Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 06, 10:42)
gal prie progos nufotkintum kaip atrodo  ax.gif , butu paprasciau ieskoti ten nuejus, nes ko nors klausti tu pikciurnu nesinori  schmoll.gif

Kad nėra ką fotkint rolleyes.gif kai įeini į parduotuvę, kairėj pusėj yra popieriaus rulonuose stendas. ten ir ieškok smile.gif tas popierius panašus į tą kur deda į batų dėžes, firma CANSON, duomenys: 20G (čia popieriaus storis) 0,5x5 m Kaina 4,40 Lt Aš ir pastebėjau, kad moteriškės ten ne iš mieliausių lotuliukas.gif Vat nueini į dailininkų prekių parduotuvę kur prie Cvirkos ar tai Čiurlionio g.gif doh.gif paminklo, tai miela malonu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenuorama: 06 rugsėjo 2007 - 10:07
Susiduriau su stai tokiu netiketimu blink.gif : naudojau Crackle Sottile (yra PusePlius ir SenasNaujas), atsirado ganetinai dideli suskilimai, kaip ir norejau, kaip visada pasiemiau akrilinius dazus itrinti i susklimus, ir buvau nustebinta, kai dazai liko ne tik grioveliuose, bet ir aplinkui kur pateko dazu, ir nelabai iseina juos nuvalyti unsure.gif valant dregnai, kazkiek nusivalo, bet tada pavirsius tampa lipnus doh.gif bandziau ir su paprastais seseliais, bet vistiek panasiai mastau.gif tai galvoju gal sitam sendinimo lakui reikia butinai specialios patinos? gal kam panasiai buvo?tai dar gerai kad sugalvojau ant paprastos lentos pabandyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romanson: 06 rugsėjo 2007 - 10:50
Romanson, aš įtrinu su Porporina iš ten pat pirkta, dar kartais su akių šešėliais, nes visokie dažai taip ir padaro atskiedžia tą laką, o jei kartais išsiteplioja su porporina( taip atsitinka jei būna pakankamai lakas neišdžiuvęs) tai pavalau su vata sudrėkinta spirite.
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 09 06, 11:55)
Romanson, aš įtrinu su Porporina iš ten pat pirkta, dar kartais su akių šešėliais, nes visokie dažai taip ir padaro atskiedžia tą laką, o jei kartais išsiteplioja su porporina( taip atsitinka jei būna pakankamai lakas neišdžiuvęs) tai pavalau su vata sudrėkinta spirite.

aisq, aciu aciuks.gif supratau smile.gif o del lako isdziuvimo tai nzn, uztepiau vakare ir nuejau miegot, tai dziuvo per visa nakti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romanson: 06 rugsėjo 2007 - 10:58
Dar gerai įtrūkimus įtrinti bronzos ar sidabro dulkėmis (būna pirkti statybinių mežiagų parduotuvėse), minusas kad jos daug, o reikia tai vos vos.
Štai kaip atrodo man patinka, ji nepaprastai smulki ir puikiai sulenda į skilinėjimus, o ir pačio daikto netepa.

http://www.senukai.l...id=000050004515

Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 09 06, 13:12)
Dar gerai įtrūkimus įtrinti bronzos ar sidabro dulkėmis (būna pirkti statybinių mežiagų parduotuvėse), minusas kad jos daug, o reikia tai vos vos.
Štai kaip atrodo  man patinka, ji nepaprastai smulki ir puikiai sulenda į skilinėjimus, o ir pačio daikto netepa.

oi dėkui už nuorodą, manau tai sekantis mano pirkinys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2007 09 06, 10:06)
Kad nėra ką fotkint  rolleyes.gif kai įeini į parduotuvę, kairėj pusėj yra popieriaus rulonuose stendas.

as isivaizdavau, kad desineje g.gif, bet senokai nebuvau-tai gal pasikeite kas ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 09 06, 13:12)
Štai kaip atrodo  man patinka, ji nepaprastai smulki ir puikiai sulenda į skilinėjimus, o ir pačio daikto netepa.

o ji neprilimpa ir ten kur nereikia? g.gif kaip sakiau apie akrilinius dazus ax.gif
Atsakyti
uoj atsiprasau, tik db pamaciau kad tos dulkes pacio daikto netepa blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 06, 15:01)
as isivaizdavau, kad desineje  g.gif, bet senokai nebuvau-tai gal pasikeite kas ten  ax.gif

Oi, dešinėj, dešinėj doh.gif doh.gif visai galva neveža lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2007 09 06, 18:57)
Oi, dešinėj, dešinėj  doh.gif  doh.gif visai galva neveža  lotuliukas.gif

tada puiku, ieskosim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Romanson @ 2007 09 06, 19:16)
uoj atsiprasau, tik db pamaciau kad tos dulkes pacio daikto netepa blush2.gif  lotuliukas.gif

user posted image
Atrodo, štai taip (tikuosi įžiūrima), o skilinėjimai su artmanijos dvikomponenčiu padaryti. Ta pudra, jei jau lakas gerai pradžūvęs tai tikrai netepa bigsmile.gif
,
Atsakyti