Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 16, 19:36)
na jis toks smirdantis  doh.gif

Svelniai pasakyta lotuliukas.gif

QUOTE(mijaka @ 2007 09 16, 20:22)
brrr negaliu pakęst to maximos fiksatoriaus, jau namie juo nepapurkši....dabar perku meno mūzoj fiksatorių pastelei, daug didesnę bonkutę 18 lt,  ir jokios smarvės

As viena karta papurskiau, MB vos nenunuodijau tuo kvapu blush2.gif , tai jau nebedristu bandyt dar... Dabar naudoju laka (plauku) ir bent kol kas nesiskundziu thumbup.gif Ir kvepia skaniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 09 17, 09:54)
Svelniai pasakyta  lotuliukas.gif
As viena karta papurskiau, MB vos nenunuodijau tuo kvapu  blush2.gif , tai jau nebedristu bandyt dar... Dabar naudoju laka (plauku) ir bent kol kas nesiskundziu  thumbup.gif  Ir kvepia skaniai  mirksiukas.gif

na taip, mane irgi po pirmo purškimo vyras į garažą išvarė su visais popieriukais lotuliukas.gif

o man ar su plaukų laku ar su fiksatoriais vistiek išplaukia baisiai dažai jei su pva klijuoju verysad.gif ar jūs klijuojas tą popierių lygiai taip pat kaip ir servetėlę ? t.y. tepat ant viršaus >?
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 09 14, 11:38)
aš pirkau Crak'ą, (dabar nepasakysiu kaip tiksliai vadinasi, jei aktualu, kada kitą dieną galėsiu įkelti foto) dailininkų parduotuvėje Jogailos g. maža tokia bonkutė, bo kaip pirmiems kartams nesiryžau pirkti Sadoli Antique, bo reik pirma nuo smulkmenų pradėti, paskum bus matyt  mirksiukas.gif

Diora, biškuti reikia patarimo, aš ir įsigijau Crak'ą tik man skilinėjimai maži ir porėti kažkokie gaunasi blink.gif g.gif (nors lako storai tepiau) , o pas tave tokie stambūs gražūs smile.gif
Išduok paslapty: ar labai storą Crako sluoksnį tepi, o po to dažų sluoksnį irgi storą ar nea?
Atsakyti
QUOTE(icetukas @ 2007 09 17, 10:44)
Diora, biškuti reikia patarimo, aš ir įsigijau Crak'ą tik man skilinėjimai maži ir porėti kažkokie gaunasi  blink.gif  g.gif (nors lako storai tepiau) , o pas tave tokie stambūs gražūs  smile.gif 
Išduok paslapty: ar labai storą Crako sluoksnį tepi, o po to dažų sluoksnį irgi storą ar nea?

nea, nestorą sluoksnį visai, tik tepiau taip, kaip kad čia buvo rekomenduota: jei dažai tepiami vertikaliai-iš viršaus į apačią, tai Criakas tada horizontaliai-iš dešinės į kairę, o viršutinis dažų sluoksnis vėl vertikaliai-iš viršaus į apačią.. Tik tiek, o dažai pas mane akriliniai, pabandymui pirkau tuos iš Rimi, vaikiškus, kur 12 spalvų mirksiukas.gif ..
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 09 17, 08:38)
na taip, mane irgi po pirmo purškimo vyras į garažą išvarė su visais popieriukais  lotuliukas.gif

o man ar su plaukų laku ar su fiksatoriais vistiek išplaukia baisiai dažai jei su pva klijuoju  verysad.gif ar jūs klijuojas tą popierių lygiai taip pat kaip ir servetėlę ? t.y. tepat ant viršaus >?

As purskiau laka ir kai buvau atsispausdinus ant slidziosios ir ant siurkstesnes puses, klijus tepiau kaip iprastai ant serveteles - skiestus ir ant virsaus. Beje, lako purskiau daug daug (buvo slapias lapas) ir kirpau, kai isdziuvo, tai net nebande lietis. Anksciau buvau bandzius ant paprasto balto lapo spausdint, bet buvo labai stora ir issiterliojo jau lakuojant, o ne klijuojant (nebuvau niekuo supurskus). ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 15, 14:31)
kreipiuosi i vilnietes  ax.gif
gal kuri matete ir kur auksiniu purskiamu siulini efekta turinciu dazu  g.gif

Mane šitas daiktas irgi labai domina g.gif smile.gif .Mačiau su juo padarytą lėkštę, labai gražu. Kiek aš ieškojau statybinių prekių pard., niekur neradau, gal dailės parduotuvėje reikėtų pažiūrėti g.gif
Atsakyti
ax.gif beveik baigiau remontus namuose ax.gif išbandžiau dekupažą ant sienų ir kitų man neįprastų paviršių blush2.gif nerealiai vežantis buvo pats procesas blush2.gif ir fantazijos, ir meditacijos prasme, nekalbėsiu jau apie kantrybę ir sudėtingumą doh.gif jei kas susidomėsit, pasirodysiu, nes šiaip nelabai žinau, ar į šitą temą taikau, ar geriau prie namų remontų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2007 09 17, 12:29)
labai dėkui, padėjo, nežinojau jog galima išvis taip daryti,

Nera uz ka irnesakyk.gif

Atsakyti
QUOTE(mamuleAistule @ 2007 09 17, 13:17)
user posted imageuser posted image
bandau ikelti foto ir pasirodyti savo pirmaji bandyma blush2.gif
Papildyta:
kazko nuotraukos labai mazos........... unsure.gif

thumbup.gif Aistule, mano pirmasisi bandymas buvo toks, kad nė čia nerodžiau blush2.gif manau, tavo visai neblogas, bent jau iš tolo blush2.gif pamėgink įdėt didesnę foto, nes nlb matosi.. mirksiukas.gif bet iš principo man patinka..netingėjai dėti dviejų spalvų pagrindą, šaunuolė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2: 17 rugsėjo 2007 - 12:43
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 09 17, 13:35)
ax.gif beveik baigiau remontus namuose ax.gif išbandžiau dekupažą ant sienų ir kitų man neįprastų paviršių blush2.gif nerealiai vežantis buvo pats procesas blush2.gif ir fantazijos, ir meditacijos prasme, nekalbėsiu jau apie kantrybę ir sudėtingumą doh.gif jei kas susidomėsit, pasirodysiu, nes šiaip nelabai žinau, ar į šitą temą taikau, ar geriau prie namų remontų doh.gif

Tai aišku, kad ydomu, rodyk ką ten nuveikus biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 09 17, 14:45)
Tai aišku, kad ydomu, rodyk ką ten nuveikus  biggrin.gif  bigsmile.gif

blush2.gif rodausi tada čia:
siena prieš
user posted image
siena po:
user posted image
sija:
user posted image
krepšys:
user posted image
lelijos:
user posted image
na, užėmiau visą psl doh.gif dar dekoravau dekupažu virtuvės palanges. man labai patiko, aišku, darbo buvo daug, bet, manau, verta, nes puikiai jaučiuos naujam kambary ax.gif
Atsakyti
žiogeli2 na malačius, padirbėjai, visaip kitaip kambarys žiūrisi thumbup.gif thumbup.gif . Dabar gyviau, spalvingiau thumbup.gif clap.gif
Atsakyti