nebūtų per daug pagrindinės. Man tai labai patinka su spalvom pažaisti.
o kam dazyti visas sienas, naturalus medis gi taip grazu uztektu tik spalva pasirinkt kuri "draugautu" su medziu