cik cak, dar noriu pakankinti apie tą prancūzų bjaurų dvikomponentį Ar netiktų įtrinti aliejiniais dažais vietoj patinos, ar niekad nebandei?
nusprendziau ir as pabandyti:) tai va ar galima klijuoti servetele nenudazius dezutes?na man ji ir taip patinka o po to tepti laka
Bonza labai gražu nežinojau kad rankdarbiais užsiminėji, šaunuolė
Gal galite patarti kur kaune didziausias pasirinkimas butu ivairiu serveteliu su piesineliais?
QUOTE(LABUSKA @ 2007 09 09, 22:20)
Gal galite patarti kur kaune didziausias pasirinkimas butu ivairiu serveteliu su piesineliais?
mano manymu didziausias tai AKROPOLYJE ImDeco. Nes as ten dazniausiai perku ir papildo gan daznai. Tik kad brangokos. Dideles po 9 lt pokas mazos po 6 o serveteles po 3 ar panasiai.
labai grazus darbeliai
galima galima
QUOTE(astuškinas @ 2007 09 09, 15:35)
nusprendziau ir as pabandyti:) tai va ar galima klijuoti servetele nenudazius dezutes?na man ji ir taip patinka o po to tepti laka
galima galima
labai grazu... tik as niekaip neprisiruosiu pabandyt
O lakas gali buti bet koks?
O lakas gali buti bet koks?
QUOTE(LABUSKA @ 2007 09 09, 21:20)
pigesnių variantų žiūrėk Urme kaip tik šiandien buvau, tai vidutinė kaina 3,60 poko servetėlių, o perėjus per keletą parduotuvėlių ir įmanoma visai neblogų variantų rast, ne itin nuskriaudžiant savo piniginę
Papildyta:
QUOTE(Gegytė @ 2007 09 09, 21:51)
na bent maniškis yra vandens pagrindu šiaip rekomenduoja Sadolin'ą. Ale aš galvoju nepabandęs nesužinosi ar kažkuris kitas tikrai netinka
sepetys- is paprasto medinio, nelakuoto
linada, labai originalu ir liuks atrodo
labai gražiai dekupažavai šepetį, liuks
su servetelę dekupažavai? kaip tau pavyko iškirpt tokių plonų formų augalus?
su servetelę dekupažavai? kaip tau pavyko iškirpt tokių plonų formų augalus?