Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

QUOTE(vitta @ 2007 09 11, 20:49)
Būtent su vos drėgnu, man truputį kitokia situacija buvo, bet taisiau su drėgnu skudurėliu, situaciją šiek tiek pataisė, bet neištaisė. Kadangi ten buvo ne blizgūs dažai tai viskas kaip ir gerai baigėsi. Pabandyk, kol nepabandysi nesužinosi  4u.gif

Nesulaukus jusu atsakymu bandziau visaip valyti. Bet geriausiai nuvaliau su slapia grubia kempinele. Super dabar atrodo. Aciu visoms uz pagalba. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2007 09 11, 20:27)
Nesulaukus jusu atsakymu bandziau visaip valyti. Bet geriausiai nuvaliau su slapia grubia kempinele.  Super dabar atrodo. Aciu visoms uz pagalba. 4u.gif

Gyveni ir mokaisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 09 11, 13:45)
Kaip jums graziai gaunas!!!! Susipirkau praktiskai visas priemones ir toki keramikini buteli (kur buvo "Suktinis" su spec. kamsciu) nulakavau. Techniskai visai graziai gavosi, bet is menines puses- ne. Bent jau man. Ir problema!!! Mediniu daiktu neberandu!!!!

Ar ta pati metoda galeciau taikyti ant kavos "bankiu" metaliniu????
Ir dar: akriliniu dazu neturiu. O kur namuose sienas daziau- tiktu tokie dazai??? Savaitgali daziau ruda sokoladine spalva sodybos sienas. Ar tie dazai tiktu ir dekupazui??? Ne akriliniai, bet greit dziustantys be kvapo.
O jei ant silko dar tapau (irgi -n- galu meistre po biski visko unsure.gif ) ir turiu silkui tapyti skirtu dazu...Ar jie tiktu ilasinus i laka???

Aciu jums labai uz idejas, patarimus ir atsakyma wub.gif

bent jau pakabu, duonos pjaustymo lenteliu, menteliu-shaukshtu, shepeciu ir remeliu tai tikrai sociai yra rolleyes.gif . Be to, dekupazhu puosht galima ir keramika, kartona, stikla, metala (taipogi ir tas kavos 'bankes', etc).
O kokiais dazhais ten sienas ar sodyba dazhet, tai jau ne mums zhinot blink.gif
paskaityk ka rasho ant pakuotes... jei jie yra vandens emulsiniai ar lateksiniai tai netiks schmoll.gif O jei kokie viniliniai, tai galima ir bandyt unsure.gif
Del shilko dazhu tai nezinau. Principe, su akriliniu laku turetu maishytis. Bet tada paprasciau turetu but det guasho kokio rolleyes.gif Bet dazhu tokiu budu negausi, tik spalvota laka....
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 09 11, 14:47)
vardai - mano firminė paslaptis mirksiukas.gif  lotuliukas.gif jie neužklijuoti...

hihihi.gif as nekantrauju tokia paslapti is vyro tevu parsivezti biggrin.gif
gi bandziau ant lakuoto pavirsiaus vakar klijuoti-baisiai ne kas, sklidineja, trukineja, apie bambuku motyvus patyliu-puslytes, raukslytes, ir isvis. bet vakare nufotkinsiu gal. padariau tetai sepeciu rinkini-batam ir rubam wub.gif

Atsakyti
Sveikos mergaites, 4u.gif

prisiziurejau pas jus visokiu grozybiu, tai net galvele apsisuko rolleyes.gif Jau tokiu groziu prikurusios.
Labai noriu paprasyti jusu pagalbos blush2.gif
Visko tiek prisiskaiciau, viskas susimaise, tad tikiuosi, kad kas gales trumpai patarti kaip ir ka 4u.gif
O situacija tokia, turiu spintele, balto medzio imitacija, ji labai "pavargus" ir vaizdelis ne koks. MB siandien pareiske, kad ji gadina cia tik vaizda, tad siandien turi galimybe isvesti ja i kaima doh.gif . As jos nenoriu atiduoti ismetimui schmoll.gif , tad skubiai turiu imtis kazkokiu priemoniu ir spintele aprengti nauju rubu. Tik nezinau nuo ko pradeti ir ka naudoti. g.gif Turiu labai grazaus juodo su ornamentais dovanu popieriaus (manau spintelei tiktu tokia nauja "rubaske" ), lipalo ir kazkokio lako vandens pagrindu (ar kazkas panasaus g.gif ). Ka dar turiu nusipirkti, kad jau siandien galeciau kibti i darba ir uzkirsti kelia spinteles "mirciai"... Apie sendinima net negalvoju, nes man tokiai vistai niekas nesigaus pirma karta, tad atidesiu kitam kartui sias pamokas ax.gif

namie interneto kolkas neturiu, o darbeli laiko vis neatsiranda visom temom perskaityti, tad labai prasau pasufleruoti kaip si karta isgelbet spintele, bet pazadu, kai tik ives namie interneta, viska perskaitysiu ir pasistengsiu nekvarsinti be reikalo jums galveliu blush2.gif ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragana83: 12 rugsėjo 2007 - 10:15
nugi raitokis rankoves ir klijuok ta ornamentuota popieriu. Paskui (kai isdzius) uzhlakuosi laku.Zhirkles greiciausiai turi, tai daugiau nieko ir nereik. Manau, lipalas turetu gerai klijuot prie medzio imitacijos g.gif
Atsakyti
Ragana83 , tau Uups , laaaaabai gerai patarė, sunku ką ir bepridėti ax.gif g.gif

O čia šiaip idėja spintelei iš rusų Melisos forumo. Nedažnai man pačiai patinka dekupažinti baldai, bet ši visai nieko. Labai tiktų, sodybai ar kur nors verandoje pasistatyti. Labai gražiai spalviškai viskas dera ir medis paliktas nepaliestas.
http://foto.radikal....f4c94a757ce79c9
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 09 12, 11:05)
nugi raitokis rankoves ir klijuok ta ornamentuota popieriu. Paskui (kai isdzius) uzhlakuosi laku.Zhirkles greiciausiai turi, tai daugiau nieko ir nereik. Manau, lipalas turetu gerai klijuot prie medzio imitacijos  g.gif

Aciu aciuks.gif
o lipalo nereikia truputi atskiesti? dar kazkur esu skaicius, kad deda i lipala kiausinio baltyma g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana83 @ 2007 09 12, 09:53)
Aciu  aciuks.gif
o lipalo nereikia truputi atskiesti? dar kazkur esu skaicius, kad deda i lipala kiausinio baltyma  g.gif  blush2.gif

apie baltymus nieko nezhinau...o lipala matysi beklijuodama ar reik skiest ar ne...jei spinteles pavirshius tos 'slidokas', faneruotas, tai turbut geriau neskiest... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 09 12, 12:05)
apie baltymus nieko nezhinau...o lipala matysi beklijuodama ar reik skiest ar ne...jei spinteles pavirshius tos 'slidokas', faneruotas, tai turbut geriau neskiest... unsure.gif

4u.gif
niu, tai bandysiu neskiedus. Tikiuosi viskas cia man iseis...
Dar karta labai labai dekui 4u.gif
Laukiu nesulaukiu kol baigsis darbas ir leksiu namo kibti i darba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 09 11, 21:42)

jei jie yra vandens emulsiniai ar lateksiniai  tai netiks  schmoll.gif

o kodel netiks? blink.gif akriliniai lateksiniai,vandens emulsiniai,vandens dispersiniai jie visi yra vandens pagrindu(skiriasi tik viena sudedamoji dalis) todel puikiai tinka dekupazui.Ir nesvarbu ar dazai vandens pagrindu yra skirti lauko darbams ar vidaus juos galima naudot dekupazui,sakyciau,su lauko darbams skirtais dazais dar geriau,jie labiau atsparus visokiems bruzinimams,saulutei,dregmei mirksiukas.gif as pati naudoju dazus vandens pagrindu skirtus lauko darbams (mediniams pavirsiams) ir su dazais neturejau jokiu bedu:super
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 12, 11:40)
o kodel netiks? blink.gif akriliniai lateksiniai,vandens emulsiniai,vandens dispersiniai  jie visi yra vandens pagrindu(skiriasi tik viena sudedamoji dalis) todel puikiai tinka dekupazui.Ir nesvarbu ar dazai vandens pagrindu yra skirti lauko darbams ar vidaus juos galima naudot dekupazui,sakyciau,su lauko darbams skirtais dazais dar geriau,jie labiau atsparus visokiems bruzinimams,saulutei,dregmei mirksiukas.gif as pati naudoju dazus vandens pagrindu skirtus lauko darbams (mediniams pavirsiams) ir su dazais neturejau jokiu bedu:super

nu nzn...pas mane vandens emulsiniais dazhytos sienos ir lubos yra jautrios vandeniui...labai nekas gautusi lakuojant ant virshaus schmoll.gif lateksiniu, kuriuos esu macius irgi neisivaizduoju panaudojimo unsure.gif velgi,- visokiu dazhu yra turbut g.gif nepabandes nesuzhinosi g.gif
Atsakyti