Kunigunda78, taip ryžinis iš meno mūzos
sanpaulija2 bijau ką ir sakyti, teoriškai žinau kad įtrina aliejinius, bet pati nebandžiau
linada, koks "elegantiškas" šepetys
Bonza, GiedreB, grąžūs darbeliai
Linada superinis sepetys
kaip originalu
kirpau is serveteles....kirpau mazom detalem - ne visa piesini is karto, po to priklijavau kur ką reikia. vienas negerumas, kad ilgainiui tie juodi dazai ima siek tiek tepti- man dar nesigauna itin greitai ir kokybiskai priklijuoti, tai biski vargau. matosi kai kur ir iplysimai
aciu uz pagyras - praskaidrina diena
tikriausiai puse mano gimines gaus kaledom batam ir rubamvalyti skirtus sepecius
aciu uz pagyras - praskaidrina diena
tikriausiai puse mano gimines gaus kaledom batam ir rubamvalyti skirtus sepecius
QUOTE(linada @ 2007 09 10, 11:59)
Šauniai gavosi
aga ir aš pagalvojau kad Labai puiki dovanėlė kalėdoms
betgi gaila man butu su tokiu fantastiskai graziu linados sepeciu batus valyt super gerai sugalvojai ar per daug nesupyksi, jei saviskiams as irgi koki sepeciuka nudailinsiu Kaledu proga?
liuksiskas sepetukas ir praktiskai namuose daznai naudojamas as ir toki jauciu pasigaminsiu....
QUOTE(linada @ 2007 09 10, 07:44)
Super grazu ! Ir dar norejau paklausti, koki laka naudoji uzlakavimui ant virsaus ?
Justess22 super tavo darbai visi iš kokių servetėlių tie drugeliai paimti?? su stiklo mediumu dirbi?? na labai jau gražūs tavo darbai
QUOTE(_agnute_ @ 2007 09 10, 14:23)
Justess22 super tavo darbai visi iš kokių servetėlių tie drugeliai paimti?? su stiklo mediumu dirbi?? na labai jau gražūs tavo darbai
Ačiukas laumžirgiai iš dovanų popieriaus... ir tikrai čia su stiklo mediumu daryta
QUOTE(justess22 @ 2007 09 10, 12:03)
betgi gaila man butu su tokiu fantastiskai graziu linados sepeciu batus valyt super gerai sugalvojai ar per daug nesupyksi, jei saviskiams as irgi koki sepeciuka nudailinsiu Kaledu proga?
o as tavo pakabas "nusvilpsiu" ir jokiais budais nesupyksiu (as pati ieskau pigiu ir graziu ideju kaledom) tik tu man pasakyk ar sveiti laka nuo nusipirktos pakabos ar iskart dekupazini
o bambukai ir loumzirgiai -jau tavo skiriamasisi zenklas grazumelis
Brudi-lakavau suvandens pagrindu, bet dar neisiaskinau, tinkamas jis daznam naudojimui ar stipresnio kokio reikes ieskoti.
ir tikriausiai issiaiskinau kodel zaliasis mano remelis tepe lakuojant-man rodos per astrus sepetelis tiesiog pagramde dazus si karta niekas nesispalvino, ir niekas nesidare. o gal visgi kaltas ir skilinejimo mediumas. si karta jo nenaudojau.