Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

QUOTE(linada @ 2007 09 10, 14:53)
o as tavo pakabas "nusvilpsiu"  ax.gif ir jokiais budais nesupyksiu  (as pati ieskau pigiu ir graziu ideju kaledom) tik tu man pasakyk ar sveiti laka nuo nusipirktos pakabos ar iskart dekupazini biggrin.gif
o bambukai ir loumzirgiai -jau tavo skiriamasisi zenklas  thumbup.gif grazumelis  thumbup.gif 

dėkui 4u.gif o lako tai nesveiciu nuo pakabos - lyg niekad nieko blogo nenutiko mirksiukas.gif
Atsakyti
nu, shepecius tai ir ash nushvilpsiu bigsmile.gif pykit-nepykit rolleyes.gif
nors pas mus dekupazhinimui spec shepeciu maciau skirtu...tik nelabai supratau kam jie naudojamu,- mazhi apvalus tokie blink.gif ash lyg indus su jais plauciau, ale mediniai g.gif
o pakabas tai perku nelakuotas mirksiukas.gif
Atsakyti
tau gerai, uups , kai visokiu geriu pas tave pirkt yra...pas mus tai nelakuotu su ziburiu nerasi...nebent koks brokas butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 09 10, 14:28)
nu, shepecius tai ir ash nushvilpsiu bigsmile.gif pykit-nepykit rolleyes.gif
nors pas mus dekupazhinimui spec shepeciu maciau skirtu...tik nelabai supratau kam jie naudojamu,- mazhi apvalus tokie blink.gif  ash lyg indus su jais plauciau, ale mediniai g.gif
o pakabas tai perku nelakuotas mirksiukas.gif

as tai apskritai labai mazai matau mediniu ir nelakauotu gaminiu...

a sepetys tai daug ka suzavejo, dabar kiekviena po toki pasigaminsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 09 10, 14:35)
tau gerai, uups , kai visokiu geriu pas tave pirkt yra...pas mus tai nelakuotu su ziburiu nerasi...nebent koks brokas butu lotuliukas.gif

pirkau tomas philips papigiaj 8 pakabos apie 12 lt. man rodos jos nelakuotos unsure.gif bet ir nelabai grazios. pirkau sau, tai man svarbu buvo pigios hihihi.gif ir kad laikytu koki viena marskini biggrin.gif
nelakuotu sepeciu pirkau rimi po 2 lt kazkur, o lakuoti kitur kainavo 4 lt biggrin.gif nelakuotu yra ir pirtiniu sepeciu, bet....ten va pavojus didesnis darbeliu "saugumui"
a sepetys tai daug ka suzavejo, dabar kiekviena po toki pasigaminsim

labai dziugu blush-anim-cl.gif tik beda jei pasirodytume su kuo nors esancios gimines, - ir/arba musu draugai/gimines gautu tas pacias "idejas" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 09 10, 14:35)

o tai švitrinis ima? nes turiu daiktelių medinių, bet šlifuoti tingiu blush2.gif

kaip manot, koks paveisliukas tinktų ant celiulitui masažuoti skirto masažiklio? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taigi atlikau bandymus su tekstiles mediumais Marabu ir Javana, cia tau uups buvo aktuolu ir vis gi pasakysiu kad man geresnis Marabu. Vardinu kodel biggrin.gif Pirmiausia jis yra skystesnis ir kazkaip lyg geriau priklijuoja, o antra priklijavus nelimpa paveiksliukas, nes man po Javanos tai kai kurie lipdavo, matyt kur daugiau budavau uztepus.
Atsakyti
O, aciu, sirenut, - dabar zinosim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 09 10, 15:12)
kaip manot, koks paveisliukas tinktų ant celiulitui masažuoti skirto masažiklio? g.gif  lotuliukas.gif

daili subinė hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif , kad tikslas nuolat prieš nosį būtų ir masažuotumeisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 10, 16:44)
daili subinė hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif , kad tikslas nuolat prieš nosį būtų ir masažuotumeisi  biggrin.gif

tai gal turi tokių servetėlių? lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal koki sexy vyruka geriau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 09 10, 18:32)
Gal koki sexy vyruka geriau tongue.gif

Vat vat, ant anticeliulitinio šepetelio būtent tas ir tiktų. Galima iš kokio žurnalioko išpešti biggrin.gif biggrin.gif . Aš vieną kartą vos su nuotrauka iš laikraščio,dėžutės nepadariau. Verslo žiniose toks liuks plikis paplūdimyje gulėjo, ir taip tinkamai pagal mano turimos dėžutės gabaritus, bet gaila laiku neišsikirpau, kažkas sunaikino doh.gif doh.gif doh.gif Kokia galėjo būti dėžutė doh.gif thumbup.gif blush2.gif blush2.gif blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti