Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

QUOTE(cikcak @ 2007 09 11, 09:51)
Verslo žiniose toks liuks plikis paplūdimyje gulėjo, ir taip tinkamai pagal mano turimos dėžutės gabaritus, bet gaila laiku neišsikirpau, kažkas sunaikino  doh.gif  doh.gif  doh.gif Kokia galėjo būti dėžutė  doh.gif  thumbup.gif  blush2.gif  blush2.gif  blink.gif  bigsmile.gif

kaži ką į tokią dėžutę galima dėti būtu? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2007 09 10, 16:24)
Taigi atlikau bandymus su tekstiles mediumais Marabu ir Javana, cia tau uups buvo aktuolu ir vis gi pasakysiu kad man geresnis Marabu. Vardinu kodel  biggrin.gif Pirmiausia jis yra skystesnis ir kazkaip lyg geriau priklijuoja, o antra priklijavus nelimpa paveiksliukas, nes man po Javanos tai kai kurie lipdavo, matyt kur daugiau budavau uztepus.

Va va, dėl Javanos tai turiu pastebėjimą irgi. Man geroji paveiksliuko pusė išlyginus tai nelimpa schmoll.gif bet va blogoji doh.gif Atrodo tarsi kokiu lipniu dalyku aptepta. Šiaip mano darbams tai jokių problemų nesudaro, bet tiems, kas norėtų ant drabužių, servetėlių ir kt. dalykų naudoti - nepatariu.
Atsakyti
Dar viena mano pakabėlė...merginos, dar nenusibodau su tom savo pakabom??? g.gif

user posted image

SM tema "Mano Dekoruotas Pasaulis"

user posted image MANO DEKORUOTAS PASAULIS user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 11 rugsėjo 2007 - 13:02
QUOTE(justess22 @ 2007 09 11, 14:01)
Dar viena mano pakabėlė...merginos, dar nenusibodau su tom savo pakabom??? g.gif

ne nenusibosi, kaip tik noriu tokia dovanu draugei pagaminti...bet ar nebuna jum taip kad va taip dirbti dirbi koki darbeli, o paskui gaila pasidaro ji kam nors padovanoti ar parduoti g.gif (man tai beveik visada gaila tai niekas pas man neparduodama) doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 11 rugsėjo 2007 - 13:20
QUOTE(justess22 @ 2007 09 11, 14:01)

dar ne biggrin.gif Rodyk rodyk savo grožius thumbup.gif man įdomu kaip tu vardus padarai: ar pati užrašai, ar irgi klijuoji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2007 09 11, 15:41)
dar ne  biggrin.gif Rodyk rodyk savo grožius  thumbup.gif man įdomu kaip tu vardus padarai: ar pati užrašai, ar irgi klijuoji  ax.gif

vardai - mano firminė paslaptis mirksiukas.gif lotuliukas.gif jie neužklijuoti...
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 09 11, 14:47)
vardai - mano firminė paslaptis mirksiukas.gif  lotuliukas.gif jie neužklijuoti...

Supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
a turiu dar toki klausima blush2.gif tokio lyg dar niekas neklause blush2.gif blush2.gif
ar bandet kuri atsispausdinti paveiksleli (spalvota ar paprasta) ant baltos paprastos serveteles? idomu kaip gavosi?
Atsakyti
Kaip jums graziai gaunas!!!! Susipirkau praktiskai visas priemones ir toki keramikini buteli (kur buvo "Suktinis" su spec. kamsciu) nulakavau. Techniskai visai graziai gavosi, bet is menines puses- ne. Bent jau man. Ir problema!!! Mediniu daiktu neberandu!!!!

Ar ta pati metoda galeciau taikyti ant kavos "bankiu" metaliniu????
Ir dar: akriliniu dazu neturiu. O kur namuose sienas daziau- tiktu tokie dazai??? Savaitgali daziau ruda sokoladine spalva sodybos sienas. Ar tie dazai tiktu ir dekupazui??? Ne akriliniai, bet greit dziustantys be kvapo.
O jei ant silko dar tapau (irgi -n- galu meistre po biski visko unsure.gif ) ir turiu silkui tapyti skirtu dazu...Ar jie tiktu ilasinus i laka???

Aciu jums labai uz idejas, patarimus ir atsakyma wub.gif
Atsakyti
oi kaip man reikia pagalbos. Padariau kazkokia nesamone. Zodziu itryniau sita priemone visa dezute ir palikau porai valandu, nes su leliuku ejom pamiegoti. O dabar niekasnenusivalo visa dezute auksine. PADEKITE.......... Kaip man nuvalyti kad liktu tik itrukimuose? Gal ta priemone reikejo su kokiais dazais pamaisyti. Nors man pardaveja sake, kad reikia viena tepti.
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2007 09 11, 18:16)
oi kaip man reikia pagalbos. Padariau kazkokia nesamone. Zodziu itryniau  sita priemone visa dezute ir palikau porai valandu, nes su leliuku ejom pamiegoti. O dabar niekasnenusivalo visa dezute auksine. PADEKITE.......... Kaip man nuvalyti kad liktu tik itrukimuose? Gal ta priemone reikejo su kokiais dazais pamaisyti. Nors man pardaveja sake, kad reikia viena tepti.

na, problemele...as, kai itrinu kokius dazus i itrukimus, tai itrinu labai nedideliais plotais ir is karto nuvalau nereikalinga dazu pertekliu. Atrodo, kad tie dazai tiesiog sekmingai uzdziuvo ant pavirsiaus... g.gif man tokio dalyko nutike nebuvo, tai nezinau, kaip is sios situacijos issisukti. Jei tie auksiniai dazai vandens pagrindu, tai bandyciau atsargiai su dregnu skudureliu valyt pavirsiu...bet labai svelniai. Tik nezinau, kaip sendinimo lakas sureaguos i vandeni g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 11 rugsėjo 2007 - 18:45
QUOTE(justess22 @ 2007 09 11, 19:44)
su dregnu skudureliu valyt pavirsiu...bet labai svelniai. Tik nezinau, kaip sendinimo lakas sureaguos i vandeni g.gif

Būtent su vos drėgnu, man truputį kitokia situacija buvo, bet taisiau su drėgnu skudurėliu, situaciją šiek tiek pataisė, bet neištaisė. Kadangi ten buvo ne blizgūs dažai tai viskas kaip ir gerai baigėsi. Pabandyk, kol nepabandysi nesužinosi 4u.gif
Atsakyti