Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

QUOTE(uups @ 2007 09 12, 16:34)
nu nzn...pas mane vandens emulsiniais dazhytos sienos ir lubos yra jautrios vandeniui...labai nekas gautusi lakuojant ant virshaus  schmoll.gif  lateksiniu, kuriuos esu macius irgi neisivaizduoju panaudojimo unsure.gif  velgi,- visokiu dazhu yra turbut  g.gif nepabandes nesuzhinosi g.gif

visi dazai skiriasi savo hidrofobiskumu,kitaip tariant,vieni labai atsparus plovimui,o kiti nelabai(pvz dazai luboms) mirksiukas.gif,aj penkis metus dirbau su dazai tai kazkaip truputuka uzkliuvo ........ 4u.gif o siaip tai turbut kiekviena atsirenka pagal galimybes ir poreikius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana83 @ 2007 09 12, 13:13)
4u.gif
niu, tai bandysiu neskiedus. Tikiuosi viskas cia man iseis...
Dar karta labai labai dekui  4u.gif
Laukiu nesulaukiu kol baigsis darbas ir leksiu namo kibti i darba  lotuliukas.gif

O tu ant kokio kito paviršiaus tiesiog pasibandyk ir taip atrinksi su kokio tirštumo klijais tau geriausiai sekasi mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Ragana83 @ 2007 09 12, 11:15)
Sveikos mergaites,  4u.gif

prisiziurejau pas jus visokiu grozybiu, tai net galvele apsisuko  rolleyes.gif  Jau tokiu groziu prikurusios.
Labai noriu paprasyti jusu pagalbos  blush2.gif
Visko tiek prisiskaiciau, viskas susimaise, tad tikiuosi, kad kas gales trumpai patarti kaip ir ka  4u.gif
O situacija tokia, turiu spintele, balto medzio imitacija, ji labai "pavargus" ir vaizdelis ne koks. MB siandien pareiske, kad ji gadina cia tik vaizda, tad siandien turi galimybe isvesti ja i kaima  doh.gif . As jos nenoriu atiduoti ismetimui  schmoll.gif , tad skubiai turiu imtis kazkokiu priemoniu ir spintele aprengti nauju rubu. Tik nezinau nuo ko pradeti ir ka naudoti.  g.gif  Turiu labai grazaus juodo su ornamentais dovanu popieriaus (manau spintelei tiktu tokia nauja "rubaske" ), lipalo ir kazkokio lako vandens pagrindu (ar kazkas panasaus g.gif ). Ka dar turiu nusipirkti, kad jau siandien galeciau kibti i darba ir uzkirsti kelia spinteles "mirciai"... Apie sendinima net negalvoju, nes man tokiai vistai niekas nesigaus pirma karta, tad atidesiu kitam kartui sias pamokas ax.gif

namie interneto kolkas neturiu, o darbeli laiko vis neatsiranda visom temom perskaityti, tad labai prasau pasufleruoti kaip si karta isgelbet spintele, bet pazadu, kai tik ives namie interneta, viska perskaitysiu ir pasistengsiu nekvarsinti be reikalo jums galveliu  blush2.gif  ax.gif  4u.gif  4u.gif

Jei netinka spintelės spalva, pabandyk ją nudažyti prieš klijuodama motyvą mirksiukas.gif
Atsakyti
nieko ypatingo, bet vistiek smagu
vienas batam, kitas rubam
ir daaaaug broko hihihi.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 12 rugsėjo 2007 - 21:52
Smagūs šepečiai smile.gif Kai kurie darbeliai tikrai labai dailūs ir įdomūs clap_1.gif Prisižiūrėjau ir susižavėjau 4u.gif
Atsakyti
linada, labai thumbup.gif ir idėja gera. 4u.gif
Atsakyti
grazu thumbup.gif tik as ta tamsesni sepetuka buciau padazius ax.gif bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 09 12, 12:31)
Ragana83 , tau Uups , laaaaabai  gerai patarė, sunku ką ir bepridėti  ax.gif  g.gif

O čia šiaip idėja spintelei iš rusų Melisos forumo. Nedažnai man pačiai patinka dekupažinti baldai, bet ši visai nieko. Labai tiktų, sodybai ar kur nors verandoje pasistatyti. Labai gražiai spalviškai viskas dera ir medis paliktas nepaliestas.

labai gražu, bet interjere tokią sunkoka pritaikyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 13 rugsėjo 2007 - 08:09
šviesesnis šepetys super wub.gif wub.gif kur būtų galima rasti pirkti servetėlių su bambukais??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 09 13, 10:06)
kur būtų galima rasti pirkti servetėlių su bambukais??? bigsmile.gif

JYSK'e 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 09 13, 11:06)
kur būtų galima rasti pirkti servetėlių su bambukais??? bigsmile.gif

ir aš norėjau klausti, reiks Jysk nusiaubti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 13 rugsėjo 2007 - 10:17
bigsmile.gif
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 13, 11:09)

ačiū 4u.gif reiks eit ieškot cool.gif
Atsakyti
O man linados abu šepečiai gražūs ax.gif Man visada taip, jei daugiau kaip 2 jau nebegaliu išsirinkti doh.gif doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Beje, Europoje IM Deco visokių gražių servetėlių privežta ir su Klimtu ir juodų su gėlėm ir ir ........na sunku buvo ir išsirinkti (dar laimė kad su kaimyne per pusę perkame). Dar įdomus pastebėjimas, pirkau tris įpakavimus skirtingų servetėlių, ant visų parašyta, kiekis 20 vnt., kadangi mes jas su kaimynka dalinamės, pradėjom skyrstyti ir aptikome, kad viename įpakavime 21 srvetėlė, kitame 22, trečiame 20(kiek ir turi būti).
Atsakyti