Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

QUOTE(IngaB @ 2007 09 14, 20:22)
Sveikutes smile.gif
noriu paklaust- ar teisingai viska supratau:
1. nudazom daikta akriliniais dazais [pvz. tamsiais]
2. padengiam SADOLIN Antiq laku [būtinai tepti viena kryptimi, ne belen kaip mirksiukas.gif ]
3. nudazom sviesesne spalva akriliniais dazais [tepti būtinai statmena kryptim, nei buvo tepamas lakas]
4. lakuojam laku? KOKIU LAKU? VANDENS PAGRINDU??? [taip, dažniausiai naudojamas akrilinis, pvz. aš naudoju Sadolin CELCO AQUA]
4u.gif  Laukiu atsakymo

QUOTE(olajju @ 2007 09 14, 22:21)
o kiek kainuoja serveteles Imdeco parduotuveje?

33x33cm - 9Lt
20x20cm - 6Lt
nosinaitės - 3,50Lt
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 09 14, 10:34)
diora, labai gražu, o su kuo tie skilinėjimai padaryti ?  ax.gif

merginos, praleidau artmanijos konkurso finalą  ax.gif  kaip ten baigėsi...? kas laimėjo žinau, o kurioj vietoj muilinė liko ? smalsu baisiai blush2.gif

o mano triju dezuciu net nesukele dalyvavimui verysad.gif verysad.gif verysad.gif

tai bent cia parodysiu blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(Nenuorama @ 2007 09 14, 13:03)
Gražu  4u.gif
Caparol firmos Krakalier-lack  mirksiukas.gif Man su juo irgi patiko dirbt, tik ilgiau laukti reikia negu Sadolin kol išdžius  smile.gif

o kaip jus darot su tuo Krakeliurinio laku is Jogailos krautuveles? nes as dariau man nieko nesigavo... verysad.gif
Atsakyti
Nu ir grožis pirmosios apakus aš thumbup.gif
Atsakyti
bonza, labai gražios dėželės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 09 14, 23:46)
o mano triju dezuciu net nesukele dalyvavimui  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

tai bent cia parodysiu  blush2.gif

o kaip jus darot su tuo Krakeliurinio laku is Jogailos krautuveles? nes as dariau man nieko nesigavo...  verysad.gif

Super dėžutės thumbup.gif Man 1 gražiausia wub.gif
Su Krakeliuriniu laku dažau tokiu pačiu principu kaip ir su sadolin: nudarau viena kryptim, leidžiu išdžiūt, o paskui antrą splavą dedu kita kryptim mirksiukas.gif Nors parduotuvėje aiškino kad reikia antrą spalvą dėt su teptuku štampuojant iš viršaus (jei supratai ką noriu pasakyt) Bet aš dažiau ir man gavos ax.gif
Atsakyti
reiks bandyt daryt kaip sakot su tuo laku ax.gif Dekoju 4u.gif

aciu labai uz pagirimus dezutems 4u.gif Kazi kodel ju nesudejo i konkursa verysad.gif
ta pirmoji tai cia tik is priekio nufotkinta, siaip ji visa tokia azijietiska biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 15 rugsėjo 2007 - 11:19
Bonza, labai gražios dėžutės ypač pirma, o gal tu per vėlai pasiūlei savo dėžutes konkursui už tai ir neįkėlė?
Atsakyti
gali but kad per velai, nes priespaskutine berods diena sukeliau g.gif
ai bus dar tu progu sudalyvaut mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien maciau, kad serveteliu yra naujoj parduotuvej "Ideju studija" berods vadinasi, cia Vilniuje, Savanoriu prospekte netoli Coca-Cola Plaza Vingio kino teatro kur toks labai aukstas naujas namas pastatytas, o pirmuose dviejuose aukstuose ala prekybos centras.

Serveteles daugiausia ala klasikinio stiliaus, yra kelios su rozem, kainuoja pakelis 9 Lt, o tos, kurios supakuotos kartu su dviem zvakem, tai kainuoja 20 Lt.

Gal kam pravers informacija smile.gif
Atsakyti
kreipiuosi i vilnietes ax.gif
gal kuri matete ir kur auksiniu purskiamu siulini efekta turinciu dazu g.gif
Atsakyti
labai grazi pirmoji dezute,man tokia pavasariska wub.gif
Papildyta:
o cia manoji ax.gif user posted image
Atsakyti
Čia va ta kėdutė, kurią labai tingėjau dekupažinti, ir jos "nedekupažintos" draugės biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti