Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

Zuvychia, o kuo aptraukta kedziu sedimoji dalis? Mano kedziu sedimoji dalis aptraukta sviesiu audiniu ir per laika ziauriai apejo neisvalomomis dememis. Kaip tik ieskau ideju kaip jas atnaujint angel.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2007 09 15, 15:59)
Zuvychia, o kuo aptraukta kedziu sedimoji dalis? Mano kedziu sedimoji dalis aptraukta sviesiu audiniu ir per laika ziauriai apejo neisvalomomis dememis. Kaip tik ieskau ideju kaip jas atnaujint  angel.gif

Prašom skaityti temoje Daiktų restauravimo gudrybės Ten viską papasakojau. Beje, po cerata dėjau paprasto sintepono, tokių atliekų.
Atsakyti
Bonza, man irgi pirma dėžutė gražiausia wub.gif Tokia šilta biggrin.gif
Atsakyti
man kėdės labai patiko wub.gif
Atsakyti
Griuk negyvas ! lotuliukas.gif lotuliukas.gif Skaitau temele, ogi ziurau mano dezute doh.gif Dar gerai kad forma kitokia biggrin.gif Bet tikrai cia nei bonza nuo manes nei as nuo jos nekopijavau ax.gif Sia dezute pries menesi dariau draugei dovanu, tik vis neturejau laiko jum parodyt ...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliuke_v: 16 rugsėjo 2007 - 18:38
Na kad jau pradejau blush2.gif
user posted image
Jei kam bus idomu, CIA yra daugiau foto - kaip atrode pries, is arciau.
Atsakyti
coliuke_v, tikrai dezutes su ta pacia mintim bigsmile.gif gal mums ta pati muza susiviete bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 09 14, 14:38)
Ar būna kažkokių lakų super-duper, kuriems niekas nė motais?  biggrin.gif

Buna laku baldiniu, bet buna ir dar atsparesniu - lauko darbams. As su tokiais "laukiniais" dazais ir laku dariau stalo ir suoliuku komplekta laukui ir, atrodo, nenusilupo per vasara smile.gif Jei idomu:
http://agnevos.multi...hotos/photo/4/3

QUOTE(bonza @ 2007 09 14, 21:46)
o mano triju dezuciu net nesukele dalyvavimui  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Dezutes labai grazios, ypac ta, pirmoji wub.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2007 09 15, 13:48)
Čia va ta kėdutė, kurią labai tingėjau dekupažinti, ir jos "nedekupažintos" draugės biggrin.gif

Gera ideja su tom aptrauktom kedem thumbup.gif

QUOTE(coliuke_v @ 2007 09 16, 17:36)
Skaitau temele, ogi ziurau mano dezute  doh.gif  Dar gerai kad forma kitokia  biggrin.gif

Truputi kitokia nei bonzos dezute, bet irgi tokia wub.gif
Atsakyti
Tiesa, norejau paklaust mergaites, kuri naudoja sumustiniu popieriu spausdinimui ir supurskia pasteles fiksatorium is maximos ax.gif (nepamenu, kuri rase blush2.gif ) Ar tavo fiksatorius turi nemalonu kvapa? Maniskis labai dvokia mielem ar kazkaip panasiai, stipriai... blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 09 16, 20:33)
Tiesa, norejau paklaust mergaites, kuri naudoja sumustiniu popieriu spausdinimui ir supurskia pasteles fiksatorium is maximos  ax.gif (nepamenu, kuri rase  blush2.gif )  Ar tavo fiksatorius turi nemalonu kvapa? Maniskis labai dvokia mielem ar kazkaip panasiai, stipriai...  blink.gif  verysad.gif

na jis toks smirdantis doh.gif
Atsakyti
brrr negaliu pakęst to maximos fiksatoriaus, jau namie juo nepapurkši....dabar perku meno mūzoj fiksatorių pastelei, daug didesnę bonkutę 18 lt, ir jokios smarvės
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2007 09 15, 17:29)
iejau i si puslapy del paveiksliuku, bet neleidzia issaugot tas grozybes, padekit, gal ne taip ka daru ar ne ten ieinu

Gali pabandyti taip: issisaugok visa puslapi File/Save as... Issaugos puslapi (ten kur nurodysi) ir salia sukurs aplanka su tame puspalyje esanciom nuotraukom/paveikslais. Tada ko nereikia istrink ir viskas 4u.gif

Bent jau man kuo puikiausiai pavyko mirksiukas.gif

PS. Tikiuosi suprantamai paaiskinau ax.gif
Atsakyti