Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

smagu, kad patiko.tamsiojo nedaziau specialiai- norejau medzio, o galu gale kad ir skirtingi butu-kad skirtusi.
nu ka - sturmu imam imdeco hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 09 13, 09:06)
šviesesnis šepetys super wub.gif  wub.gif kur būtų galima rasti pirkti servetėlių su bambukais??? bigsmile.gif

Jysk'e, jau seniai ten ju yra, kokia puse metu, kainuoja apie 2,5 smile.gif

Visu darbeliai NUOSTABUS 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Vasara buvau Ispanijoj ir net keliose suvenyru parduotuvese maciau dekupazintu (arba taip atrodanciu blush2.gif ) daiktu. Pvz.:

http://agnevos.multi...hotos/photo/4/9

Savo darbeliu dar neprisiruosiu idet blush2.gif
Atsakyti
skubu pasirodyti su savo pirmu dekupažintu rėmeliu rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
diora, labai simpatiškas rėmelis, skilinėjimai gražiai išėjo
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 09 14, 09:25)
diora, labai simpatiškas rėmelis, skilinėjimai gražiai išėjo

na iš tikrųjų skilinėjimai išėjo neblogai, tik kad spalvas truputį per ryškias pasidariau, bet kaip pirmam darbeliui, tai man tiks biggrin.gif
Atsakyti
diora, labai gražu, o su kuo tie skilinėjimai padaryti ? ax.gif

merginos, praleidau artmanijos konkurso finalą ax.gif kaip ten baigėsi...? kas laimėjo žinau, o kurioj vietoj muilinė liko ? smalsu baisiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 09 14, 11:34)
diora, labai gražu, o su kuo tie skilinėjimai padaryti ?  ax.gif

merginos, praleidau artmanijos konkurso finalą  ax.gif  kaip ten baigėsi...? kas laimėjo žinau, o kurioj vietoj muilinė liko ? smalsu baisiai blush2.gif

aš pirkau Crak'ą, (dabar nepasakysiu kaip tiksliai vadinasi, jei aktualu, kada kitą dieną galėsiu įkelti foto) dailininkų parduotuvėje Jogailos g. maža tokia bonkutė, bo kaip pirmiems kartams nesiryžau pirkti Sadoli Antique, bo reik pirma nuo smulkmenų pradėti, paskum bus matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 09 14, 11:34)
diora, labai gražu, o su kuo tie skilinėjimai padaryti ?  ax.gif

merginos, praleidau artmanijos konkurso finalą  ax.gif  kaip ten baigėsi...? kas laimėjo žinau, o kurioj vietoj muilinė liko ? smalsu baisiai blush2.gif

Laimejo sita dezute
user posted image
jei neklystu tai diniuks dezute
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2007 09 14, 12:41)
Laimejo sita dezute
user posted image
jei neklystu tai diniuks dezute

lotuliukas.gif lotuliukas.gif as ka tik draugei padariau dezute su tokiu paciu piesinuku
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 14, 12:45)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as ka tik draugei padariau dezute su tokiu paciu piesinuku

o iš kur tokį piešinuką turit?? man jis labai gražus wub.gif čia servėtėlė? norėčiau tokios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 09 14, 13:48)
o iš kur tokį piešinuką turit?? man jis labai gražus wub.gif  čia servėtėlė? norėčiau tokios  bigsmile.gif

cia dekupazinis popierius is artmanijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 09 14, 08:45)
skubu pasirodyti su savo pirmu  dekupažintu rėmeliu  rolleyes.gif

Gražu 4u.gif

QUOTE(diora @ 2007 09 14, 11:38)
aš pirkau Crak'ą, (dabar nepasakysiu kaip tiksliai vadinasi, jei aktualu, kada kitą dieną galėsiu įkelti foto) dailininkų parduotuvėje Jogailos g. maža tokia bonkutė, bo kaip pirmiems kartams nesiryžau pirkti Sadoli Antique, bo reik pirma nuo smulkmenų pradėti, paskum bus matyt  mirksiukas.gif

Caparol firmos Krakalier-lack mirksiukas.gif Man su juo irgi patiko dirbt, tik ilgiau laukti reikia negu Sadolin kol išdžius smile.gif
Atsakyti