Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

Kunigunda78, taip ryžinis iš meno mūzos
sanpaulija2 bijau ką ir sakyti, teoriškai žinau kad įtrina aliejinius, bet pati nebandžiau schmoll.gif
linada, koks "elegantiškas" šepetys thumbup.gif wub.gif
Bonza, GiedreB, grąžūs darbeliai thumbup.gif smile.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Linada superinis sepetys thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif kaip originalu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kirpau is serveteles....kirpau mazom detalem - ne visa piesini is karto, po to priklijavau kur ką reikia. vienas negerumas, kad ilgainiui tie juodi dazai ima siek tiek tepti- man dar nesigauna itin greitai ir kokybiskai priklijuoti, tai biski vargau. matosi kai kur ir iplysimai
aciu uz pagyras - praskaidrina diena smile.gif
tikriausiai puse mano gimines gaus kaledom batam ir rubamvalyti skirtus sepecius hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 09 10, 11:59)
tikriausiai puse mano gimines gaus kaledom batam ir rubamvalyti skirtus sepecius hihihi.gif

Šauniai gavosi wub.gif
aga ir aš pagalvojau kad Labai puiki dovanėlė kalėdoms thumbup.gif
Atsakyti
betgi gaila man butu su tokiu fantastiskai graziu wub.gif wub.gif wub.gif linados sepeciu batus valyt doh.gif super gerai sugalvojai bigsmile.gif ar per daug nesupyksi, jei saviskiams as irgi koki sepeciuka nudailinsiu Kaledu proga? blush2.gif
Atsakyti
liuksiskas sepetukas mirksiukas.gif ir praktiskai namuose daznai naudojamas mirksiukas.gif as ir toki jauciu pasigaminsiu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 09 10, 07:44)
sepetys-  is paprasto medinio, nelakuoto  ax.gif
user posted image
user posted image

Super grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ! Ir dar norejau paklausti, koki laka naudoji uzlakavimui ant virsaus ax.gif ?
Atsakyti
Dar ir čia pasirodysiu blush2.gif Stikliniai kavos ir spagetti indeliai:
user posted image

user posted image MANO DEKORUOTAS PASAULIS user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 10 rugsėjo 2007 - 12:15
Justess22 super tavo darbai visi smile.gif iš kokių servetėlių tie drugeliai paimti?? su stiklo mediumu dirbi?? na labai jau gražūs tavo darbai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 09 10, 14:23)
Justess22 super tavo darbai visi smile.gif iš kokių servetėlių tie drugeliai paimti?? su stiklo mediumu dirbi?? na labai jau gražūs tavo darbai wub.gif  wub.gif

Ačiukas 4u.gif blush2.gif laumžirgiai iš dovanų popieriaus... ir tikrai čia su stiklo mediumu daryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 09 10, 12:03)
betgi gaila man butu su tokiu fantastiskai graziu  wub.gif  wub.gif  wub.gif linados sepeciu batus valyt doh.gif super gerai sugalvojai bigsmile.gif ar per daug nesupyksi, jei saviskiams as irgi koki sepeciuka nudailinsiu Kaledu proga? blush2.gif

o as tavo pakabas "nusvilpsiu" ax.gif ir jokiais budais nesupyksiu (as pati ieskau pigiu ir graziu ideju kaledom) tik tu man pasakyk ar sveiti laka nuo nusipirktos pakabos ar iskart dekupazini biggrin.gif
o bambukai ir loumzirgiai -jau tavo skiriamasisi zenklas thumbup.gif grazumelis thumbup.gif
Brudi-lakavau suvandens pagrindu, bet dar neisiaskinau, tinkamas jis daznam naudojimui ar stipresnio kokio reikes ieskoti.
ir tikriausiai issiaiskinau kodel zaliasis mano remelis tepe lakuojant-man rodos per astrus sepetelis tiesiog pagramde dazus unsure.gif si karta niekas nesispalvino, ir niekas nesidare. o gal visgi kaltas ir skilinejimo mediumas. si karta jo nenaudojau.
Atsakyti