Domė o ar nenori šonus dekupažinti o viršų palikti su tais išraižymais, tik padažysi kokias aukso ar bronzos dažais? Vieną tokią panašią turėjau tai palikau išraižymus, tuoj parodysiu . O jei netinka tai nušveisk švitriniu ir špakliuok, laiko ir tas baltas medžio glaistas, tik glaistyklės dar reik.
irmulia gražu
O va čia palikti išraižymai( irgi iš Aleksoto t.)
[/quote]
Nu nepasakyciau kad tie israizymai butu l.grazus....man tai jie ne labai. Tokiu neskuningu kaimo fdekuro 'kvepia'
Mijaka man atrodo tie paveiksliukai šito autoriaus, jie visi labai gražūs
http://www.artrenewa...illiam/bio1.asp
Domė, čia mano kaimo dekuro 'kvepia"?
QUOTE(pavonija @ 2007 08 27, 11:58)
Cia siaip nesugalvojau ka pasakyti, tai parasiau nesamone ir tiek.... Nepatinka man tie israizymai ir tiek.
Pasiguosiu trupinėlį. Kaip jau sakiau, turėjau aš Marabu firmos mediumą tekstilei. Buvo nuostabus daikčiukas - lengvai tepėsi, gerai džiuvo ir, kas svarbiausia, nepalikdavo jokių spalvotų kraštelių aplink servetėlę. Bet mediumas baigės, o Lietuvoj tokio nėra, tai nusprendžiau iš Artmanijos nusipirkti tokį TO-DO firmos. Nors tepasi ir lengvai, bet pasakysiu taip - prilipina blogai, truputį limpa net kai išdžiūsta ir išlygini, bet blogiausia, kad palieka bjaurias rudas dėmes visur ten, kur užtepei
taigi perspėju visas, kad žinotumėt, ko tikėtis. Reikia išbandyt dabar iš Senas naujas JAVANA firmos mediumą audiniui. O gal jau kas bandėt? Ten parašyta, kad jis tinka ir šilkui, tai gal nepaliks bjaurių dėmių
taigi perspėju visas, kad žinotumėt, ko tikėtis. Reikia išbandyt dabar iš Senas naujas JAVANA firmos mediumą audiniui. O gal jau kas bandėt? Ten parašyta, kad jis tinka ir šilkui, tai gal nepaliks bjaurių dėmių
QUOTE(pavonija @ 2007 08 27, 10:58)
Taip, tai jo darbai
Bouguereau, William
O ČIA rasite GUSTAVO KLIMTO darbus
QUOTE(pavonija @ 2007 08 27, 10:58)
aga šitie, ačiū už nuorodą, aš kitur buvau radus...bet man jie ne visi gražūs...net negaliu paaiškint kodėl bet kai kurie net atgrasūs 50/50 arba laaaaaaaaaabai gražu arba laaaaaaabai negražu
darbštuolės, labos o ką jūs darot su tais va visais gražiais darbeliais - paveikslėliai, kuriuos saugojatės kompe? ir iš kur panašių dalykų gaut dekupažui? na, pardon, jei čia tas mano klausimas tokis žalias
savaitgalį baigiau dekoruot kėdutes vaikučiams, bet dabar galvoju, ten ir dekupažas, ir trafaretas ir senų atnaujinimas, tai į kurią temą rodytis reiks? rezultatais esu patenkinta, gal kokiais 95 proc. tų 5 jau neišspaudžiau bet šnd neatsinešiau darban fotiko, tai ir foto nebus
savaitgalį baigiau dekoruot kėdutes vaikučiams, bet dabar galvoju, ten ir dekupažas, ir trafaretas ir senų atnaujinimas, tai į kurią temą rodytis reiks? rezultatais esu patenkinta, gal kokiais 95 proc. tų 5 jau neišspaudžiau bet šnd neatsinešiau darban fotiko, tai ir foto nebus
QUOTE(sizike @ 2007 08 27, 08:32)
Pasiguosiu trupinėlį. Kaip jau sakiau, turėjau aš Marabu firmos mediumą tekstilei. Buvo nuostabus daikčiukas - lengvai tepėsi, gerai džiuvo ir, kas svarbiausia, nepalikdavo jokių spalvotų kraštelių aplink servetėlę. Bet mediumas baigės, o Lietuvoj tokio nėra, tai nusprendžiau iš Artmanijos nusipirkti tokį TO-DO firmos. Nors tepasi ir lengvai, bet pasakysiu taip - prilipina blogai, truputį limpa net kai išdžiūsta ir išlygini, bet blogiausia, kad palieka bjaurias rudas dėmes visur ten, kur užtepei
uzjauciu...javana as tikrai esu vezhus i LT, niekas nesiskunde jokiais blogumais
a kam cia dabar veziau marabu? sirenutei, atrodo? tai vat ji naudojo javana, o dabar jau turbut isbande marabu, tai butu smagu, kad pasisakytu,- as nezinau koki man pirktis,- likt prie marabu, ar gal Javana geresnis?
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 08 27, 12:25)
darbštuolės, labos o ką jūs darot su tais va visais gražiais darbeliais - paveikslėliai, kuriuos saugojatės kompe? ir iš kur panašių dalykų gaut dekupažui?
juos tiesiog atsispausdini printerio pagalba ant popieriaus (batų popieriaus, paprasto, servetėlių ir t.t.) ir naudoji dekupažui
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 08 27, 12:25)
savaitgalį baigiau dekoruot kėdutes vaikučiams, bet dabar galvoju, ten ir dekupažas, ir trafaretas ir senų atnaujinimas, tai į kurią temą rodytis reiks?
Visose ir pasirodyk
QUOTE(uups @ 2007 08 27, 12:37)
uzjauciu...javana as tikrai esu vezhus i LT, niekas nesiskunde jokiais blogumais
a kam cia dabar veziau marabu? sirenutei, atrodo? tai vat ji naudojo javana, o dabar jau turbut isbande marabu, tai butu smagu, kad pasisakytu,- as nezinau koki man pirktis,- likt prie marabu, ar gal Javana geresnis?
As Javana naudojau, sunaudojau visa indeli, man jis patiko, tikrai nepalieka jokiu demiu aplink, labai gerai priklijuoja, tik va bet dar Marabu neisbandziau, nes noriu isbaigti senus likucius, bet jei tau reikia tau mano nuomones uups, tai reks isbandyt dabar ir marabu
QUOTE(sirenute @ 2007 08 27, 09:56)
As Javana naudojau, sunaudojau visa indeli, man jis patiko, tikrai nepalieka jokiu demiu aplink, labai gerai priklijuoja, tik va bet dar Marabu neisbandziau, nes noriu isbaigti senus likucius, bet jei tau reikia tau mano nuomones uups, tai reks isbandyt dabar ir marabu
neskubu man...bet kai isbandysi, sakyk garsiai,- visos zinosim kas geriau
sveikos,
turiu klausimuka, nusipirkau dekupazinio popieriaus, kaip su juo elgtis as maniau kad jis plonesnis panasiai kaip serveteles, bet jis visai kaip dovanu pakavimo popierius, tai ir galvoju kaip cia jis veikia ar pries naudojima sudrekinti, patarkit dekupazininkes prasau
turiu klausimuka, nusipirkau dekupazinio popieriaus, kaip su juo elgtis as maniau kad jis plonesnis panasiai kaip serveteles, bet jis visai kaip dovanu pakavimo popierius, tai ir galvoju kaip cia jis veikia ar pries naudojima sudrekinti, patarkit dekupazininkes prasau