Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

QUOTE(cikcak @ 2007 09 07, 12:53)
Atrodo, štai taip (tikuosi įžiūrima), o skilinėjimai su artmanijos dvikomponenčiu padaryti.
Ta pudra, jei jau lakas gerai pradžūvęs tai tikrai netepa  bigsmile.gif
,

Liabai graži dėžutė wub.gif ,
o tai tą pudrą (nelabai supratau) reikia po lakavimo dėti ?? doh.gif
Atsakyti
Na aš turėjau mintyje, dvikomponentę sendinimo priemonę ax.gif ( ji tai mediumu, tai laku vadinama)
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 09 07, 13:59)
Na aš turėjau mintyje, dvikomponentę sendinimo priemonę  ax.gif ( ji tai mediumu, tai laku vadinama)

na viskas aišku, o aš jau ir išsigandau be reikalo.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 09 07, 11:53)
Atrodo, štai taip (tikuosi įžiūrima), o skilinėjimai su artmanijos dvikomponenčiu padaryti. Ta pudra, jei jau lakas gerai pradžūvęs tai tikrai netepa  bigsmile.gif

wub.gif
o ta ryzini popieriu is meno muzos pirkai g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 09 07, 12:53)
user posted image
Atrodo, štai taip (tikuosi įžiūrima), o skilinėjimai su artmanijos dvikomponenčiu padaryti. Ta pudra, jei jau lakas gerai pradžūvęs tai tikrai netepa  bigsmile.gif
,

Iziurima iziurima biggrin.gif na tada reiks kogero pabandyt nusipirkt, paskui gal kas is SM'o uzsinores lotuliukas.gif bet sakau kad kur turiu is puseplius kita dvikomponenti, viskas gerai, itrinu akrilinius ir nelimpa, o stai su naujuoju net nesupratau kame reikalas, nes dziuvo visa nakti blink.gif bet tikiuosi su a puda is senuku istorija nepasikartos lotuliukas.gif dar karta aciu cikcak mirksiukas.gif
Atsakyti
doh.gif nu kaip susinervijau kai pamaciau savo lekstele su angelais, ji visa laika gulejo balkone ant saules -tai is mano stambiu itrukimu -pasidare smulkus doh.gif - tiesiog ziauru blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Romanson @ 2007 09 06, 11:57)
o del lako isdziuvimo tai nzn, uztepiau vakare ir nuejau miegot, tai dziuvo per visa nakti g.gif

šiaip tai Sottile, jei gerai prisimenu, turėtų kaip minimum 48 val džiūti ax.gif
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 07, 21:06)
doh.gif  nu kaip susinervijau kai pamaciau savo lekstele su angelais, ji visa laika gulejo balkone ant saules -tai is mano stambiu itrukimu -pasidare smulkus  doh.gif - tiesiog ziauru  blink.gif

man praktiškai visi darbai su bet kuriuo dvikomponenčiu po kiek laiko dar smulkiaus sutrukinėja doh.gif o laikau namie..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 07 rugsėjo 2007 - 21:46
kunigunda78,ar tie smulkūs įtrūkimai atsirado užlakavus ant viršaus kokiu nors akriliniu laku?
Kaunietės dėžučių gali rasti Daukaunto g.(ant kampo su Kęstučio g)"Viskas už 1 eurą"
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 09 08, 13:33)
kunigunda78,ar tie smulkūs įtrūkimai atsirado  užlakavus ant viršaus kokiu nors akriliniu laku?
Kaunietės dėžučių gali rasti  Daukaunto g.(ant kampo su Kęstučio g)"Viskas už 1 eurą"

As siandien kaip tik ten ir ejau, bet atejau 13,45 ir pareiske kaid jau nebedirba. Nors ant duru parasyta kad iki 14,00. Nu kaip susinervinau, sakes. Taip retai i ta centra vaziuoju ir se tau kad nori. Tik del toas pardes pagrinde ir vaziavau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 09 07, 21:45)
man praktiškai visi darbai su bet kuriuo dvikomponenčiu po kiek laiko dar smulkiaus sutrukinėja doh.gif o laikau namie..

pas mane tai schmoll.gif -tie kurie namie laikomi viskas be pakitimu

Papildyta:
QUOTE(pavonija @ 2007 09 08, 11:33)
kunigunda78,ar tie smulkūs įtrūkimai atsirado  užlakavus ant viršaus kokiu nors akriliniu laku?
Kaunietės dėžučių gali rasti  Daukaunto g.(ant kampo su Kęstučio g)"Viskas už 1 eurą"

nea, ta lekste nebuvo lakuota, tebuvo kada, o kai prisiruosiau -tai pamacius tuos itrukimus -dingo noro verysad.gif

doh.gif nu sekasi jums su tom visom dezelem
Atsakyti
ka tik užbaigiau dėžutę, tai iš karto dedu parodyti 4u.gif biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 09 07, 22:45)
šiaip tai Sottile, jei gerai prisimenu, turėtų kaip minimum 48 val džiūti ax.gif

O dekui Mijaka mirksiukas.gif bigsmile.gif as ir paskui pamaniau, kad gal ilgiau reikia padziovinti ax.gif na ka darysim bandymus toliau lotuliukas.gif
Atsakyti