Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

cik cak, dar noriu pakankinti apie tą prancūzų bjaurų dvikomponentį smile.gif Ar netiktų įtrinti aliejiniais dažais vietoj patinos, ar niekad nebandei?
Atsakyti
nusprendziau ir as pabandyti:) tai va ar galima klijuoti servetele nenudazius dezutes?na man ji ir taip patinka blush2.gif o po to tepti laka smile.gif
Atsakyti
mano darbeliai blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Bonza labai gražu thumbup.gif nežinojau kad rankdarbiais užsiminėji, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Gal galite patarti kur kaune didziausias pasirinkimas butu ivairiu serveteliu su piesineliais?
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2007 09 09, 22:20)
Gal galite patarti kur kaune didziausias pasirinkimas butu ivairiu serveteliu su piesineliais?

mano manymu didziausias tai AKROPOLYJE ImDeco. Nes as ten dazniausiai perku ir papildo gan daznai. Tik kad brangokos. Dideles po 9 lt pokas mazos po 6 o serveteles po 3 ar panasiai.
Atsakyti
labai grazus darbeliai thumbup.gif

QUOTE(astuškinas @ 2007 09 09, 15:35)
nusprendziau ir as pabandyti:) tai va ar galima klijuoti servetele nenudazius dezutes?na man ji ir taip patinka blush2.gif  o po to tepti laka smile.gif

galima galima
Atsakyti
labai grazu... tik as niekaip neprisiruosiu pabandyt doh.gif
O lakas gali buti bet koks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 09 rugsėjo 2007 - 20:51
QUOTE(LABUSKA @ 2007 09 09, 21:20)

pigesnių variantų žiūrėk Urme smile.gif kaip tik šiandien buvau, tai vidutinė kaina 3,60 poko servetėlių, o perėjus per keletą parduotuvėlių ir įmanoma visai neblogų variantų rast, ne itin nuskriaudžiant savo piniginę unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Gegytė @ 2007 09 09, 21:51)
labai grazu... tik as niekaip neprisiruosiu pabandyt doh.gif
O lakas gali buti bet koks?

na bent maniškis yra vandens pagrindu smile.gif šiaip rekomenduoja Sadolin'ą. blush2.gif Ale aš galvoju nepabandęs nesužinosi ar kažkuris kitas tikrai netinka cool.gif
Atsakyti
sepetys- is paprasto medinio, nelakuoto ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
linada, labai originalu ir liuks atrodo thumbup.gif
Atsakyti
labai gražiai dekupažavai šepetį, liuks thumbup.gif

su servetelę dekupažavai? kaip tau pavyko iškirpt tokių plonų formų augalus?
Atsakyti